Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

alma imkanın varsa öne al.. daha erken başlarsın çalışmalara

alma imkanın varsa öne al.. daha erken başlarsın çalışmalara

Var aslinda ama is yerime daha 1 ay olmadi gireli. 1 kere kadin doguma giderken izin aldim. Cumarteside calisiyorum normal de ama esim cumartesi bos diye o gune alip patronumdanda izin aldim. Simdi degissem hem esim izin almak zornda kalicak hem ben tekrardan izin almaya utaniyorum. Ama illa olmaz denirse 8bckda ilk randevuyu veriyorlar benim is basimda 9. Giderim o saate kdarda yetismeye calisirim.

Birde kkda birinde gormustum cektirdigimin ertesi gunu iliskiye girdim hamile kaldim yazmisti. 48 saat beklemek gerekmiyor demek yada zarari yok

Birde kkda birinde gormustum cektirdigimin ertesi gunu iliskiye girdim hamile kaldim yazmisti. 48 saat beklemek gerekmiyor demek yada zarari yok
o ay kalanlar var . kalamayanda var... hemen ertesı gune gerek yok yanı canım. demekkı o korunmamıs.
dıyorum ya benımde sıkıntım olmadı. ama dr . 48 saat korun dıyınce ilişki olmadı.. sımdı basladık bakalım ılk ay sanslılarına dahıl oluruz ınsallah

Ins canim bu arada icim rahat etmedi gidicegim yeri arayip anlattim durumu 7ila 10.gun cekiyoruz zaten sorun olmaz merak etmeyin dedi :))

Ben 2 ay önce çektirdin çok korkarak gittim ama korktugum gibi olmadı araştırma hastanesinde çekildim çoğu kişi anestezi ile çekilmeyi oneriyo ama ben iyiki anestezi yaptirmamisim diyorum okadarda bisey yokmuş hissetmedim desem yeri korkulcak bisey yok sakin olup derin nefes alın ve sonucun olumlu çıkması için dua edin :)

Ins canim bu arada icim rahat etmedi gidicegim yeri arayip anlattim durumu 7ila 10.gun cekiyoruz zaten sorun olmaz merak etmeyin dedi :))
canım bende echomar şişlide çektirdim doktoruyla görüştüm o bana adet başlangıcından 7 gün sayın dedi bende 10. gün istediğimde geç kalırsınız dedi ve tarhimi erkene aldılar neyse fark etmez demekki sana öyle dediklerine göre hiç acımıyor ben sadece aletin ağırlığını hissettim başka acı kanama olmadı sadece 2 saat sonra biraz karnım ağrıdı o da ilaç vucuttan atılıyormuş o yüzden

burda anlatamamışım kendimi 12-13 ağustos demek istemiştim canım :)

Valla canim irem hanim diye biri var onunla gorustum 7 ila 10 gun dedi banada baslangicdan itibaren . tam 10. Gun benim randevumda. Yazdim hatta arastirdim gec oluyormus diye. Dert etmeyin biz sadece yumurtlamaya denk gelmemesi icin oyle yapiyoruz dedi. Kismet artik canim yumurtlamaya denk gelmiyor zaten benimde

anladım canım kolay gelsin :)

selam arkadaşım öncelikle geçmiş olsun kusurabakmazsan bişey soracam bugün bende rahim filmi çektirdim daha önce biliyorsunuz filmi asetat üzerinde bir resim olarak veriliyordu oysa bugün CD de verdiler birde yanında bilgisayar çıkışlı rapor ben bu filmi başka hastaneye götürecem bu şekilde kabul edilecekmi acaba aranızda filmi bu şekilde alan varmı lütfen bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum

Valla canim daha once hoc cektirmedim. Nasip olursa 2 gun sonra cektircem. Nasil verirler ne verirler hic bilgim yok. :)))

ben 1 hafta oluyor cektırelı. cd degıldı benımkı. normal fılm. degısıyor demekkı.. bazıları raporu yeterlı gormuyor fılmede bakmak ıstıyor. ama cd de kayıtlı ıste acar bakar nereye göstereceksen

cevap için teşekkürler bende daha önce normal fim olarak almıştım ama bu sefer neden öğle verdiler anlamadaım sordum da burdan bakarlar dediler ama inşallah gideceğim doktor kabul eder

farketmez canım iki türlü de bakıyorlar benimkide normal film ve rapor şeklinde

günaydın kızlar. bende geçen ay çektirmiştim hsg filmi. anestezi verilerek çekildi. hiç bişey hissetmedim.yalnız uyandıktan sonra tedbir amaçlı 1 saat yatırdılar. biraz kanamam oldu. karnımda şiddetli ağrı oldu. karından ağrı kesici yaptılar çok şükür ağrı 20 dk ya kesildi, bidaha da hiç ağrım olmadı. 3-4 gün azar azar kanamam sürdü o kadar. herkeste kanama ve ağrı olmayabilirmiş. sonuçta tüpler açık çıktı çok şükür. acıbadem de oldum. çok güzel ilgilendiler. 500 tl verdim. çektirecek olanlar düşünebilir.

Son düzenleme:
Ya hanimlar

Ben yarin yani bat tarihiin 10. Gunu hsg cekilcem. Ama dun pembemsi bir kan lekesi gldi tuvlette peceteye. Belkide makatdandir diye onemsemedim. Az oncede akintiyla karisik kahverengi bir leke geldi. Adetim pazartesi bitmisti. Napsam ki simdi noldu. Cok kararsız kaldim. Kadin dogumami gitsem ilk ne olmus olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…