Canim yaa tupler acik mi rahim gorunuoyor mu yumurtalar falan belli oluyormu bu fahim filminden ?Ne konuda bilgi istiyorsun canım?
Canim hangisi rahim bilmiyorum ki ama yine bak duzenledim fotoyuCanım fotoğraflar uzaktan çekilmiş Rahmin tam olduğu bir fotoraf ı tek eklersen arkadaşlar yardımcı olurlar diye düşünüyorum yüklediğin resim çok uzaktan tüpleri kanalları bile göremedim biliyorsun onlar ip gibi
Kizlar doktor ile gorustum suan sag tupde tikaniklik var dediCanım normalde net şekilde gözükmesi gerekir rahim şekli farklı olabilir yada tıkanıklık olabilir en iyisini doktorun bilir tabiki ..
Perde nedir canimCanım ben tam net göremedim çok uzaktan olduğu için tüp kısmı çok ince ama sanıyorum perde var yine yanlış yönlendirmek istemem en iyisini doktor un söyler. Umarım daha iyi görebilen arkadaşlar yardımcı olur.
Rahmi bölen Bi şey canım küçük bir operasyon ile alınabiliyor ama dediğim gibi tabi doktor olmadığımız için bizim söylediklerimiz sadece kendi görüşümüz en sağlıklıdır doktorun ile görüşmek olacaktır umarım hiç bir sorun yokturPerde nedir canim
Dogrudur rahim hangisi fotoda acana bnaa gosrebilirmisinRahmi bölen Bi şey canım küçük bir operasyon ile alınabiliyor ama dediğim gibi tabi doktor olmadığımız için bizim söylediklerimiz sadece kendi görüşümüz en sağlıklıdır doktorun ile görüşmek olacaktır umarım hiç bir sorun yoktur
fotoğraflar uzantan pek net görünmüyor ama sağ tüp kapalı gibi rapor yazmadı mı doktor o olsa daha net anlarız rahimde normal durmuyor sankiKizlar dun rahim filmi cektim anlayan varsa yorum yapabilir mi lutfen?
An once yazdi sol tup acildi dedi sag tup tikali dedifotoğraflar uzantan pek net görünmüyor ama sağ tüp kapalı gibi rapor yazmadı mı doktor o olsa daha net anlarız rahimde normal durmuyor sanki
Rapor yazması lazım orda daha net bilirdik ne olduğunu. Bak ben sana örnek kendi filmimi göndereyim. Ve rahim şeklide öyle olması gerekiyormuş. Ve benim her iki tüpüm kapalıydı gördüğün gibi sadece 3 gen duruyorAn once yazdi sol tup acildi dedi sag tup tikali dedi
Senin tupler acildi mi ve benim rahim de bir bozukluk mu varRapor yazması lazım orda daha net bilirdik ne olduğunu. Bak ben sana örnek kendi filmimi göndereyim. Ve rahim şeklide öyle olması gerekiyormuş. Ve benim her iki tüpüm kapalıydı gördüğün gibi sadece 3 gen duruyor
At canim bakayimRapor yazması lazım orda daha net bilirdik ne olduğunu. Bak ben sana örnek kendi filmimi göndereyim. Ve rahim şeklide öyle olması gerekiyormuş. Ve benim her iki tüpüm kapalıydı gördüğün gibi sadece 3 gen duruyor
ben istanbula gittim canım orda özel bir merkez vardı orda açıldı çok şükür tavsiye ederim. senin filminden bişey anlamadım desem yeridir çok farklı garip duruyor çünki. benim filmi incelersen anlarsın zaten seninkinin değişik olduğunuSenin tupler acildi mi ve benim rahim de bir bozukluk mu var
Yaaa dogrudr atarsan bakayimben istanbula gittim canım orda özel bir merkez vardı orda açıldı çok şükür tavsiye ederim. senin filminden bişey anlamadım desem yeridir çok farklı garip duruyor çünki. benim filmi incelersen anlarsın zaten seninkinin değişik olduğunu
canım resim ekledim yaYaaa dogrudr atarsan bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?