- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
iyide kizlar ben anlamiyorum ya nesi zor ya galiba biraz fazla abartiyosunuz kizlar ben hic bise hissetmedim bende 1 ay once cektirdim inanin hicdee korkmadim iyiki cektirmeden once sizin yazilarinizi okumadim kesin yaptirmazdim herhalde inanin kizlar korkulacak hicbise evet caniniz yanabilir ama cok az ya kizlar bizler neleri kaldiriyoruz bu neki !! bence hicbise yok korkulacak hersey saglimiz icin =))
Allah izin ederse haftaya cumartesii anestezili olarak rahim flimini çektiriceM.Çok korkuyorum ama kaçış yok malesef :roflol::roflol:Kızlarr dua edin inşallah açık çıkar tüpcükler :)
Sonunda bunuda hallettik. Bugün çekildi filmim. Hersey normal cıktı çok şükür.
Çok korkuyordum ama düşündüğüm gibi acı ağrı olmadı.
Önce agrı kesici iğne vurdu kabadan .Sonra uyusması için içine iğne vurdu. Biraz bu iğneden dolayı acı hissettim.Korkulacak birsey değilmiş. Rahat olmanızı öneririm.
Hayatımda unutamayacagım bi tetkit yani canlı canlı içimi söküyorlar sanmıştım çektirkende aman dedim çocuk falan istemiyorum çektircek olanların allah yardımcısı olsun...o yarım saatlik olay ömrümden ömür yedi..
:teselli:ayzan canım merhaba korkma ben gecen cuma günü yaptıdım ama anestizi ile yaptırdım ve hic bişey duymadım cok sancı oluyo sadece bukada bende senin gibi korkuyordum ama abartıkları gibi yokmuş burda sadece önemli olan anestizi okeyyy yanii canlı yaptırma karkulacakk hic bir şey yokk hadi kendine iyi bakk:teytey:arkadaşlar merhaba,herkese iyi seneler diliyorum öncelikle.geçen hafta dr'a gittim herşeyin normal dedi doktorum,adet olursan hsg çekelim dedi.bugün adetimin 3.günü yarın sabah dr arıyacağım ve bana hsg için gün vericek,ama benim şimdiden uykularım kaçıyo,o kadar korkuyorumki.bu korkumdan dr bahsettiğimde istersen anestezili yaparız ama canın çok yanmaz dedi.burdan okuduğum bazı yazılarda dijital makinelerde daha rahat olduğunu yazmış bi kaç arkadaşım bende sabah hastaneyi arayıp sorucam bakalım dijitalmi,dijital değilse anestezili çektiricem.sormak istediğim bişi var bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.hsg çektirmeden önce eşi sperm testi yaptıran varmı? ben belki korkum yüzünden önce eşim bi test yaptırsın sonra ben hsg çektirim diyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum.çok uzun yazdım ama içimdeki korkuyu sizinle paylaşınca azalacak gibi hissediyorum.umarım hepimiz ve burdaki arkadaşların dışında isteyen herkese rabbim meleklerimizi bir an önce gönderir,umarım rabbim bizi bununla sınamaz.kucak dolusu sevgiler herkese.
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaeya bide beniii öyle korkutmuşlardıki sana anlatamam uykularım kacmıştıı yanii cokkk abartmışlarr ama anestizi ile yaptırr:teselli:ayzan canım merhaba korkma ben gecen cuma günü yaptıdım ama anestizi ile yaptırdım ve hic bişey duymadım cok az sancı oluyo sadece bukadar bende senin gibi korkuyordum ama abartıkları gibi yokmuş burda sadece önemli olan anestizi okeyyy yanii canlı yaptırma karkulacakk hic bir şey yokk hadi kendine iyi bakk:teytey:
:teselli:ayzan canım merhaba korkma ben gecen cuma günü yaptıdım ama anestizi ile yaptırdım ve hic bişey duymadım cok sancı oluyo sadece bukada bende senin gibi korkuyordum ama abartıkları gibi yokmuş burda sadece önemli olan anestizi okeyyy yanii canlı yaptırma karkulacakk hic bir şey yokk hadi kendine iyi bakk:teytey:
Bende allahıma binlerce şükürler olsunkiiiii dün rahim flimini anestezili olarak çektirdimmm.Tüpcüklerr acık dedi dr :) ama flim sonucu yarın cıkıcak :)onada bır bakalım dedı dr :teytey:
çok şükür canım geçmişler olsun.....
sonucu yani raporu bize yazmayı unutma...tüpler açıksa süper..
bu arada ben 22 nisanda rahim filmi çekilmiştim .. ağustosta hamileydim....
darısı başına inşallah.....iyi haberlerini bekliyoruz....:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?