Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

bende dün çektirdim hgs ancak neden bayıltmadan yaptırmadım diye bin pişman oldum, kesinlikle ayık yapılacak bir işlem değil. birde iki defa yapıldı ikincisi basınçlı yapıcam yapışıklıklar varsa açılsın dedi doktor gerisini hatırlamıyorum zaten ben kendimden geçmişim.
sonuçlar bugün çıkacak, umarım değer yaptıracak olanlara Allah yardım etsin.

cigerci kedisi bende bugün hsg filmi çektirdim ve biraz sancılı oldu cok korkmustum acı cekicem diye nitekımde agrılı oldu biraz ama korkulucak bişey deyılmıs onu anladım.ben g.o.paşa özel hastanesinde çektirdim yalnız doktor asabiydi ben dayanamıyorum diye tamam dedi yarıda bırakıyorum ben böyle bişey görmedim deyip tepkı gösterdi sol tupe ilacı ince vermiş basınclı vermemiş dayanamıyorum diye basınclı verseymiş belkıde acıcaktı tupu diye dusunuyorum.yanımdakı hemsire cok yardımcı oldu herşeyimle o ilgilendi saolsun.sonuc olarakta sag tup normal demiş sol tupte incelik var demiş.bu ne demek oluyo anlamadım.yanı isteseydi o sol tupude acıcaktı ama ugrasmadı.doktor beyle görüşüp durumu bildiricem.hem ozel hastahane hem paramızı alıyolar hemde ben acıya dayanabilmeye calıştıgım halde ugraşmıyolar ne ala ya.senin hıçmı agrın olmadı onu merak ettim ben

arkadaşlar herkes rahim filmi çektirmeden 3 gün önce mi başladı ağrı kesiciye anlamadım salı günü ilaçlarını sabahtan yazarız dediler bana telefonla randevumu alınca bana bir cevap lütfen

geçmis olsun hepinize merak ettiğim birsey var basınclı su verilince tüplerin zarar gorme ihtimali var mı bu deyim cok korkuttu beni acıkcası

sen hangi doktora gidiyorsun canım gop hastanesinde?
ben o hastanenin hemen yanında özel kadın sağlık merkezi var Ahme bey ona gidiyorum, filmimide kendisi çekti ben acıdan bayıldığım halde sonuna kadar ilgilendi elimi tuttu ve ikinci basınçlı suyuda verdi çok memnun kaldım.
sonrasında sonucunu gösterdin mi doktora sen?

arkadaşlar herkes rahim filmi çektirmeden 3 gün önce mi başladı ağrı kesiciye anlamadım salı günü ilaçlarını sabahtan yazarız dediler bana telefonla randevumu alınca bana bir cevap lütfen

bana hiç ağrı kesici vermedi ve içmeden gittim filme. sabahtan gidiyorsun sana işlemden sonra başlaman için antibiyotik ve o an kullanılacak ilaçlı suyu yazacak sadece.

gzzde-88
Ben g.o.paşa özel hastanesindee tup bebek doktoru murat keskin e gidiyorum.yeni tedaviye başladım.bizimde denememize ragmen 10 aydır olmuyo benden rahım filmi istedi bende o hastanede yaptırmak istedim.hemşire çok ilgilendi sadece adet sancısı kadar agrın fazla olmuycak dedi merak etme dedi.yalnız ilacı veren doktor bayandı ve cok asabi biriydi ukala bişey bikaç bişey sordu.ilk defamı yaptırıyosun dedi evet dedim acıycakmı dediğimde kendin karar verirsin acıyıp acımayacagına dedi.ve işlem sırasında agrım oldugunda beni azarlar derecede dayanamıycaksan bırakıyorum ben dedi.sesim cıkmadı.nitekımde bırakmıs işlemi yarıda hemsireye sordum noldu diye dedi keşke biraz daha dayansaydın bitiyodu dedi dedim ben acıda ceksem neticede dayanmaya calışıyordum cok moralım bozuldu.daha doktor beye sonucu göstermedim ama şikayet edicem kadın doktoru hem özel hastahane hemde hastalarla ilgilenmiyolar anlam veremedim.sonuc olarakta sag tupten ilaç geçmiş sıkıntı yok ama sol tupten ilaç ince geçmiştir deniyo.yani doktor kesmeseydi tedavıyı belkıde ilaç tam gececektı ugraşmadı anlıycagınız.ve işlem bittiğinde hiçbirşey için bilgilendirmediler beni.ne agrı kesici ne ilişki yasagı konmadı.senin gittiğin yeri hıc duymadım canım.işlemden sonra ilaçmı veriyolar onu anlayamadım

böyle doktorlara yazıklar olsun kesinlikle şikayet et.
Ahmet Vehbi Koca gop kadın sağlık merkezi diye arattır sitesini görebilirsin. bende 5 aydır kendisine gidiyorum en son rahim filmi istedi ve kendisi çekti görüntüleme merkezine geldi ilgilendi inanılmaz ağrı çektim ama özür dilerim canını acıttım diye diye işlemi bitirdi, kendime gelene kadar başımda bekledi. ikinci defa suyu verdi ve bu sefer basınçlı vericem dayan dedi az buçuk tıkalı yerler var açılsın dedi ve raporum iki tarafta açık çıktı. evet çok acı çektim ama inanılmaz destek oldu.
işlemden sonra ilaç olarak antibiyotik kesinlikle içiyorsun enfeksiyona karşı bir tek onu verdi.

bana ne ilaç veren oldu nede bilgi veren oldu bende doktor beyi arayım o zman bilgi alayım sinirlerim bozuldu şimdi senin kaç gün devam etti kasık agrın benım 2 gun oldu yaptıralı hala kasık agrım ara ara devam ediyo canım enfeksiyon kapmış olabilirmiyim acaba

Yok canim hic agrim olmadi cekerken hafif adet agrisi girer gibi oldu o yani. Doktora bak ya ne demek ugrasamam. Hem eğer acilcak gibiyse islemi yapmaliydi zaten amac bu. Benim acik oldugu icin belkide hic etki etmedi bana. Ama ole sacmalik olmaz yani

sen şimdi hemen doktorunu ara antibiyotik vermedi bana ama verilmesi gerekmez mi de?
benim kasık ağrım hiç olmadı yani işlem olduğu gün perşembe günüydü sadece o gün 1-2saat gaz sancısı gibi oldu ve geçti ama ardından 1 kutu hapı bitir enfeksiyon kapabilir yoksa dedi.
hiç endişe etme bir ara sor bakalım içini ferah tut bizede haber ver.

Ya hanimlar kendinize bu kadar aci cektirmeyin bir kereligine verin parayi kazasiz belasiz atlatin. Yazik hem siz hem psikolijiniz etkileniyor. Bende çektirdim acikti benim. Ama ne oncesinde veya sonrasinda ilac bilmem ne kullanmadim. Agrim olmadi. ( tupleri kapali olanlarda olabilir ama hafif col degil) islem sonrasi bir yasak duymadim. Echomarda cektirdim cok sukur kazasiz belasiz atlattim. Lutfen gitmeden arastirin gidecegiiz yeri

@ciğercikedisi Peki drunuz ilişkiyi yasaklamadı mı? bizimki bu ay olmasa iyi olur dedi de :) Bide farklı bi sorununuz varmıydı?
Canim yeni gordum mesajini bana bildirim gelmemis
Bana hic yasak falan koymadi hatta ertesi gun calismalara basladik biz
Zaten temiz cikti herseyim. Esimde morfoliden kaynakli ufak bir sorun vardi rahim tamamen acikinca oda etki etmedi demek

benim bir tarafta tıkanıklık vardı işte o yüzden muhtemelen bu kadar canım yandı, ama bırakın dediğim halde acıdan doktor ısrarla ikinci basınçlıyı verdi açtı işi bu neticede.

benim bir tarafta tıkanıklık vardı işte o yüzden muhtemelen bu kadar canım yandı, ama bırakın dediğim halde acıdan doktor ısrarla ikinci basınçlıyı verdi açtı işi bu neticede.
Acildiysa gecmis gitmis buna da sukur canim. Ama senin gibi kapali tuplerde agri sanci oluyor bildigim kadariyla. O yuzden cesareti olmayan aci esigi dusuk olanlar ozel goruntuleme merkezlerine gitsinler derim ben

ya cok teşekkür ederim kızlar yardımlarınız için.ama cok moralım bozuldu bende hemen doktoru aradım şimdi :) ilaca falan hıc gerek yok dedi normal karsıladı anlamadım valla eşim daha spermine baktırmadı oda carsamba verecek onu bekliycez anlıycagız kızlar.ama benim sol tupum tıkalı olsa gerek ki ilaç az geçmiş yazmıs raporda.ama ugraşmadı acmak için k...k karı siz şimdi olaya bakın doktor benden tekrar film isterse o zman ne yapıcam hiç bilmiyorum kızlar

Acildiysa gecmis gitmis buna da sukur canim. Ama senin gibi kapali tuplerde agri sanci oluyor bildigim kadariyla. O yuzden cesareti olmayan aci esigi dusuk olanlar ozel goruntuleme merkezlerine gitsinler derim ben
benim acılsaydı bari degicekti acı cektiğime ama oda olmadı yıne cok korkuyorum kızlar

peki sen daha rahim filmi çektirmeden, eşine test yapmadan neden hemen tüp bebek doktoruna başladın, normal kadın doğum uzmanı ile de çözebilirsin bu durumu Allah korusun ters bir sonuç çıkmazsa.
bak gop hastaneden Nefise hanım var muhteşem bir doktordur.
yeniden film isterse tekrar konuşalım benim doktora yönlendirebilirim.

umarım açılmıştır ve artık bu ay tutar, denemelere başladık bakalım hayırlısı bir püf noktan varsa verebilirsin :)

canım ben gecen aralık ayında normal bi kadın dogum doktoruna gittim bütün testlerim yapıldı herşey normal çıktı smer testi yapıldı hormonlarıma bakıldı herşey normal çıktı 1 sene dene dedi bi sene olmasa gel dedi bana.bende araştırdım murat beyi komsum önerdi hemen ona gittim vakıt kaybetmeden.eşimle beraber tedavıye başladık. böyle yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…