- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
- 158
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
- #2.381
Merhaba arkadaşlar. Bende cuma günü çektireceğim rahim filmi ve bende çok korkuyorum :) Bana hastaneden aç gel falan demediler. Yorumlara baktım biraz saat 15:00 de çektirecek olan var. O saate kadar zaten aç kalınmaz ama özellikle radyotom radyomarda çektiren arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Aç yada tok sonucu etkiliyor mu? Radyotom bu işte uzman bir yer anladığım kadarıyla ama İstanbulda olmadığım için oraya gitme şansım yok.
Merhaba arkadaşlar. Bende cuma günü çektireceğim rahim filmi ve bende çok korkuyorum :) Bana hastaneden aç gel falan demediler. Yorumlara baktım biraz saat 15:00 de çektirecek olan var. O saate kadar zaten aç kalınmaz ama özellikle radyotom radyomarda çektiren arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Aç yada tok sonucu etkiliyor mu? Radyotom bu işte uzman bir yer anladığım kadarıyla ama İstanbulda olmadığım için oraya gitme şansım yok.
canım çok gecmiş olsun.ben sana demiştim keşke anestezili çektirseydin.benim doktor hiç gerek yok o acıyı çekmene dedi.gözümü açtığımda bitmişti herşey...ama eve gidince dedigin gibi aynı sancıyı ben çektim.valla çok zor bir süreç...allah çekileceklere yardımcı olsun.bir de benim çok kanamam olmuştu.4 gün akıntı şeklinde devam etti.
ankarada devlet hastaneleri hsg'yi anestezili yapmıyor. özel hastanelerde 500-750 arası fiyatlar söylüyor. devlet hastaneleri de biraz fark alıp anestezili çekseler ya. benim gibi bir sürü kadını bunalıma sokuyorlar.....
Çok şükür bugün çektirdim bende. Soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tavsiyeniz üzere sabah kahvaltımı yaptım :) randevum 12 deydi. O saate kadar yine acıktım zaten ve gittiğimde doktor aç olmam gerektiğini söyledi. Anestezili yapılıyormuş. Korkmama rağmen kendimi hazırlamıştım anestezisiz çektirmeye.
Anestezili çektirdim ve haliyle ne ağrı ne sızı ama şu saate kadarda uyudum kendime yeni geldim. Kanamam oldu çok fazla ve hala devam ediyor oda normal sanırım. Herkese kolaylıklar diliyorum çok şükür ben bu sıkıntıyı attım üzerimden günlerdir stresteydim.
Geçmiş olsun canım. Sonuç nasıl? O da güzel çıkmıştır umarım
arkadaşlar rahim filmi çektirmem gerek... gerçekten çok korkuyorum. ANKARA'da anestezili çektirebileceğim uygun fiyatlı bir yer önerebilirmisiniz. 1 hafta içerisinde çektirmem gerek.
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum. ben pkoluyum 1.5 yıllık evliyim bebek için tedavi görüyodum klomen kullandım sonrasında yumurta çatlatıcı göbekten iğne yaptılar fakat bi sonuç alamadım şimdi ise rahim filmi istedi doktorum ve ben korktuğum için tedaviyi bıraktım ya gidemiyorum...
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum. ben pkoluyum 1.5 yıllık evliyim bebek için tedavi görüyodum klomen kullandım sonrasında yumurta çatlatıcı göbekten iğne yaptılar fakat bi sonuç alamadım şimdi ise rahim filmi istedi doktorum ve ben korktuğum için tedaviyi bıraktım ya gidemiyorum...
slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum. ben pkoluyum 1.5 yıllık evliyim bebek için tedavi görüyodum klomen kullandım sonrasında yumurta çatlatıcı göbekten iğne yaptılar fakat bi sonuç alamadım şimdi ise rahim filmi istedi doktorum ve ben korktuğum için tedaviyi bıraktım ya gidemiyorum
bende çok korkmuştum ama 1.bucuk yıllık tedaviden sonra mcbur kaldım .. korka korka gittim.. tabi kolay değil ama o kadarda zor değil adet sancılarına dayanıyosan biraz daha fazlası işte. bak kardeşim bende 5 defa klomenden sonra çektim iyikide çekmişim sol tüpüm kapalıydı onu açtılar .. zaten açmakla biraz uğraştı doktor bey ama açıldı.. sonraki ay dğil diğer ay hamile kaldım.. klomen bende işe yarıyodu her zaman solda 2 yumurtam büyoyordu çatlıyordu ama meğerse kanallar kapalıydı spermler ulaşamıyodu yumurtaya.. şans her zamanda solda büyürdü yumurtam.. o yüzden lütfen bu filmi çekin çok işe yarıyor
Canim saglik guvencen varmi bilmiyorum ama fatih universitesi 150 tl ye cekiyo benim bagkurdu ssk dan ada digerleinden ne kdar aliyorlar bilmiyorum ama inanki anestezi alicak bir agri olmuyo 5dakika suruyo muayene gibi hic korkma bende yazilanlar okuynca cok korkmustum ama korkulacak inanin bisey yok kizlar 5dakikalik bir islem o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?