Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Benimde kalp seklinde rahim bana da hamile kalman cok zor kalsanda bebek duser yada yasamayacak kadar erken dogum olur dedi 5 yada 6 tane doktor gezdim. En sonunda rahim filmimi ceken doktorum rahim agzina dikis falan deyince onerilen baska bir doktora gittim. O boyle seyleri dusunmek icin bir kac tane dusuk olmasi lazim ne gerek var dikise boyle cok hastam oldu hic sorunda yasanmadi dedi. Ben zaten hsg cektirdigim ay hamile kalmisti beni rahatlatan bu doktorada 12. haftamda gitmistim ve yola onunla devam ettim. O bebebgi tasimaz denilen rahmim oyle tempolu hamileleige ragmen 37. Haftanin sonuna kadar tasidi bebeimi hemde o kadar buyuk bir karnim vardi ki anlatamam herkes ikiz saniyordu. Simdi kizim 4 yasinda maşallah ve gecenlerde bir doktorla gorustum oda ilk gebeliginda sorun yasamadiysan demekki rahmin bebegi tasiyabilecek esneklikte dedi ve cok rahatladim.

Arkadaşlar ben bugün rahim filmi çektirdim paylaşmak istedim deneyimimi. Çok ağrılı bişey inanılmaz ağrı oldu.çok şükür her şey normal çıktı ben afyon üniversite hastanesinde yaptırdım ücretsiz inşallah filmden sonra hamile kalanlara biri olurum biz de 2 yıldır istiyoruz düşükler kürtaj lar. ..zor dönemler geçirdik ALLAH sonunu hayırlı eder inşallah film çektiriceklere de Allah kolaylık versin

Canım peki bir şey daha sorucam.
Rahim filmini çeken doktoru seçebilme şansımız var mı?
Benim eşim erkek istemiyor da.
O nedenle..

Merhaba arkadaşım yorumların beni cook rahatlattı benim doktorum da bana echomar a yönlendirdi ve yarın gidicem randevu almadım drum bana benim adımı ver dedi tüp bebek için bunları yapıyoruz biz Rabbim herkez evlat sahibi eylesin

Bende anestezili olarak karar verdim ama değer mi sence çok mu sancılı? 2 Yıldır bebek istiyoruz olmadı. Iyice umutsuzum.

Bende anestezili olarak karar verdim ama değer mi sence çok mu sancılı? 2 Yıldır bebek istiyoruz olmadı. Iyice umutsuzum.
Ben bugun yaptırdım ve ne ağrım ne sizim oldu öyle abartılı ağrı sancısı olmadı hatta bittiğini bile anlamadım ilk masaya yatınca ağladım korkudan ama kendini rahat bırakınca hiç bişi hissetmiyorum arkadaşım

Herkes farklı birşey söylüyor çok karıştı kafam ne yapacağımı şaşırdım Pazartesi çektireceğim ama korkuyorum.

ben de ıkı gun once cektırdım muayeneden alıskınsan alet acıtmıyor ılacı ılk verdıgınde hıssetmedım ıkındı defa ılacı verdıgınde evet sancı oldu degısık bır sancıydı yogun gaz sancısı sıddetlı adet sancısı gıbı ama bır ıkı dakıka anca surdu o kadar sancı ıcın ben bosuna vucuduma anestezı almak ıstemedım ama karar senın tabii

Herkes farklı birşey söylüyor çok karıştı kafam ne yapacağımı şaşırdım Pazartesi çektireceğim ama korkuyorum.
Benimde kafam çok karışmış ti kimisi acıyor kimisi açmıyor demişti gittim 4 saat önce çektirdim ve ne ağrı ne sancı oldu sadece hani ilk adet gününde hafif bir ağrı olur ya onun gibi oldu 3 saniye sonra geçti 2 dk da bitti zaten belkide Dr önemli bu konuda teşkil etme açısından birde adet bitince hemen gitmen gerekiyor ki hamilelik riski taşıyor olabilirsin diye gün çok geçerse almak istemiyorlar filme

Canım yeni teknoloji olan bir yerde çektiriyorsan ağrın pek olmuyor, ben echomarda çektirdim sıkıntı yaşamadım ama bir arkadaşım 4 yıl önce fatih tarafın tarafında çektirmiş ağrısı olmuş , bana anestezi ile ol demişti.
Yeni teknoloji olan bir yerde çektir derim

Benimki çok kötüydü tabi ki değer içim rahatladı aklımda soru işareti kalmadı her şeyi yaptırdık artık bundan sonrası nolur Allah biliyor o isterse olur Ama ümidini kaybetme o en kötüsü ben kürtaj oldum düşük yaptım ve adetim 2 güne düştü yaptırmak zorundaydım yapışıklık var mı sorusu kafamdan gitti en azından hamilelik şansını da arttırıyor bence yaptır ama yaptırdığın yer ve doktor önemli demekki ya da bünyeye göre değişıyo Allah yardımcın olsun ümidini kaybetme ne zaman olacağı hiç belli olmaz

ARKADAŞLAR ANKARADA ÇEKTİRENLER VARSA NEREDE NE KADARA ÇEKTİRDİ EĞER TÜPLER KAPALIYSA AÇILIYOR MU BÖYLE BİR DURUMDA

Ben medicana hastanesine gidiyorum orada doktorum çekecek, gayet iyi geldi bana ama biraz Pahalı sadece, kesin karar verdim zatende anestezi alacağım görünene göre.

Medicana hastanesine gidiyorum orada çekilecek çok yıprandım bu süreçte anestezi alacağım o yüzden.

ARKADAŞLAR ANKARADA ÇEKTİRENLER VARSA NEREDE NE KADARA ÇEKTİRDİ EĞER TÜPLER KAPALIYSA AÇILIYOR MU BÖYLE BİR DURUMDA
Ben ankaradayım. Baya bir araştırma yaptım, düzen ve denge laboratuarlarında da çekiyorlar memnun gidenler. 550 normal 650 anestezili dediler, ben medicanaya karar verdim. Doktorumda orada zaten kendisi çekecek. 900 demişti ama acıbadem sigortamız var 350 liraya çekilecek ve birde ilacı biz alacağız 400 lira anestezili olarak. 29 Mayıs hastanesi devlete geçtiği için ücretsiz çekiyormuş orada da Hülya Hanımı tavsiye ettiler. Eğer yapışıklık ya da tıkanıklık hafifse ilaç geçerken açılıyormuş aksi durumda laporoskopi gerekiyor.

Adet bitiminde gitmiş olacağım benim 2 yıl oldu isteyeli bir sürü tedavi ve zor süreçlerden geçtik eşimde bende, o yüzden anestezi almaya karar verdim fazlaca yıprandım. Sen neden çektirdin?

laporpskopi ameliyat mı oluyor canım

Adet bitiminde gitmiş olacağım benim 2 yıl oldu isteyeli bir sürü tedavi ve zor süreçlerden geçtik eşimde bende, o yüzden anestezi almaya karar verdim fazlaca yıprandım. Sen neden çektirdin?
Canim yeni gördüm msj ben tüp bebeğe başvurdum yumurta rezervi düşük tüp bebek karar verildiğinde bunu istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…