Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Mecidiyekoye bagliymis canim orasi. Taksiciye sisli merkez caminin 100 mt ileri deyin o sizi goturur. Trafige gore 20 25 dk surermis. Takside bir 50 lira falan tutarmis eşim oyle diyor:) tek doktor ilgileniyor ozellikle bayan istemezsen evet o erkek doktor ceker canim

Tamam canım çok sağol Allah razı olsun.

Merhaba canim hsgden sonra hamile kaldim daha yeni hemde:) 1 sene denedik. Esimde Morfoloji dusuk çıktı. Hic bir ilac tedaviye baslamadan hsg cektirdim. Bu ayda olmasa tedaviye baslicaltim. Cok sukur gerek kalmadi:))

çok sevindimm bu mutluluğu inşlh biz isteyenlerde tez zamanlarda yaşarız:) yumurtlama takibide yaptırmışmıydın peki sen film çekilen ay içinde?

çok sevindimm bu mutluluğu inşlh biz isteyenlerde tez zamanlarda yaşarız:) yumurtlama takibide yaptırmışmıydın peki sen film çekilen ay içinde?
Yok canim hic bir sey yaptirmadim 15 agustosda hsg cektirdim. 31inde hamile oldugumu öğrendim. 16sinda korunmamistik sanirim o günden oldu:)

Yok canim hic bir sey yaptirmadim 15 agustosda hsg cektirdim. 31inde hamile oldugumu öğrendim. 16sinda korunmamistik sanirim o günden oldu:)

süperrr gözün aydın bebişi sağ salim kucağınada alırsın inşlh.. filmden sonra 3gün falan ilişki yasak diyor kimisi sana demedi demekki hemen ertesi günü olduğuna göre:)

süperrr gözün aydın bebişi sağ salim kucağınada alırsın inşlh.. filmden sonra 3gün falan ilişki yasak diyor kimisi sana demedi demekki hemen ertesi günü olduğuna göre:)
Sagol canim:) oyle diyorlar ama bana bisi demediler. Bende burda birinde gördüm ertesi gun denedik hamile kaldim diye. Zaten deselerde dinlemicektim kk'da gordugum o bayanin yazisina takilmistim. Onun yolundan gittim:))

Sagol canim:) oyle diyorlar ama bana bisi demediler. Bende burda birinde gördüm ertesi gun denedik hamile kaldim diye. Zaten deselerde dinlemicektim kk'da gordugum o bayanin yazisina takilmistim. Onun yolundan gittim:))
bende bugün 27 günden sonra adet oldum dün doktora gittim adet söktürücü verdi intihap için de fitil hapa bugün başlayacaktım ama dün gece fitili kullandım sabah ilk lavaboya gittiğimde bir şey yoktu birkaç saat sonra adetim geldi ağrılı ama çok da kanama oluyor 12sinde zaten 2. adet günümdü şimdi rahim röntgeni için gün alacağım

Allah yardimcin olsun canim. Ins bu ay kavusursun melegine sende.

hanımlar arkadaşlarım ayın 15inde rahim filmi çektiriyorum dua edin bana sabahtan gideceğim kan verecekmişim ilaç falan alınacakmış ağrı kesici mi oluyor bu

belki önlem amaçlıdır eğitim araştırma ya iyice didik didik ediyorlar sanırım

bilmiyorum randevuyu veren hemşire dedi canım bana ilaç vermediler mi sana ağrı kesici falan

Yok canim ozele gittim ben echomar diye bir merkez. Ustumu degistim isleme basladi 2 3 dk surmedi belkide. Normal alttan muayene gibi geçti. Ozel bir sistemleri varmis agri aci yapmıyor

Yok canim ozele gittim ben echomar diye bir merkez. Ustumu degistim isleme basladi 2 3 dk surmedi belkide. Normal alttan muayene gibi geçti. Ozel bir sistemleri varmis agri aci yapmıyor
hımm ondandır sanırım canımcım çektirenler bazı arkadaşların yazılarını okumuştum ben ağrı kesici verdiler bir saat önceden falan diye belki ondandır

Merhaba arkadaşlar...yeni gördüm bu sayfayı 2 gün önce rahim filmi çekinince filmden sonra hamile kalan var mı diye araştırırken :) SAfsa Hayırlı olsun gebeliğiniz.Rabbim sağlıklı şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.peki filmden sonra mı hamile kaldınız?

Sagol canim. :)) film çekildikten 16 gun sonra hamile oldugmu ogrendim:) ben ona bagliyorum cunku 1 senedir olmuyordu:)

@ciğercikedisi Peki drunuz ilişkiyi yasaklamadı mı? bizimki bu ay olmasa iyi olur dedi de :) Bide farklı bi sorununuz varmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…