E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
balcım geçmiş olsun tatlım,ben inanıyorum ki yakın zamanda verirsin bize müjdeli haberi.Öyle hissediyorum.
Canım hüüreem ablam çok sağolasınn:1hug:
Sonucu cuma günü dr kontrolüm var o zaman göstericem :) yazarım ablam burdan sonucu
İnşallahh benimde bebişş senın gıbı ablam flimden sonra gelicekk inanıyorumm hihoyyyt
yaw bu rahim filmine hangi asamada karar verilio? ben daha once hic jinekolojik muayene olmadim. yaklasik 4 aydir korunmuyoruz ama henuz bebis yok. ctesi dr den randuvu aldim. ilk gorusmede alttan muayene olur muyum acaba ?
arkadaşlar merhaba,bu ay rahim filmi çektirmem gerek,benim gittiğim hastanede ki cihazlar dijital değilmiş,eski makinelerdenmiş.izmirde ssk anlaşmalı dijital rahim filmi çektirebileceğim bir merkez varmı,yardımcı olurmusunuz.
ilk muayenede büyük bir ihtimallae alttan muayene olacaksın tatlım....
korkacak bişi yok... olması gereken bişi...
önce sana jinokolojik muayene yapılacak...
ve tahlil isteyecek...bu kan tathlili olacak .. muayenende bir sorun yoksa...
hormon testlerinde sorun yoksa...yumurtlama takibine başlanacak...yine olmazsa ilaç tedavisi olacak yine olmazsa ilaç +iğne tedavisi olcak....ve bu aşamada hsg istenecek....
bu arada eşindende tahlil istenecek...
ve umarım fazla uzamadan hamiş kalacaksın hayırlısıyla...
daha sonraki aşamaları yazmıyım....umarım gerek kalmadan bebeğine kavşursun....:Saruboceq:
canim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.insallah hepimizin saglikli bebisleri olur kisa zamanda
Arkadaşlar bende dün çektirdim hsg filmini. çok korkarak gitmiştim. ilk olarak rahmi açıp girdi doktor. sonra o ilaçı verince çok fazla ağrı hissetti. adet ağrısının kat be kat fazlası. ve dayanamadım , tansiyonum düştü ve işllemi beklettiler serum filan verdiler.spnra biraz iyi hissedince tekrar yapıldı .sanırım beni ağrı eşiğim düşük ve gene tansiyon indi ve zaten işlemde bitti. ama tavsiyem şu eğer ağrıya çok dayanıklı değilseniz baştan doktorunuza söyleyin .en azından sizi rahatlatacak bir iğne filan yapar.benim durumuma düşmessiniz.
ya arkadaşlar ilk muayenizde hemen rahim filmi istedimi doktorunuz benimki istedi zaten çok korkuyorum önce bi tedavi uygulaması gerekmezmiydi cevaplarınızı bekliyorum
arkadaşlar 12 aydır ikinci bebek için uğraşıyoruz olmadı dr.a gitmeye karar verdim dr ilk muayenede hemen kan tahlilleri ve rahim filmi istedi sizce rahim filmi için çok erken değilmi çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?