- 22 Temmuz 2014
- 30.133
- 26.869
- 798
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #3.921
senin rahmin açık ki gebe kalabilmişsin tüplerin açık ama mesela ben hiç hamile kalamadım onun için istiyorum rahim filmiArkadaslarr bnde iki kez kurtaj oldum ikinci cuma gunu oldu hatta. Kromozom genetik testleri icin kan vardik. Rahim filmini sordum bi hemsireye gebe kalabilenler icin gerek yok dedi. Kafam karisti
Anladim cnm ya . Cok da bilmiorum ne yapmam lazim fln . Test sonuclari da iki ay a cikar dediler bakalimsenin rahmin açık ki gebe kalabilmişsin tüplerin açık ama mesela ben hiç hamile kalamadım onun için istiyorum rahim filmi
hayırlısı inşAnladim cnm ya . Cok da bilmiorum ne yapmam lazim fln . Test sonuclari da iki ay a cikar dediler bakalim
Insshayırlısı inş
bende 3 gün önce Özel Eryaman Hastanesinde anestezili olarak çektirdim. inş.senin gibi bende mutlu haberi alırım diye bekliyorum[/QUOTE. İnşallah hadi bakalımamaa o kadar kısa bir işlem için anestezi çok gereksiz bence. Bu gibi konularda okumak insanı çok etkiliyor ki benim ağrı eşiğim çok da yüksek değildir. Günde üç defa ağrı kesici içtim yapılan gün. Kişiden kişiye değişiyor tabiki
102 tl canım. Sorduğumda 200 demişlerdi ama 102 tl aldılar .ne kadara çekindin canım
anladım canım102 tl canım. Sorduğumda 200 demişlerdi ama 102 tl aldılar .
Evet hastane önemli güzel haberlerini bekliyorumevet aslında haklısın ama devlet hastanelerindeki muamelelere güvenemedim hiç.cesaret edemedim. oldu bitti işte.
Canim bnde bu ay cektircem insAllah korkuyodum. Doktor muayenesi gibi dediler bebek icin azda olsa dayanacagiz artik...filme girmeden bir saat once agri kesici ve kas gevsetici ic Rabbim yar ve yardimcimiz olsunMerhaba kızlar bende konyada rahim filmi çektrcem 1.5 yıldır istiyoruz rahim duvarım erken kalınlaşıyormş doktor film istedi ama çok korkuyorm doktorum da anestezi ile çekmem diyor kafam çok karışık konyada çektiren varmı aranzda
Amin canım inş ben henüz randevu bile almadım hala kaçıyorum belki bu ay olur gerek kalmaz ümidiyle ama olmuyor maalesefCan
Canim bnde bu ay cektircem insAllah korkuyodum. Doktor muayenesi gibi dediler bebek icin azda olsa dayanacagiz artik...filme girmeden bir saat once agri kesici ve kas gevsetici ic Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Cektirelenler uc ay icinde hamile olasigi cok yuksekmis bu ay Allah tan bise olmazsa cktircem kesin....istanbulda tatlim agri kesici ve ka gevseticiyi icecegim hopppp filmmm:))(Amin canım inş ben henüz randevu bile almadım hala kaçıyorum belki bu ay olur gerek kalmaz ümidiyle ama olmuyor maalesefsen nerede çektireceksn?
O testleri istemisse onuda ister canmbenden ister mi acaba. 6 aydır deniyorum. sperm testi hormon testi hepsini yaptırdım sorun çıkmadıistemese de ben kendim ısrar etsem mi acaba. korkuyorum da biraz.
O testleri istemisse onuda ister canm
sen nerde çektirmeyi düşünüyorsun. devam ettiğin bir hastane var mı ? ( ben de istanbuldayım. bahçelievler medıkanaya gıdıyodum. ) leyla hanıma. biraz rahat bır dr.O testleri istemisse onuda ister canm
Ben normal zamanda medipolle gidiyorum ama hsg filmini medicine guneslide cektircem ewet hizmt hastaneinide uydum ben doktorumdan memnunumsen nerde çektirmeyi düşünüyorsun. devam ettiğin bir hastane var mı ? ( ben de istanbuldayım. bahçelievler medıkanaya gıdıyodum. ) leyla hanıma. biraz rahat bır dr.
o yüzden hizmet hast var oraya gidicem. öneri üzerine. muayene ücretide pahallı. inşallah ilgilenir yeterince.
evet aslında bana çok yakın. işyerim yanında hemen. bakalım dr isterse .hastane dışında da çekiliyorsa bende orda çektireyim.Kızlar istanbulda echomar varmş çok rahat ağrısız kanamasız diyor çektİrenler istanbulda olma şansm olsa tereddütsüz giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?