- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.961
alma imkanın varsa öne al.. daha erken başlarsın çalışmalaraYok ertelemem zaten. Canima tak etti artik 1 senedir. Hani daha erkene mi alsam diye dusundum sadece. Telefonda gorustugum kisi randevu alirken carsamba persembe gelin cekelim demisti. Ben cumartesi olsa olmaz mi dedim. Oda ayin kacinda adet oldunuz dedi 1 2 sn durdu olur dedi
alma imkanın varsa öne al.. daha erken başlarsın çalışmalara
o ay kalanlar var . kalamayanda var... hemen ertesı gune gerek yok yanı canım. demekkı o korunmamıs.Birde kkda birinde gormustum cektirdigimin ertesi gunu iliskiye girdim hamile kaldim yazmisti. 48 saat beklemek gerekmiyor demek yada zarari yok
o ay kalanlar var . kalamayanda var... hemen ertesı gune gerek yok yanı canım. demekkı o korunmamıs.
dıyorum ya benımde sıkıntım olmadı. ama dr . 48 saat korun dıyınce ilişki olmadı.. sımdı basladık bakalım ılk ay sanslılarına dahıl oluruz ınsallah
canım bende echomar şişlide çektirdim doktoruyla görüştüm o bana adet başlangıcından 7 gün sayın dedi bende 10. gün istediğimde geç kalırsınız dedi ve tarhimi erkene aldılar neyse fark etmez demekki sana öyle dediklerine göre hiç acımıyor ben sadece aletin ağırlığını hissettim başka acı kanama olmadı sadece 2 saat sonra biraz karnım ağrıdı o da ilaç vucuttan atılıyormuş o yüzdenIns canim bu arada icim rahat etmedi gidicegim yeri arayip anlattim durumu 7ila 10.gun cekiyoruz zaten sorun olmaz merak etmeyin dedi :))
burda anlatamamışım kendimi 12-13 ağustos demek istemiştim canım :)Anlamadim simdi canim adet bitiminden sonra sayarsak cumartesi benim 5. Gun oluyor. Ama baslangicdan sayarsak 10. Gun. Birde beynim sulandi benim doktor bana yumurtlama icin 10 12 14. Gunler demisti ama adet baslangicindan mi bitiminden agri mi onu unuttum
Valla canim irem hanim diye biri var onunla gorustum 7 ila 10 gun dedi banada baslangicdan itibaren . tam 10. Gun benim randevumda. Yazdim hatta arastirdim gec oluyormus diye. Dert etmeyin biz sadece yumurtlamaya denk gelmemesi icin oyle yapiyoruz dedi. Kismet artik canim yumurtlamaya denk gelmiyor zaten benimdecanım bende echomar şişlide çektirdim doktoruyla görüştüm o bana adet başlangıcından 7 gün sayın dedi bende 10. gün istediğimde geç kalırsınız dedi ve tarhimi erkene aldılar neyse fark etmez demekki sana öyle dediklerine göre hiç acımıyor ben sadece aletin ağırlığını hissettim başka acı kanama olmadı sadece 2 saat sonra biraz karnım ağrıdı o da ilaç vucuttan atılıyormuş o yüzden
anladım canım kolay gelsin :)Valla canim irem hanim diye biri var onunla gorustum 7 ila 10 gun dedi banada baslangicdan itibaren . tam 10. Gun benim randevumda. Yazdim hatta arastirdim gec oluyormus diye. Dert etmeyin biz sadece yumurtlamaya denk gelmemesi icin oyle yapiyoruz dedi. Kismet artik canim yumurtlamaya denk gelmiyor zaten benimde
selam arkadaşım öncelikle geçmiş olsun kusurabakmazsan bişey soracam bugün bende rahim filmi çektirdim daha önce biliyorsunuz filmi asetat üzerinde bir resim olarak veriliyordu oysa bugün CD de verdiler birde yanında bilgisayar çıkışlı rapor ben bu filmi başka hastaneye götürecem bu şekilde kabul edilecekmi acaba aranızda filmi bu şekilde alan varmı lütfen bilgisi olan yazarsa çok memnun olurumValla canim irem hanim diye biri var onunla gorustum 7 ila 10 gun dedi banada baslangicdan itibaren . tam 10. Gun benim randevumda. Yazdim hatta arastirdim gec oluyormus diye. Dert etmeyin biz sadece yumurtlamaya denk gelmemesi icin oyle yapiyoruz dedi. Kismet artik canim yumurtlamaya denk gelmiyor zaten benimde
selam arkadaşım öncelikle geçmiş olsun kusurabakmazsan bişey soracam bugün bende rahim filmi çektirdim daha önce biliyorsunuz filmi asetat üzerinde bir resim olarak veriliyordu oysa bugün CD de verdiler birde yanında bilgisayar çıkışlı rapor ben bu filmi başka hastaneye götürecem bu şekilde kabul edilecekmi acaba aranızda filmi bu şekilde alan varmı lütfen bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum
ben 1 hafta oluyor cektırelı. cd degıldı benımkı. normal fılm. degısıyor demekkı.. bazıları raporu yeterlı gormuyor fılmede bakmak ıstıyor. ama cd de kayıtlı ıste acar bakar nereye göstereceksenselam arkadaşım öncelikle geçmiş olsun kusurabakmazsan bişey soracam bugün bende rahim filmi çektirdim daha önce biliyorsunuz filmi asetat üzerinde bir resim olarak veriliyordu oysa bugün CD de verdiler birde yanında bilgisayar çıkışlı rapor ben bu filmi başka hastaneye götürecem bu şekilde kabul edilecekmi acaba aranızda filmi bu şekilde alan varmı lütfen bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum
cevap için teşekkürler bende daha önce normal fim olarak almıştım ama bu sefer neden öğle verdiler anlamadaım sordum da burdan bakarlar dediler ama inşallah gideceğim doktor kabul ederben 1 hafta oluyor cektırelı. cd degıldı benımkı. normal fılm. degısıyor demekkı.. bazıları raporu yeterlı gormuyor fılmede bakmak ıstıyor. ama cd de kayıtlı ıste acar bakar nereye göstereceksen
canım şimdiden geçmiş olsunValla canim daha once hoc cektirmedim. Nasip olursa 2 gun sonra cektircem. Nasil verirler ne verirler hic bilgim yok. :)))
farketmez canım iki türlü de bakıyorlar benimkide normal film ve rapor şeklindeselam arkadaşım öncelikle geçmiş olsun kusurabakmazsan bişey soracam bugün bende rahim filmi çektirdim daha önce biliyorsunuz filmi asetat üzerinde bir resim olarak veriliyordu oysa bugün CD de verdiler birde yanında bilgisayar çıkışlı rapor ben bu filmi başka hastaneye götürecem bu şekilde kabul edilecekmi acaba aranızda filmi bu şekilde alan varmı lütfen bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum
ben varım yaz bakalım bilebilecek miyim :)Hu huu kimse var mi burda. Hsg çektirdim raporu degerlendirecek biri var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?