Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar benimde bugun adet günüm ama olmadım henuz bakalım bende adet olup günümü bekliyorum hsg için

slm kızlar bendende drum rahım fılmı ıstedı nedır nasıl yapılır korkuyorum ya fıyatları nekadar bılen varsa aydınlatsın benı nolur

slm kızlar bendende drum rahım fılmı ıstedı nedır nasıl yapılır korkuyorum ya fıyatları nekadar bılen varsa aydınlatsın benı nolur

tatlım ssk sız hsg yi ben 220 + ilaç a çektirmiştim narkoz almadım fiyat narkoz alınca değişirmi bilmiyorum.. ama bu fiyat hastane yada görüntüleme merkezlerinde hep değişiyor...
benim ki zor geçmişti.. ma bazı arkadaşların ki çok kolay geçmiş hatta duymadıklarını bile söleyenler var...
ayrıntılar yazılı yorumlarda ...
yinede kafana bişi takılırsa ben hemen yanıtlarım...

eylul evet karsılıyomus
bıldıgım kadarıyla adetın bıttgı hafta olması gerek ama cektırenler daha ıyı bılır tabı

araştırma hastanelerinde yada tıp fakültelerinde çektiriyosan hsg'yi, devlet karşılıyo, ama özelde çektirmek istersen karşılamıyo..ne zaman çekilir sorusuna gelince adet bittikten sonra adetin 12.gününe kadar herhangi bir gün çekilebiliyo.zaten doktorun seni ne zaman geleceğin konusunda bilgilendirecektir...sevgiyle..

adet bittikten sonramı bana adetin 6-7-8-9 günlerinde cektirebilirsin demişlerid yni adetin bitmesinden hemen sonramı cekilmesi gerekiyor tam analamıdm ben yaa
bende adetimi bekliyoruım adet olunca hsg cektircem

adetin 5. dününden sonra istediğin bir gün çekilebiliyor... bunu dr söliyecektir....ssk devlet hastanelerindekini karşılıyor bilidiğim kadarıyla ama özeldekini karşılamıyor diye biliyorum.. ama anlaşmalıysa bilemem... prosedür devamlı değişiyor.. yeni sistemi anlamak ve öğrenmek için ayrı bir çaba lazım....

ya şunu öğrenemek istiyorum adetin bitmesimi lazım yoksa devam ederkende cekiliyormu ? tm olarak nasıl oluyor. bitmedenmi bitincmi?

Adetinin 5 günü deniyor ama bu genel sen bittiği gibi 7 gün 8 gün gidersin. Bunun sebebi herhangi bir gebelik olayı olmaması. Yani garantiye alıyorsun çünkü orda rahime bir müdahale olucak eğer gebelik varsa onu bitirmiş oluyosun kimyasal bir sıvı veriliyor çünkü. Bende yaptırmadım henüm mart başında yaptırıcam.

merhaba: ben şubatın 2 inde çektirdim hsg arkadaşlar.İğrenç bişi kimseye tavsiye etmem ama sağlık sözkonusu olunca mecbur yaptırıyosun.Benim tavsiyem özel bir merkezde çektirmeniz.Ben devlete gittim çok pişman oldum.Başka bişi sölemiyeceğim.......yasakkelime

öncelikle geçmişler olsun.. benimde hsg ile anılarım çok ama çok fena.. kabus gibiydi...delikafadulden
ama dediğin gibi bebek için herşeye değer.... tüm acılarada....:ecrin_bebek:

kızlar gunaydın , özelde anestesili çektiricem ya acaba anestesiden sonra ağrısı aynı sızın anlattığınız gibimi olacak tamam bebiş için herşeye değerde en azından hazırlıklı olayım .

ben anestezili çektirmedim .. ama çektiren arkadaşlardan bildiğim kadarıyla sonrasında bişi yaşamamışlar....yanında ped ve,ıslak mendil götürmeyi unutma....a.s.

ben anestezili çektirmedim .. ama çektiren arkadaşlardan bildiğim kadarıyla sonrasında bişi yaşamamışlar....yanında ped ve,ıslak mendil götürmeyi unutma....a.s.

cevabın için sağol canım. makina eski sistem olduğundan cesaret edemedim anestesisiz yaptırmaya. allahtan doktorumde ikiletmedi istiyorsan 100lira fark alıp anestesi dr çağırabiliriz dedi.:Saruboceq:
inan elim ayağım titriyor şimdiden heycan bastı. acıdan ağrıdan cokta fazla çekincem yokta tüplerim kapalı çıkacak diye ödüm patlıyor. zaten eşimde sperm hareket azlığı, bende prolactin ve tabi yumurta büyümemesi. anlayacağın herşeyden bir parça var. zaten aşılama yapılacak ama noolluurr tüplerim bari açık çıksınnnnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…