Rahim duvarı inceliği yardım

toshiba1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
1
0
1
35
Merhabalar,
6 ay arayla iki düşük yaptım rahim duvarım ince olduğu için bebek tutunamıyormuş.Doktorum resmini eklediğim tahlilleri istedi.Özel muayenehane olduğu için dışarıda yaptırmam gerekiyor.200-250 tl civarı tutuyor tahliller.
Bunları sigortada veya başka şekilde daha uygun yaptırabilir miyim acaba.Tekrar muayene de olmak istemiyorum.
Aynı şikayeti yaşayan arkadaşlarda tavsiyelerini yazarsa sevinirim.
12271378_10153759907624586_1988729886_o.jpg

Merhabalar,
6 ay arayla iki düşük yaptım rahim duvarım ince olduğu için bebek tutunamıyormuş.Doktorum resmini eklediğim tahlilleri istedi.Özel muayenehane olduğu için dışarıda yaptırmam gerekiyor.200-250 tl civarı tutuyor tahliller.
Bunları sigortada veya başka şekilde daha uygun yaptırabilir miyim acaba.Tekrar muayene de olmak istemiyorum.
Aynı şikayeti yaşayan arkadaşlarda tavsiyelerini yazarsa sevinirim.Eki Görüntüle 1693603
merhaba canım. bu testlerı devlet hastanesındede yaptırabilirsin ben oyle yapmıstım bedaya .istrsen ole deneyebılırsın

Cnm mrb benmde aynı sorunum vardı ama sana tek tavsiyem ermiş aktar die birisi var karsıda yeri hemen oraya git o çayı al kendne rahim duvarı inceligi için diceksin günde 2 bardak iç ve yanı sıra 2 bardak nar suyu iç 1 ayda kalınlasıo gecen ay 5 mm olan duvarm bugn baktırdm 10.5 mm olmus tavsiye ederm

Cnm googla ermiş aktar hüseyin die yaz ckıo oraya gidip söle rahim duvarm inceligm war die o çayı verio sana günde 2 kere iç o kaynat falan diodaa sıcak suya koy kalsn 15 dk dinlensn iç snra en önemliside nar suyu onu hic aksatma

Cnm mrb benmde aynı sorunum vardı ama sana tek tavsiyem ermiş aktar die birisi var karsıda yeri hemen oraya git o çayı al kendne rahim duvarı inceligi için diceksin günde 2 bardak iç ve yanı sıra 2 bardak nar suyu iç 1 ayda kalınlasıo gecen ay 5 mm olan duvarm bugn baktırdm 10.5 mm olmus tavsiye ederm

canım cok güzel sizin kaçıncı gününde ölçtünüz bende kullanmaktayım ilk ay fazla etkilemedi ama adetimi çoğalttı şimdi ikinci aydayım

Back