Birde bunu deneyin..! Arkadaşlar yıllardır benim için önemli olan ve şuanda çözdüğüm rahim duvarı inceliği sorunumu sizinle paylaşmak istedim..umarım sizde etkisini görürsünüz..senelerdir gitmediğim doktor ,içmediğim ilaç kalmadı günde 3-4- 5 tane kalınlaştırmak için ilaç içiyordum, bazen hiç bazende çoz az etkisini görüyordum.. geçen ay bir çaya başladım bu çayı Ermiş Aktar diye bir yerden aldım..oranın sahibi Hüseyin bey ile görüşüyorsunuz. ona rahim duvarında incelik olduğunu söyledim ..oda bana PEYRONOİ çayı olduğunu aslında bu çayı erkeklerin bir rahatsızlığı için verdiğini ama kadınlardada inceliği yok ettiğini söyledi..Çayın içinde Ayva yaprağı,Melisa Çayı,Ada çayı ve zencefil var hepsi yararlı zaten hiçbir yan etsisi yok..çayla birlikte bana nazara da inanırmısın diye sordu ve yanında nazar duasıda yolladı.normalde 1 ay kullanın diyor.. iki ay dr gittim.. ilk ay rahim duvarı yine inceydi.. sonraki ay bu çaya başladım 10 gün içmemle adetin 10 günü 7mm olan rahim duvarı 9 mm çıkmıştı görünce şok oldum eşim bile dr. yanlış bakmıştır dedi fakat adetin 13. günüde gittiğimde yine kalındı..bu ay gitmedim dr. ve bu ay tam 1 ay içeceğim önümüzdeki regli olduğumda dr. gideceğim bakmak için.. normaldende fazla içmemeli ..günde 2 bardak tarifi var zaten..bu aktar basit bir yer değil normalde yerine giderek almanızın daha iyi olduğunu söylüyorlar çünkü önerileri oluyor, ben tel görüştüm..internette adresi var..'' ERMİŞ AKTAR'' -Hüseyin bey sahibi..aynı zamanda eşlere birlikte kullanacakları bebek olması için macunda öneriyormuş.. henüz ona geçmedim ben..:))başka rahatsızlıklarınız içinde arayın sorun .internet adresinde videoları var seyredin.. inşallah hepiniz için hayırlısı olur..herşeyin bir zamanı var ben bekliyorum belkide sizin içinde doğru zaman şimdiden sonradır..Allah Herkez için hayırlısını versin..