• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Merhaba kızlar bende konyada rahim filmi çektrcem 1.5 yıldır istiyoruz rahim duvarım erken kalınlaşıyormş doktor film istedi ama çok korkuyorm doktorum da anestezi ile çekmem diyor kafam çok karışık konyada çektiren varmı aranzda :KK43:
ben de baskent hastanesinde cektirmeye karar verdim sen karar verdin mi acaba

selam kızlar hsg tecrübemi paylaşayım istedim ben echomar şişlide çektirdim ve hiçbir şey hissetmedim inanın jinekolojik muayene gibi birşeydi doktor da çok yardımcı oldu hiç korkmayın derim :) sadece eve geldikten sonra karnım ağrıdı 2 saat kadar adet sanıcsı gibi sonra o da geçti ne kanama ne başka birşey yaşamadım

selam kızlar hsg tecrübemi paylaşayım istedim ben echomar şişlide çektirdim ve hiçbir şey hissetmedim inanın jinekolojik muayene gibi birşeydi doktor da çok yardımcı oldu hiç korkmayın derim :) sadece eve geldikten sonra karnım ağrıdı 2 saat kadar adet sanıcsı gibi sonra o da geçti ne kanama ne başka birşey yaşamadım
ben de yarına randevu aldım.. özel bir hastanede. anestezi alsam mı almasam mı bılemedım :(

Hanimlar lutfen yardim edin kafam cok karisti. Ayin 15inde hsg cekilcem. Adetim 6 agustosdu 10 agustosda bitti. Simdi ayin 15inde 10.gun oluyor gecmi tarih olarak sorun olur mu?

Hanimlar lutfen yardim edin kafam cok karisti. Ayin 15inde hsg cekilcem. Adetim 6 agustosdu 10 agustosda bitti. Simdi ayin 15inde 10.gun oluyor gecmi tarih olarak sorun olur mu?
ben geçen hafta çektirdim canım. 48 saat korunma süresi var. adetin hemen sonrası çekilmesindeki amaç. yumurtlama olmadan çekilmesi.
adet döngün nasıl o tarihlerde yumurtlamıyorsan sorun olmaz ;) korunma süresinide göz önüne al. 2 gün ilişki yasaksa ya.

ben geçen hafta çektirdim canım. 48 saat korunma süresi var. adetin hemen sonrası çekilmesindeki amaç. yumurtlama olmadan çekilmesi.
adet döngün nasıl o tarihlerde yumurtlamıyorsan sorun olmaz :KK66: korunma süresinide göz önüne al. 2 gün ilişki yasaksa ya.

Yumurtlama gununu pek takip etmedim ama doktorum adetin 12 14 gunleri iliski tavsiye etmisti. Simdi kafam cok karisik

Yumurtlama gununu pek takip etmedim ama doktorum adetin 12 14 gunleri iliski tavsiye etmisti. Simdi kafam cok karisik
10. gününe denk geliyorsa film.. 12. gün ilişki olabilir canım. ben anestezisiz çekildim.. o sırada çok canım yanında birdaha olsa kesinlikle bayılırım :) ama sonrasında ne ağrım oldu ne kanama. dr 48 saat korun dediği için ilişki olmadı. 8. günü çektirmiştim ben.
kaç günde 1 adet oluyorsun peki

canım bence geç ben doktora sorduğumda adetten 7 gün sonrası en iyi zaman demişti 12-13 arası daha iyi bence
Anlamadim simdi canim adet bitiminden sonra sayarsak cumartesi benim 5. Gun oluyor. Ama baslangicdan sayarsak 10. Gun. Birde beynim sulandi benim doktor bana yumurtlama icin 10 12 14. Gunler demisti ama adet baslangicindan mi bitiminden agri mi onu unuttumo_O

10. gününe denk geliyorsa film.. 12. gün ilişki olabilir canım. ben anestezisiz çekildim.. o sırada çok canım yanında birdaha olsa kesinlikle bayılırım :) ama sonrasında ne ağrım oldu ne kanama. dr 48 saat korun dediği için ilişki olmadı. 8. günü çektirmiştim ben.
kaç günde 1 adet oluyorsun peki
Canim ben sisli echomarda cektircem aci hissetmiyormussun ole dediler. Gecen ay 9unda oldm bu ay 6sinda 28gun ara olmus yani.

o zaman tahmini yumurtlaman 14-15. gün olur. bence 10. günde çektirmende sıkıntı yok. sen bilirsin tabide. erteleme madem karar verdin çektir.

Yok ertelemem zaten. Canima tak etti artik 1 senedir. Hani daha erkene mi alsam diye dusundum sadece. Telefonda gorustugum kisi randevu alirken carsamba persembe gelin cekelim demisti. Ben cumartesi olsa olmaz mi dedim. Oda ayin kacinda adet oldunuz dedi 1 2 sn durdu olur dedi

Back