Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bol bol su içArkadaşlar rahim enfeksiyonuna evde yapabileceğim ne geçirir yüksek ihtimalle rahim enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotik kullanmak taraftarı değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ama çok içmen lazımBu ara gözden kaçırdığım tek şeydi hiç de aklıma gelmemişti çok teşekkür ediyorum.
Rahim enfeksiyonu olduğunu nasıl anladın ki belirtin neArkadaşlar rahim enfeksiyonuna evde yapabileceğim ne geçirir yüksek ihtimalle rahim enfeksiyonu geçiriyorum antibiyotik kullanmak taraftarı değilim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Rahim enfeksiyonu olduğunu nasıl anladın ki belirtin ne
Günde 1litre2 litre falan mı daha mı çok
Yani bol su ve kndini sıcak tutman gerek öncelikle ama dediğin gibi birseyse ve iltihap ilerlerse ve ilerlediyse sorun büyür ihmal etmeden bir kadın doğuma gidin antibiyotik kullanmakta birşey yok sağlık herşeyden önemliAlt karnım ve kasık ağrılarım var lekelenmem var birde
Bir litre su çok değil zaten günde en az 2 litre su içmemiz gerekiyorGünde 1litre
İşte bu ara kendimi sıcakta tutamadım maalesef buda enfeksiyon sebebi dimi bilmediğim için ayakları sıcak tut diyorlar hep tuttum zaten tutarım da iste bu sefer tutamadım bundan da olabilir miYani bol su ve kndini sıcak tutman gerek öncelikle ama dediğin gibi birseyse ve iltihap ilerlerse ve ilerlediyse sorun büyür ihmal etmeden bir kadın doğuma gidin antibiyotik kullanmakta birşey yok sağlık herşeyden önemli
Evlimisin benim enfeksiyondan dolayı tuplerim kapnmis tüp Bebek onerdi dokturÇok tesekkur ediyorumm
Tabi üşütme etkenİşte bu ara kendimi sıcakta tutamadım maalesef buda enfeksiyon sebebi dimi bilmediğim için ayakları sıcak tut diyorlar hep tuttum zaten tutarım da iste bu sefer tutamadım bundan da olabilir mi
Evet evliyim eylülün 2 sinde kürtaj oldum boş gebelikten adet olamamıştım ogunden beri 10 gün önce tarlusal verdi doktor onu kullandım 5 gündür adetim ama normalde 4 gün sürer sonra kahverengi akıntıya biterdi bugün 5. Günüm çok yoğun olmamakla birlikte günlük 1 pedi doldurmayacak şekilde kanamam ağrım var o yüzden enfeksiyondan çok supheleniyorumEvlimisin benim enfeksiyondan dolayı tuplerim kapnmis tüp Bebek onerdi doktur
Anladım çok teşekkür ediyorumTabi üşütme etken
Enfeksyon varsa mide bulantısı yaparEvet evliyim eylülün 2 sinde kürtaj oldum boş gebelikten adet olamamıştım ogunden beri 10 gün önce tarlusal verdi doktor onu kullandım 5 gündür adetim ama normalde 4 gün sürer sonra kahverengi akıntıya biterdi bugün 5. Günüm çok yoğun olmamakla birlikte günlük 1 pedi doldurmayacak şekilde kanamam ağrım var o yüzden enfeksiyondan çok supheleniyorum
14 yaşında Ken tüberküloz hastalığı geçirdim ondan dolayı kapnmis oda enfeksiyon dur yaniYaaaa o kadar ciddi mi yapiyo hiç fark etmediniz mi peki enfeksiyon geçirdiğinizi