- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
- #2.941
konu başında çektıren hurrem arkadaşın anlattıgı kadarıyla suan vazgeçme aşamasındayım bukadar ağrılı sancılı bır işlemmi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yarın çektircem zeynep kamil de. dualarınızı bekliyorum...
ben de yarın çektircem zeynep kamil de. dualarınızı bekliyorum...
umarım sonuç güzel çıkar. Allah yardımcın olsun. hsg sonrası yaşadıklarını paylaşırsan sevinirim. şimdiden geçmiş olsun.
nasıl çıktı hsg sonucun. sanırım bugün çekim yapılmış olacaktı. ağrı sızı hissettin mi? anestezi verdiler mi ( normalde vermediklerini duymuştum)
nasıl çıktı hsg sonucun. sanırım bugün çekim yapılmış olacaktı. ağrı sızı hissettin mi? anestezi verdiler mi ( normalde vermediklerini duymuştum)
Arkadaşlar hsg çektirdim sonucumu yorumlayabilirmisiniz?sağ tubal minimal geçiş,kavite doğal yazıyor.
yok canım hamile değilim,tüp denemesi yapmaya devam ediyoruz.sebebi belirsiz azo sandığım eşim de y delesyon testi yaptırdık azf c delesyonu çıktı yani genetikte bir sorun varmış Allahtan en sık rastlanan basit bir sorunmuş.kaan hocadaydık biz hep ve genetik yaptırmamızı hiç istememişti yıllardır.gerek yok diyordu hep.gerçi öğrendik yine de bişey değişmedi ama en azından kendimizi kahretmiyoruz artık sebebi belli.prengly ile besin takviye ilaçları ile daha iyiye doğru gidecekmiş.haploid çıktığını söylemişsin gözün aydın müjdeniz yolda geliyor demek.birkaç aya çıkar tahlillerde,sizde tüp bebek yaparsınız hemen.bizdede haploid görüldükten bir ay sonraydı galiba normal sperm bulunmuştu.merhaba ayçan sen hamilemisin hamileysen nasıl oldu anlatırmısın yada ne aşamadasın bizde haploid çıktı dr çok iyi diyor ama bilmiyorum artık nasıl
yok canım hamile değilim,tüp denemesi yapmaya devam ediyoruz.sebebi belirsiz azo sandığım eşim de y delesyon testi yaptırdık azf c delesyonu çıktı yani genetikte bir sorun varmış Allahtan en sık rastlanan basit bir sorunmuş.kaan hocadaydık biz hep ve genetik yaptırmamızı hiç istememişti yıllardır.gerek yok diyordu hep.gerçi öğrendik yine de bişey değişmedi ama en azından kendimizi kahretmiyoruz artık sebebi belli.prengly ile besin takviye ilaçları ile daha iyiye doğru gidecekmiş.haploid çıktığını söylemişsin gözün aydın müjdeniz yolda geliyor demek.birkaç aya çıkar tahlillerde,sizde tüp bebek yaparsınız hemen.bizdede haploid görüldükten bir ay sonraydı galiba normal sperm bulunmuştu.
bir kez Ankara ünvde devletin verdiği hakla yaptık,bir kezde özelde yaptık.bu hafta ankarada özel hastanede yapıcaz tekrar.tüp bebek yaparken göbekten bir hafta hormon iğneleri yaptım kendime 6 kilo aldım.eşinin kilo almaması iyi olur prengly de kilo almakta karaciğer enzimlerini yükseltiyor sperm gelişimini olumsuz etkiliyor.mikro tese olmuyoruz normal çıkış olduğu için inşallah sizde de gerek kalmayacak.keçi boynuzu tozundansa meyvesini alıp suda haşlamak daha etkiliymiş.ayy inanmıyorum çokk sevindim yaa inşallah :) bu ay yine sperm boyama var bakalım ne çıkacak sende artık en azından deneyebiliyorsun canm buda çok güzell inşallah bende denerim bigün şu hazırlıklara başlarım bende artıkk devletmi karşılıyor masrafları sizmi yoksa kaç defa yaptırdın canm her denemenizde mikro tesemi oluyorsunuz ? bizm dr da kaan tüp bebeğe hazırlanırken sen neler yapıyorsun iğne falan vurunuyormusun ? birde kg yapıyormu kullandın ilaçlar, eşim kg aldı çok oyüzden iğneleri kesti dr klomen yarım ve keçi b.tozu, ısırgan, nohut, baklagiller, ve yeşillik yemekler tükettin dedi bakalım hayırlısı
bir kez Ankara ünvde devletin verdiği hakla yaptık,bir kezde özelde yaptık.bu hafta ankarada özel hastanede yapıcaz tekrar.tüp bebek yaparken göbekten bir hafta hormon iğneleri yaptım kendime 6 kilo aldım.eşinin kilo almaması iyi olur prengly de kilo almakta karaciğer enzimlerini yükseltiyor sperm gelişimini olumsuz etkiliyor.mikro tese olmuyoruz normal çıkış olduğu için inşallah sizde de gerek kalmayacak.keçi boynuzu tozundansa meyvesini alıp suda haşlamak daha etkiliymiş.
evet yükseldi zaten karaciğer emzimleri kestik iğneleri zayıfla diyo dr ama daha zayıflama yok çokk güzel yani sizin artık normal çıkıyor negüzel ilk ne durumdaydınız siz bizm ilk spermatid çıktımıştı yeni olarakta haploid işte birde bu hafta boyana var bakalım ne olacak bizmde genetik sorunumuz
ilk başlarda sıfırdı mikrotesede bile bulunamamıştı.prenglyden sonra spermatid,haploid ve en sonda birkaç tane olgunlaşmış sperm çıktı.ama her zaman daha iyi olması için çinko falan kullanmak gerekiyo
bunu duyduma çok sevindim senin durumun umut verici canımm çokkk teşekkür ederim bilgilendirdin için ALLAH razı olsun senden inşllahhh bu denemenizde olacak takipdeyim :) gelişmeleri bizle paylaş lütfen çinkodan kastın ne canm neler kullandınız tam olarak düzenli şekildemi kullandınız
😊 Allah sendende razı olsun.bakalım kısmetse.çinko hapı çünkü sperm üretimi için öncelikle çinko vitamini gerekiyormuş Kaan hocanın sayfasına bakarsan daha iyi anlatıyor..proxeed Plus,m-sure,gibi besin takviyelerini sürekli kullanıyoruz.sizin hangi genlerde sorun vardı?
tam anlamıyorum ama yazan sonucu söyleyim istenilen teknik y mikrodelesyonu azfc bölgesinde delesyon saptanmıştır genetik danışmanlık verilmelidir.tıbbı genetik karyotip 46 xy sayılan metefaz sayısı 20, sonuç sitogenetik olarak normaldir diye hoca bize direk xy 46 yı sordu benm için öemli olan bu 46 xy olması süper bir haber dedi anladınmı bişiler canm sen benzerlik varmı sennki ile hoca bize m.şure alın demişti ama alamamıştık çok pahalı diye sorduk tamm önemli değil klomen ısırgan ve keçi b. tozuna devam edin dedi.ama senn çok güzel çıkmış eger bu boyamada bi gelişme olmazsa m.şureyi alırız artık
aynıymış benim eşiminkiyle bizde de azf c bölgesi silinmiş,azf a yada b,d olsaymış en zor tipiymiş.46xy de genel genetik oda sitogenetik yani normalmiş bizimki gibi.aslında bizimkilerin durumunda sperm genellikle bulunuyormuş az olsa bile.biz şanssız herhalde sıfırla karşılaştık.neyse düzeliyor artık daha iyi olur inşallah.
inşalahh canım bukadar olduysa geriside gelir senn durumun beni çok umutlandırdı bide hamile oldunu duyarmıyım :) inşallahhhh