- 16 Şubat 2015
- 1.562
- 1.440
- 53
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.981
Kavum uteri normal form be hacimde olup dolum defekti yoktur. Kontrast madde her iki tubadan intraperitoneal mesafeye gecmis ve bu alanda serbest olarak dagilmistir. Tubalar normal capta konturlari muntazamdir. Servikal kanal dogal gorunumdedir. Inceleme alanina giren diger oluşumlarda patoloji yoktur. Sonuc patalojik bulguya rastlanamadi.ben varım yaz bakalım bilebilecek miyim :)
Tüplerin açık canım bi problemin yokKavum uteri normal form be hacimde olup dolum defekti yoktur. Kontrast madde her iki tubadan intraperitoneal mesafeye gecmis ve bu alanda serbest olarak dagilmistir. Tubalar normal capta konturlari muntazamdir. Servikal kanal dogal gorunumdedir. Inceleme alanina giren diger oluşumlarda patoloji yoktur. Sonuc patalojik bulguya rastlanamadi.
Bende 3 gün önce çektirdim bi problem çıkmadı bekliyoruz şimdi:-(Tüplerin açık canım bi problemin yok
evet canım herşey normal bir problem yokKavum uteri normal form be hacimde olup dolum defekti yoktur. Kontrast madde her iki tubadan intraperitoneal mesafeye gecmis ve bu alanda serbest olarak dagilmistir. Tubalar normal capta konturlari muntazamdir. Servikal kanal dogal gorunumdedir. Inceleme alanina giren diger oluşumlarda patoloji yoktur. Sonuc patalojik bulguya rastlanamadi.
Canim bende bu cumartesi cektirdim echomarda. Ismini sormayi unuttugum cok tatli bir bayan vardi . hazirlanmam icin yardim eden ve degerlendirme formu dolduran. Kadinlar kulubundende en ince ayrintiya kadar haberdarlar.:)))bende haftaya salı çektiricem daha öncede çektirmiştim sorun yoktu ama üstüne iki kürtajım oldu 7 aydır bebiş gelmiyor ondan sebep tekrar çektırıcem malesefff çok üzgünüm ama yapacak bişey yok echomar anestezisiz 450 dedi arkadaşlar radyomar 400 dedi (ağrısız hsg) bana echomar çok yakın ona gidicem bu yüzden.
Canim bende bu cumartesi cektirdim echomarda. Ismini sormayi unuttugum cok tatli bir bayan vardi . hazirlanmam icin yardim eden ve degerlendirme formu dolduran. Kadinlar kulubundende en ince ayrintiya kadar haberdarlar.:)))
Ben korkudan titredim ama inan bir sey hissetmiyorsun. Kesinlikle echomar bencede:))
Çektirdiniz mi filmi nasıl gecti? Dr um bendende istedi. agrilimi nasıl bir işlem.ben de baskent hastanesinde cektirmeye karar verdim sen karar verdin mi acaba
hayır henüz çektirmedim adeti bekliyorum siz çektirmediniz galiba henüz değil miÇektirdiniz mi filmi nasıl gecti? Dr um bendende istedi. agrilimi nasıl bir işlem.
yarın çekilcek inş. ama benimki Sıs adında bir işlem. rahim filmi gibi gibi yine sıvı verilcekmiş...inş. kolay olurhayır henüz çektirmedim adeti bekliyorum siz çektirmediniz galiba henüz değil mi
insallah kolay olur da hemencecik atlatirsinyarın çekilcek inş. ama benimki Sıs adında bir işlem. rahim filmi gibi gibi yine sıvı verilcekmiş...inş. kolay olur
canım slm. dün sıs çekildi benimhayır henüz çektirmedim adeti bekliyorum siz çektirmediniz galiba henüz değil mi
Anestezisiz mi cektirdinizMerhaba arkadaslar , ben 11 aylik evliyim ve hic bir sorun olmamasina ragmen bebek sahibi olamadik en son doktorum hsg istedi ve dun cektirdim burada ve internette okudugum yorumlar yuzunden cok korktum ama inanin sadece birkac saniye adet sancisi gibi bir sancidan baska bir sey hissetmedim endise etmeden giden hemen cektirin bence Allah hepimize bebegimizi kucaginiza aldigimiz gunleri nasip etsin insallah ..
selam canim ben dün nöbetteydim yeni girebildim siteye nasil gecti nerde cekildi cok gecmis olsuncanım slm. dün sıs çekildi benim
Çok tşk. Ederim canım. Biraz zor geçti ya. Ağrim oldu, tansiyonum düştü,azda kanama oldu.kendimi kastim sanırım.selam canim ben dün nöbetteydim yeni girebildim siteye nasil gecti nerde cekildi cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?