Bakiyomcanım resim ekledim ya
Yok canimMerhaba, anestezili mi çektirdiniz acaba filmi?
Çok can yakıyor mu, kaç dk sürüyor?Yok canim
Merhaba bende cuma yapacagim anestezili mi anestezisiz mi oldun? Biraz cekiniyorm da nasil gecti acabaKizlar dun rahim filmi cektim anlayan varsa yorum yapabilir mi lutfen?
Gecmis olsun canm nasil gecti agrili miydi ? Sonrasinda da agri oldu mu ? Cuma bende olacagim daRapor yazması lazım orda daha net bilirdik ne olduğunu. Bak ben sana örnek kendi filmimi göndereyim. Ve rahim şeklide öyle olması gerekiyormuş. Ve benim her iki tüpüm kapalıydı gördüğün gibi sadece 3 gen duruyor
Valla canim anestisiz yaptim iki tupumde kapaliydi öldum agridan iki tup de acildi ama bnde bittim hala da cekiyorum agridan duramiyom cekinmek gbi bir durum olmuyo kendi derdinize dusunuyorsun ve bayiltsinlar seni valla zordur benm zor gecti herkesin bunyesi farklidir tabiiiMerhaba bende cuma yapacagim anestezili mi anestezisiz mi oldun? Biraz cekiniyorm da nasil gecti acaba
Bnmki tuplerim kapalidi 20 dk surdu acilmasi zor oldu tupleriniz aciksa 5 dk suruyoÇok can yakıyor mu, kaç dk sürüyor?
Anestezi degilde ilac vereceklermis öyle dediler. Cok geçmiş olsun. Rabbim kucagini bos birakmasin tez vakitte gebe kal inşallahValla canim anestisiz yaptim iki tupumde kapaliydi öldum agridan iki tup de acildi ama bnde bittim hala da cekiyorum agridan duramiyom cekinmek gbi bir durum olmuyo kendi derdinize dusunuyorsun ve bayiltsinlar seni valla zordur benm zor gecti herkesin bunyesi farklidir tabiii
Ilac veriyo hiseetmiyon agriyi ben onu biliyorum yani hissetmezsiniz ins tupleriniz aciktir amin amin rabbim herkesin gonlune gore versin☺Anestezi degilde ilac vereceklermis öyle dediler. Cok geçmiş olsun. Rabbim kucagini bos birakmasin tez vakitte gebe kal inşallahhamile kalalimda aciya raziyim.
Nereye gittiniz acaba ? Cevat beye mi. Benim de bir tüp kapalı da ondan soruyorumben istanbula gittim canım orda özel bir merkez vardı orda açıldı çok şükür tavsiye ederim. senin filminden bişey anlamadım desem yeridir çok farklı garip duruyor çünki. benim filmi incelersen anlarsın zaten seninkinin değişik olduğunu
İnşallah canmIlac veriyo hiseetmiyon agriyi ben onu biliyorum yani hissetmezsiniz ins tupleriniz aciktir amin amin rabbim herkesin gonlune gore versin☺
Cnm kapalı gibi açık olunca ilaç veriyorlar ya içeri o koyu renkli olan kısmın yayılması gerekiyordu ama bu fotolarda onu göremedim geçmiş olsunKizlar dun rahim filmi cektim anlayan varsa yorum yapabilir mi lutfen?
canım yeni gördüm mesajını. evet Cevat hocaya gittim. benim iki tüpümüde açtı Allah razı olsun ondanNereye gittiniz acaba ? Cevat beye mi. Benim de bir tüp kapalı da ondan soruyorum
canım ben sivasta çekindiğim zaman ağrım çok olmuştu. İstanbul ecomarda çok hafif ağrım oldu işlemden sonra bi güzel gezmiştim istanbulu.Gecmis olsun canm nasil gecti agrili miydi ? Sonrasinda da agri oldu mu ? Cuma bende olacagim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?