Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

eğer genel anestezi alcaksan 8 saat açlık gerekıo canım.. birde 24 saat ıcınde alkol tuketme, asprin içme kanamayı kolaylastırmasın die..

Canım ben Radyotom'da çektirmiştim. Açlık-tokluk farketmiyor. Yalnız oraya gittiğimde tuvalete girmeyin içeri alana kadar dedi... Ama arkadaşın dediği gibi anestezili olunca durum farklı mı bilemiyorum... Hoş anesteziye de ne gerek varmış onu da anlamadım doğrusu, hiç öyle bir duruma gerek yok yani, bazılarının doktoru neden böyle bir seçenek sunmuş anlamış değilim. İnanın hiç acı, sızı yok, rahat olun lütfen

canım ben de geçen hafta çektirdim anestezili şekilde hiçbirşey duymadım .. 6 saat açlık gerekiyor demişlerdi önceden aç gittim ..
zaten işlem sırasında hiçbirşey duymuyorsun uyandıgında hersey bitmiş oluyor korkma .. anestezi bana çok fazla etki etmedi sadece o gun dinlendim ama extra mide bulantısı baş donmesi filan olmadı ..1-2 gun de azıcık azıcık kanama oldu o kadar ...

Simdi dusunuyorum da cektigim onca aciya agriya ragmen, tuplerimin hsg den onra bile acilmamis olmasi ne kotu( bunu ogrenen ben hemen ameliyat oldum! Ayin 19unda yeni doktorumla girdigim ameliyatin cd sini de izledim. Artik icim de coookk rahat:)) sevgili bebis nee zaman istersen o zaman gelebilirsin) ve dr. Ali osman ellerine saglik)

arkadaşlar rahim filmi çektirmem gerek... gerçekten çok korkuyorum. ANKARA'da anestezili çektirebileceğim uygun fiyatlı bir yer önerebilirmisiniz. 1 hafta içerisinde çektirmem gerek.

Son düzenleme:
hanımlar geçen gün Tepecik kadın doğum hastanesinde başka neden ile röntgen çektirmek için beklerken orada hsg çektirenlerle konuştum.anestezi yapılmıyormuş,bir saat önceden ağrı kesici hap içilmesini öneriyorlarmış.kimseyi korkutmak istemiyorum ama içerden gelen sesler beni ürküttü.her ne kadar kişiden kişiye ağrı şiddeti değişsede.bence o ağrıyı çekmeye değmez.siğortanız varsa özel polikliniklerde en fazla 75 liraya mal oluyor genel anestezi ile yapılan hsg.doktorunuzla görüşün canınızı yakmayın derim.hepimize gelmiş geçmiş olsun.tekrar gerekmez inşALLAH.

ankarada devlet hastaneleri hsg'yi anestezili yapmıyor. özel hastanelerde 500-750 arası fiyatlar söylüyor. devlet hastaneleri de biraz fark alıp anestezili çekseler ya. benim gibi bir sürü kadını bunalıma sokuyorlar.....

Canım, imkanın var mı bilemiyorum ama İstanbul'a gelsen, burada 370 lira ve anestezisiz, ağrısız, sancısız güle oynaya çıkarsın. Buradaki cihaz son teknoloji imiş, başka yerde de yokmuş sanırım. İşlemi yapan da tekniker falan değil, bildiğin radyoloji doktoru, cerrahpaşa mezunu ve radyolojide uzmanlığını yapmış şeker bir doktor. Gerçekten çok korkuların varsa, gel buraya, sonra da dua edersin bana... Ben çıkınca dedim ki nasıl yani, bitti mi, e benim okuduklarım, izlediklerim neydi peki? dedim! Doktorum da dedi ki bizim cihazlarımız ileri teknolojik dedi... Ayrıca anladığım kadarıyla eski cihazlar gibi herhangi bir risk barındırmıyor...

teşekkür ederim ama maalesef gelemem. fiyatı ne olursa olsun mecburen çektirecem hsg'yi. çünkü anestezi almadan çektirmem imkansız. kendimi biliyorum çünkü.
allah hepimize kolaylıklar versin...

Çok şükür bugün çektirdim bende. Soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ediyorum. Tavsiyeniz üzere sabah kahvaltımı yaptım :) randevum 12 deydi. O saate kadar yine acıktım zaten ve gittiğimde doktor aç olmam gerektiğini söyledi. Anestezili yapılıyormuş. Korkmama rağmen kendimi hazırlamıştım anestezisiz çektirmeye.

Anestezili çektirdim ve haliyle ne ağrı ne sızı ama şu saate kadarda uyudum kendime yeni geldim. Kanamam oldu çok fazla ve hala devam ediyor oda normal sanırım. Herkese kolaylıklar diliyorum çok şükür ben bu sıkıntıyı attım üzerimden günlerdir stresteydim.

Geçmiş olsun canım. Sonuç nasıl? O da güzel çıkmıştır umarım

arkadaşlar rahim filmi çektirmem gerek... gerçekten çok korkuyorum. ANKARA'da anestezili çektirebileceğim uygun fiyatlı bir yer önerebilirmisiniz. 1 hafta içerisinde çektirmem gerek.

Canim saglik guvencen varmi bilmiyorum ama fatih universitesi 150 tl ye cekiyo benim bagkurdu ssk dan ada digerleinden ne kdar aliyorlar bilmiyorum ama inanki anestezi alicak bir agri olmuyo 5dakika suruyo muayene gibi hic korkma bende yazilanlar okuynca cok korkmustum ama korkulacak inanin bisey yok kizlar 5dakikalik bir islem o kadar

slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum. ben pkoluyum 1.5 yıllık evliyim bebek için tedavi görüyodum klomen kullandım sonrasında yumurta çatlatıcı göbekten iğne yaptılar fakat bi sonuç alamadım şimdi ise rahim filmi istedi doktorum ve ben korktuğum için tedaviyi bıraktım ya gidemiyorum...

korkma arkadasım.. burda hepimiz anestezili veya değil hsg cektırdık.. hamılelık ıcın hem tanı hemde basıt bı sorunsa tedavı yontemı...inşallah hepimiz hamıle kalırız :)

arkadaşım hiç korkma...korkulacak bişi yok...biraz ağrı oluyo o da çok değil....hem bebek için değer dimi....

yarın sabah bende anestezili çektireceğim inşallah. 5 dk. bir işlem sonuçta dediğin gibi ama eminim herkes benim gibi internette yazılanları okuyunca çok korkmuştur. o yüzden anestezi istedim. tek dileğim şu an sonucun temiz çıkması...

Bende rahim filmi çektiricem perşembe günü. Özel hastanede çektiricem acıbademde doktorum kendisi anestezi önerdi. Anestezi nasıl veriliyor ağıza maske mi takılıyor, yoksa iğne mi yapılıyor bir onu merak ediyorum. Bir de ameliyat önlüğü falan mı giydiriyorlar öyle mi yapılıyor bana kız kadın hastalıkları bölümüne gelceksin hazırlanıp aşağıya ineceksin dedi ama mutluyum sonunda çektiricem bir daha ki ayda aşılama olacak Allah'ın izniyle.

Bende rahim filmi çektiricem perşembe günü. Özel hastanede çektiricem acıbademde doktorum kendisi anestezi önerdi. Anestezi nasıl veriliyor ağıza maske mi takılıyor, yoksa iğne mi yapılıyor bir onu merak ediyorum. Bir de ameliyat önlüğü falan mı giydiriyorlar öyle mi yapılıyor bana kız kadın hastalıkları bölümüne gelceksin hazırlanıp aşağıya ineceksin dedi ama mutluyum sonunda çektiricem bir daha ki ayda aşılama olacak Allah'ın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…