- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #4.041
cigerci kedisi bende bugün hsg filmi çektirdim ve biraz sancılı oldu cok korkmustum acı cekicem diye nitekımde agrılı oldu biraz ama korkulucak bişey deyılmıs onu anladım.ben g.o.paşa özel hastanesinde çektirdim yalnız doktor asabiydi ben dayanamıyorum diye tamam dedi yarıda bırakıyorum ben böyle bişey görmedim deyip tepkı gösterdi sol tupe ilacı ince vermiş basınclı vermemiş dayanamıyorum diye basınclı verseymiş belkıde acıcaktı tupu diye dusunuyorum.yanımdakı hemsire cok yardımcı oldu herşeyimle o ilgilendi saolsun.sonuc olarakta sag tup normal demiş sol tupte incelik var demiş.bu ne demek oluyo anlamadım.yanı isteseydi o sol tupude acıcaktı ama ugrasmadı.doktor beyle görüşüp durumu bildiricem.hem ozel hastahane hem paramızı alıyolar hemde ben acıya dayanabilmeye calıştıgım halde ugraşmıyolar ne ala ya.senin hıçmı agrın olmadı onu merak ettim ben
arkadaşlar herkes rahim filmi çektirmeden 3 gün önce mi başladı ağrı kesiciye anlamadım salı günü ilaçlarını sabahtan yazarız dediler bana telefonla randevumu alınca bana bir cevap lütfen
gzzde-88
Ben g.o.paşa özel hastanesindee tup bebek doktoru murat keskin e gidiyorum.yeni tedaviye başladım.bizimde denememize ragmen 10 aydır olmuyo benden rahım filmi istedi bende o hastanede yaptırmak istedim.hemşire çok ilgilendi sadece adet sancısı kadar agrın fazla olmuycak dedi merak etme dedi.yalnız ilacı veren doktor bayandı ve cok asabi biriydi ukala bişey bikaç bişey sordu.ilk defamı yaptırıyosun dedi evet dedim acıycakmı dediğimde kendin karar verirsin acıyıp acımayacagına dedi.ve işlem sırasında agrım oldugunda beni azarlar derecede dayanamıycaksan bırakıyorum ben dedi.sesim cıkmadı.nitekımde bırakmıs işlemi yarıda hemsireye sordum noldu diye dedi keşke biraz daha dayansaydın bitiyodu dedi dedim ben acıda ceksem neticede dayanmaya calışıyordum cok moralım bozuldu.daha doktor beye sonucu göstermedim ama şikayet edicem kadın doktoru hem özel hastahane hemde hastalarla ilgilenmiyolar anlam veremedim.sonuc olarakta sag tupten ilaç geçmiş sıkıntı yok ama sol tupten ilaç ince geçmiştir deniyo.yani doktor kesmeseydi tedavıyı belkıde ilaç tam gececektı ugraşmadı anlıycagınız.ve işlem bittiğinde hiçbirşey için bilgilendirmediler beni.ne agrı kesici ne ilişki yasagı konmadı.senin gittiğin yeri hıc duymadım canım.işlemden sonra ilaçmı veriyolar onu anlayamadım
Yok canim hic agrim olmadi cekerken hafif adet agrisi girer gibi oldu o yani. Doktora bak ya ne demek ugrasamam. Hem eğer acilcak gibiyse islemi yapmaliydi zaten amac bu. Benim acik oldugu icin belkide hic etki etmedi bana. Ama ole sacmalik olmaz yanicigerci kedisi bende bugün hsg filmi çektirdim ve biraz sancılı oldu cok korkmustum acı cekicem diye nitekımde agrılı oldu biraz ama korkulucak bişey deyılmıs onu anladım.ben g.o.paşa özel hastanesinde çektirdim yalnız doktor asabiydi ben dayanamıyorum diye tamam dedi yarıda bırakıyorum ben böyle bişey görmedim deyip tepkı gösterdi sol tupe ilacı ince vermiş basınclı vermemiş dayanamıyorum diye basınclı verseymiş belkıde acıcaktı tupu diye dusunuyorum.yanımdakı hemsire cok yardımcı oldu herşeyimle o ilgilendi saolsun.sonuc olarakta sag tup normal demiş sol tupte incelik var demiş.bu ne demek oluyo anlamadım.yanı isteseydi o sol tupude acıcaktı ama ugrasmadı.doktor beyle görüşüp durumu bildiricem.hem ozel hastahane hem paramızı alıyolar hemde ben acıya dayanabilmeye calıştıgım halde ugraşmıyolar ne ala ya.senin hıçmı agrın olmadı onu merak ettim ben
bana ne ilaç veren oldu nede bilgi veren oldu bende doktor beyi arayım o zman bilgi alayım sinirlerim bozuldu şimdi senin kaç gün devam etti kasık agrın benım 2 gun oldu yaptıralı hala kasık agrım ara ara devam ediyo canım enfeksiyon kapmış olabilirmiyim acaba
Canim yeni gordum mesajini bana bildirim gelmemis@ciğercikedisi Peki drunuz ilişkiyi yasaklamadı mı? bizimki bu ay olmasa iyi olur dedi de :) Bide farklı bi sorununuz varmıydı?
Ya hanimlar kendinize bu kadar aci cektirmeyin bir kereligine verin parayi kazasiz belasiz atlatin. Yazik hem siz hem psikolijiniz etkileniyor. Bende çektirdim acikti benim. Ama ne oncesinde veya sonrasinda ilac bilmem ne kullanmadim. Agrim olmadi. ( tupleri kapali olanlarda olabilir ama hafif col degil) islem sonrasi bir yasak duymadim. Echomarda cektirdim cok sukur kazasiz belasiz atlattim. Lutfen gitmeden arastirin gidecegiiz yeri
Acildiysa gecmis gitmis buna da sukur canim. Ama senin gibi kapali tuplerde agri sanci oluyor bildigim kadariyla. O yuzden cesareti olmayan aci esigi dusuk olanlar ozel goruntuleme merkezlerine gitsinler derim benbenim bir tarafta tıkanıklık vardı işte o yüzden muhtemelen bu kadar canım yandı, ama bırakın dediğim halde acıdan doktor ısrarla ikinci basınçlıyı verdi açtı işi bu neticede.
benim acılsaydı bari degicekti acı cektiğime ama oda olmadı yıne cok korkuyorum kızlarAcildiysa gecmis gitmis buna da sukur canim. Ama senin gibi kapali tuplerde agri sanci oluyor bildigim kadariyla. O yuzden cesareti olmayan aci esigi dusuk olanlar ozel goruntuleme merkezlerine gitsinler derim ben
ya cok teşekkür ederim kızlar yardımlarınız için.ama cok moralım bozuldu bende hemen doktoru aradım şimdi :) ilaca falan hıc gerek yok dedi normal karsıladı anlamadım valla eşim daha spermine baktırmadı oda carsamba verecek onu bekliycez anlıycagız kızlar.ama benim sol tupum tıkalı olsa gerek ki ilaç az geçmiş yazmıs raporda.ama ugraşmadı acmak için k...k karı siz şimdi olaya bakın doktor benden tekrar film isterse o zman ne yapıcam hiç bilmiyorum kızlar
Acildiysa gecmis gitmis buna da sukur canim. Ama senin gibi kapali tuplerde agri sanci oluyor bildigim kadariyla. O yuzden cesareti olmayan aci esigi dusuk olanlar ozel goruntuleme merkezlerine gitsinler derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?