Rahim filmi arkadaslar anlayan var mi?

Kizlar dun rahim filmi cektim anlayan varsa yorum yapabilir mi lutfen?
Merhaba bende cuma yapacagim anestezili mi anestezisiz mi oldun? Biraz cekiniyorm da nasil gecti acaba

Gecmis olsun canm nasil gecti agrili miydi ? Sonrasinda da agri oldu mu ? Cuma bende olacagim da

Merhaba bende cuma yapacagim anestezili mi anestezisiz mi oldun? Biraz cekiniyorm da nasil gecti acaba
Valla canim anestisiz yaptim iki tupumde kapaliydi öldum agridan iki tup de acildi ama bnde bittim hala da cekiyorum agridan duramiyom cekinmek gbi bir durum olmuyo kendi derdinize dusunuyorsun ve bayiltsinlar seni valla zordur benm zor gecti herkesin bunyesi farklidir tabiii

Anestezi degilde ilac vereceklermis öyle dediler. Cok geçmiş olsun. Rabbim kucagini bos birakmasin tez vakitte gebe kal inşallah hamile kalalimda aciya raziyim.

Anestezi degilde ilac vereceklermis öyle dediler. Cok geçmiş olsun. Rabbim kucagini bos birakmasin tez vakitte gebe kal inşallah hamile kalalimda aciya raziyim.
Ilac veriyo hiseetmiyon agriyi ben onu biliyorum yani hissetmezsiniz ins tupleriniz aciktir amin amin rabbim herkesin gonlune gore versin☺

Nereye gittiniz acaba ? Cevat beye mi. Benim de bir tüp kapalı da ondan soruyorum

Merhaba bende bugün cektirdim sizin görüntünüzü anlayamadım benim ki çok net belli oluyor sağ tupum kapalı açılmadı kapalı pldugu icin işlem sırasında sancım oldu ama dayandım mecburen . Bilginiz var ise birşey sormak istiyorum aşılama yaptirmayi planlıyorduk tek tüp ile tutma ihtimali nedir

Eklentiler

• IMG_20200718_180834.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar merhaba, bende rahim filmi çekildim baştan söyliyeyim anestezi ile oldum hiç birşey anlamadım. Uyandığımda ufak bir kanamam vardı oda normaldi ve yarm saat uyanık kalsam da o kısım kötüydü midem bulandı uyumamam gerekiyormuş yarım saat sonra tamamen kendime geldim. Antibiyotik ve ağrı kesici verdiler. Antibiyotik süresince ilişki yasağı koydular. Rahim filmime göre sağ tüpümün tıkalı olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Peşinden normal yolla da kalabilirsin dediler. Ameliyattan korkuyorum açıkçası çünkü görüp eğer açılmaZsa ameliyatta tüpü alacaklarını söylediler. Raporum bu sizce normal yolla hamilelik yaşayan var mı ?

Eklentiler

• 86D4B3B7-CF12-4D09-9045-591213C605EF.webp
    61,7 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…