- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.781
MerhabA, teşekkürler yazınız için bende bu endişeyi yaşayanlardanım zaten eski cihazlar çok can yakıyormuş son sistem cihazlarda korkulacak birşey yok deniliyor ve rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalma şansı yüksek diyorlar çünkü o verilen ilaç ufak tefek yapılıklık vs herşeyi temizliyor kanalları açıyormuş fakat kimyasal gebelik olma ihtimali de yüksek diyorlar radyasyon ve ilaç alındığı için , peki şuan devam ediyor mu hamileliğiniz umut olur belki bana da bende önümüzdeki ay çektireceğimHerkese merhaba, korkular endişeler okuyunca belki yardımı olur diye yazmak istedim. Geçtiğimiz Aralık ayının başında kendi isteğimle hsg çektirdim. tabi ben de sizler gibi bir çok şey okudum, çok acılı diyenler oldu, kafam çok karışmıştı. İstanbul' da yaşayanların Google a yazdığında ilk karşısına çıkan özel laboratuvardan hem okuduğum yorumlar hem de doktorumun onayıyla randevu aldım. Oldukça hijyenik ve düzgün koşullar vardı. Tabi ben de gittiğimde tedirgin değildim desem yalan olur. Sabah ilk randevu benimdi, soyunma odasında üstümü değiştirdikten sonra işlemin olacağı odaya geçtim ve masaya yattığımda hala kendimi sakinleştirmeye çalışıyordum. Doktor başlıyorum dediğinde acıyı bekler olmuştum, bir iki dakika içinde sıvı dolumunu yapmış ekranda bana tüplerimi ve rahmimi gösteriyordu. Çok az gaz sancısı gibi bir ağrı dışında hiç bir şey hissetmedim. Bir kaç film alıp sonra içinizdeki sıvıyı boşaltıyorlar. aleti çıkartırken de hiç bir acı hissetmedim. Buna istinaden doktora ya herkesin çok korktuğu, öyle acıyo böyle acıyor dediği işlem bu muymuş dedim. Doktorda teknolojik cihazlarla ve uygun koşullarda yapıldığı zaman bu şekilde ama önceden eski cihazlarda bir kadının başına gelecek en zor çekimlerden biriydi bu dedi. Yani uygun koşulları yakaladığınız sürece korkmayın, etkisi oldu mu bilmem ama ben o ay hamile kaldım. Darısı tüm isteyenlere.
MerhabA, teşekkürler yazınız için bende bu endişeyi yaşayanlardanım zaten eski cihazlar çok can yakıyormuş son sistem cihazlarda korkulacak birşey yok deniliyor ve rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalma şansı yüksek diyorlar çünkü o verilen ilaç ufak tefek yapılıklık vs herşeyi temizliyor kanalları açıyormuş fakat kimyasal gebelik olma ihtimali de yüksek diyorlar radyasyon ve ilaç alındığı için , peki şuan devam ediyor mu hamileliğiniz umut olur belki bana da bende önümüzdeki ay çektireceğim
Allah tamamına erdirsin inşallah ne Mutlu size inşallah bende en kısa sürede yaşarım o güzel duyguyu okuduğum yorumlar işte hep fazla da yorum okumamak lazım aslında çok teşekkürlerO sırada verilen radyasyonun önemi olmadığını ve korunmaya gerek kalmadığını söylemişti çekimi yapan doktor. Ben 10 aydır bekliyordum ve o ay hamile kaldım. tesadüf mü, işe mi yaradı bilmiyorum. Rabbime bin şükür devam ediyor şu an, hatta cumartesi günü de ikili testimiz var. umarım her şey yolundadır. Size de en kısa zamanda müjdeniz gelir inşallah.
Allah tamamına erdirsin inşallah ne Mutlu size inşallah bende en kısa sürede yaşarım o güzel duyguyu okuduğum yorumlar işte hep fazla da yorum okumamak lazım aslında çok teşekkürler
Merhaba nerede çektirdiniz hsg nizi söyleyebilirmisiniz?Amin canım inşallah. Allah tüm bebişleri korusun. Her anı gerçekten hem çok güzel hem de çok stresli. Çok okuyunca da kafa karışıyor gerçekten. Eşinin testlerini yaptırdıysanız ve bir problem yoksa doğru zamanı bekliyordur. öyle belirtiler filan da arama kendinde, ben de neredeyse hiç farklı bir belirti olmadı. umarım en kısa zamanda hamileyim haberini alırız.
Çok şükür eşimde bir sorun yok değerler yüksek bende sol yumurtalıkta tembellik var adet düzensizliğine neden oluyor o da pco Dedi doktor hayırlısı artık nisanda çektiricem inşallah bende peşine hamile kalırımAmin canım inşallah. Allah tüm bebişleri korusun. Her anı gerçekten hem çok güzel hem de çok stresli. Çok okuyunca da kafa karışıyor gerçekten. Eşinin testlerini yaptırdıysanız ve bir problem yoksa doğru zamanı bekliyordur. öyle belirtiler filan da arama kendinde, ben de neredeyse hiç farklı bir belirti olmadı. umarım en kısa zamanda hamileyim haberini alırız.
Merhaba nerede çektirdiniz hsg nizi söyleyebilirmisiniz?
Çok şükür eşimde bir sorun yok değerler yüksek bende sol yumurtalıkta tembellik var adet düzensizliğine neden oluyor o da pco Dedi doktor hayırlısı artık nisanda çektiricem inşallah bende peşine hamile kalırım
Ben 4 ay once ist Sultanbeyli saygı hastanesinde 500tlye cekildim.eski sistem oldugu için narkozlu tercih ettim.Ne zaman çektirdiniz ben sordum bi yer 900 bi yer 1250 tl dedi
HAYIR AŞILAMAYLA HAMİLE KALDIM İLK AŞILAMADA TUTTU ...Birde kendiliğinizden mi gebe kaldınız
YAKLAŞIK 4-5 AY OLDU BENİMKİNENe zaman çektirdiniz ben sordum bi yer 900 bi yer 1250 tl dedi
ÖZEL AKSARAY HASTANESXİNe zaman çektirdiniz ben sordum bi yer 900 bi yer 1250 tl dedi
Ya ne güzel Ankara'da iki yere sordum çöm pahalı iki katı ücret istiyorKIZLAR MERHABA BENDE ŞUBAT AYINDA ŞİŞLİ ECHOMAR DA ÇEKTİRDİM NORMALDE AĞRI EŞİĞİM DÜŞÜK OLMASINA RAĞMEN HİÇ AĞRIM OLMADI TAVSİYE EDERİM ÜCRETİ 500 TL VE DOKTORUM TIKANIKLIK ÇIKARSA ANINDA MÜDAHALE EDİLDİĞİNİ VE İKİNCİ BİR OPERASYONA GEREK KALMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ. ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR BENİM FİLMDE BİŞEY ÇIKMADI. AYRICADA NARKOZSUZ ÇEKİMDİ ÇÜNKÜ DİJİTAL OLARAK ÇEKİM YAPIYOLARMIŞ YANİ KISACASI AĞRISIZ ÇEKİM YAPTIRMAK İSTERSENİZ VE SORUNA ANINDA MÜDAHALE İSTERSENİZ BENCE ADRES ECHOMAR OLMALI.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?