Popüler Konu Rahim filmi çekilecek ve çektirmiş olanların paylaşım alanı

Arkadaslar ben haziran ayinda Eskisehir Ozel Umit Hastanesinde anestezi ile cektirdim... Benim farkli bir durumum vardi o da aci ve agriya dayanamiyor olmam.. Filmi ceken dr daha sonra dedi ki "iyi ki uyutmusuz yoksa cekemezmisiz "cunku rahime giriste sikinti yasamislar icimi haşat etmisler.. Girememişler rahim kanalina.. 15 dk surecek bi cekim 30 dk surmus...
Ben uyandigimda agridan ölüyordum... Agla agla helak oldum.. agrim gecsin diye de bacagimdan bi igne yaptilar bir hafta yuruyemedim..
Kisaca isin ehli kisi cekecek kardesim... Herkes doktor olamiyor bunu anladim...

geçmiş olsun,umarım filmin sonucu güzel çıkar,hayırlı haberler alırsın inşallahhh

Kim çekti filmini Ümit hastanesinde?

merhaba arkadaşlar
sizlere sormak istediğim bir konu var yardımcı olursanız çok sevinirim.
bende bu ay yada ekimde rahım filmi cekilicem.rahım filmi sonrasında doktorum 5 gun korunma dedi.ama 5 gun korunursam yumurtlama donemini kaçırabılırım diye düşünüyorum.
rahım filmi sonrasında doktorunuz ne kadar korunma verdi korundunuz mu
bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim.
allahım hepimize sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi versin.

merhaba canım..bende çekildim rahim filmini..doktorum kanaman bitince ilişki devam edebilir dedi ama ben ne olur ne olmaz diye 3 gün kontrollü oldum..zaten filmi 7.-10.günler arasında çekiliyorsun ve böylece yumurtlama günü kaçmamış oluyor canım..

umarım temiz çıkar filmin en yakın zaman hamile kalırsın :)

amin inşallah isteyen herkesın olsun .
cevap için teşekkurler

amin inşallah isteyen herkesın olsun .
cevap için teşekkurler

bana korunma vermedi ama ilk günler kanaman olabilir,hem olmazsa bile 3 gün ilişki kurmayın demşti sadece cnm

Aminnn :)

arkadasım bişey sormak istiyorum izninle..rahim filmi çekildikten sonramı hamile kaldın yani rahim filminin bi etkisi varmıydı acaba ?

izin ne demek aşk olsun.. benim rahim filminde,rahimin ağzını kapatan 5cm.lik bi perde olduğu çıktı ve ameliyat olmadan imkansızdı hamile kalmam,kalsam bile %99 düşük riskim vardı. 3 ay sonra laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldum,5 ay sonrada 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Anne olabilme şansımı tabiki önce Allaha,sonra dr.uma,sonrada rahim filmine borçluyum :) Tabiki her rahim filmi sonrası ameliyat değil,çünkü tüpler o verilen ilaçla temizlenmiş ve açılmış oluyor ve hamile kalma şansın artıyor. Çevremden duyduğum kadarıyla film sonrası hamile kalan çok,tüpler tertemiz olduğu için bebişler kolaylıkla yerleşiyor rahime :) rabbim sizlerede güzel haberler almayı nasip etsin inşallahhh..

senin nedir durumun,çekildinmi film,çekilicekmisin ?

Allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah canım

canım ben rahim filmi geçen ay çekildim..temiz çıktı çok şükür hiç bişey çıkmadı..

diğer konunu okudum az önce konaktan gülçin hanıma gidiyormuşsun heralde..bende ilk başta ona gittim yaklaşık 7 ay kadar ama şuan itibariyle yani rahim filmiyle beraber doktorum değiştirdim..konak hastanesi beni rahim filminde çok oyaladı cihazları bozukmuş vs..

umarım bu ay herşey güzel olur dua ediyorum çok..

hmmm,evet hala gülçin hnma gidiyorum,bebek düşünmüyokende ona giderdim hep,jinekolojik bişey olduğunda. beni o ay ki adet bitiminden sonra hemen çekmişti,aksilik işte.. neyse bi sorun çıkmaması güzel,sıra güzel haberler almakta allahın izniyle :) şimdi ki dr.un kim.

şimdi inci hanıma gidiyorum canım..belki duymuşsundur inci çavuşoğlu..

hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

slm kızlar, ben 3 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmadığm halde bebişim olmuyor. doktor birde tüplerine bakalım dedi ve benim rahim filminİ çektirmeye karar vermem 6 ay sürdü. eşim anestezi uzmanı doktor o bile ikna edemedi korkudan yaptırmadım 6 ay. arkadaşlarımdan çektirenler vs beni çok korkuttu ve de internetteki yazıları da çok da araştırdım. İstanbulda fındıkzade de radyor-tom diye bir yer var yeni makineler var ileri teknoloji orasını bazı arkadaşlarımında tavsiyesiyle buldum. sonunda korka korka gittim ve gerçekten ağrısız çok az bi sızlama oldu 1 dk normal kadın doğum muayenesi gibi ve filim çekinir gibi oldu. Fiyatı dışarıya göre biraz pahalı 370 tl alıyorlar. ama bence acı çekmektense maddi durumunda elveriyorsa burası süper. ben rahim filmi yüzünden tedavimi 6 ay erteledim. ben çok korktum siz korkmayın. gerek yokmuş çünkü. tüplerim açık çıktı şükür, sadece rahim tersmiş.

merhaba kızlar. ben de pazartesiye randevu aldım. rahim filmi çektireceğim. ama acayiip korkuyorummm öncesinde önereceğiniz bişeyleer var mıı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…