Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Medicana ankara hastanesinde yaptırdım. Toplam 390 lira ödedim. Sendemi düsünüyorsun?
evet canım bende düşünüyorum bu ay 2. kez klomen kullanıyorum 1 seneyi geçti hamile kalamadım tek yaptırmadığım o kaldı bayıltmadan kaça yapıyorlar canım

evet canım bende düşünüyorum bu ay 2. kez klomen kullanıyorum 1 seneyi geçti hamile kalamadım tek yaptırmadığım o kaldı bayıltmadan kaça yapıyorlar canım
300 demisti doktor. Ama bizim özel sigortamızda vardi. Ben çok memnun kaldım.

Ankara'da oturanlar için söylüyorum Ufuk Üniversitesi Hastanesinde 50 tl'ye çekiyorlar rahim filmini ben henüz çektirmedim memnun kalacak mıyım bilmiyorum ama sizin söylediğiniz fiyatlara göre gayet makul bilginize...

gerçekten mi hangi semtte acaba ? Randevu mu almak gerek acaba sancılı olur mu

gerçekten mi hangi semtte acaba ? Randevu mu almak gerek acaba sancılı olur mu
konya yolu üzerinde next level alışveriş merkezinin yakınında. Bana bir hafta önceden arayın cihaz bakımda olabilir dediler yani bir hafta öncesinden randevu almak yeterli. Acı konusunda bir şey diyemeyeceğim orada çektiren bir tanıdığım yok ben de henüz çektirmedim.

anladım canım sen oraya gidip çektirecek msn?

Iyi geceler
Hsg çektiren hanımlar 1 hafta oluyor ben cektireli 2 3 gündür adet sancısı gibi sancım var bu şikayetleri yaşayan var mı Teşekkürler şimdiden

anladım canım sen oraya gidip çektirecek msn?
haziranda düşük yaptım ikinci düşüğüm olduğu için dr araştıralım dedi. İki adetin geçsin ondan sonra çektir dedi bir tanesi geçti ikincide de tatilde olacağım artık dönünce üçüncüden sonra çektirmeyi düşünüyorum orada

Ne güzel haber hamile lerin duası tutarmis bizi de unutmayin Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşaAllah

canım hayırlı olsun,allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. senedir olmama sebebi neydi? Eşinde bir sorun var mıydı öğrenebilir miyim?

canım hayırlı olsun,allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. senedir olmama sebebi neydi? Eşinde bir sorun var mıydı öğrenebilir miyim?
İki defa gebe kaldım ama kimyasaldı düştü kan pıhtılaşması varmış pcos var dediler ama nedeni yoktu aslında kalabiliyorsun ama düşüyor diye araştırdım en son film çektirdim aslında önce de çektir demişler ama bir kızım var diye gereksiz gördüm. Demek yapışıklık varmış

Kızlar merhaba . Dün bende özel bir hastanede HSG çektirdim. Canımın acısını bir ben bilirim. Neyse ki temiz çıktı da içimiz rahatladı. Yalnız ertesi gün karın bölgemde alerjik reaksiyon oldu. Şuan fazlaca kaşıntım var . Daha önce böyle olanlar var mı aramzda?

ben de ankaradayım hangi hastanede çekindin ki bu kadar ağrın oldu canım ben de düşünüuorum çekinmek

bende 3 gün önce Özel Eryaman Hastanesinde anestezili olarak çektirdim. inş.senin gibi bende mutlu haberi alırım diye bekliyorum

Arkadaslarr bnde iki kez kurtaj oldum ikinci cuma gunu oldu hatta. Kromozom genetik testleri icin kan vardik. Rahim filmini sordum bi hemsireye gebe kalabilenler icin gerek yok dedi. Kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…