• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirme

Ozlemyldz123

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
22
5
6
25
Hanımlar selam bugün yumurta toplama işlemi yapıldı 19 tane toplandı bu konuda bilgim hiç yok sayı az mıdır çok mudur diye doktorum rahim dinlendirme yapıcsz adet olduğunda gel dedi gidince ne yapılıyor transfer kaç gün sonra oluyor gene iğne mi veriyor bilgisi olan var mı

Ben opu sonrası 2 adet oldum öyle transfer oldum. Rahim dinlendirme gayet iyi bir şey. Opu sonrası aktif olan yumurtalar sönüyor. Ben 6 şubatta opu oldum. 1 nisanda transfer oldum. Şuan 27+6 günlük hamileyim. 19 tane yumurtada gayet güzel inşallah güzel embriyolarınız olur

8 yumurta 4 boş tan 3 tane iyi kalite donduruldu.. hesap et 19 tane gayet iyi sayı şimdi regl olcaksn rahme bakacak regl ile rahm inceliyor polip miyom var mı iyicekontrol edecek eğer yoksa adet bitimiortalama 2 hafta sonra transfer bu süreçte iğne yokmsadece estrofem olablir rahm kalnlaştrm için transfer yakın dönemde

Taze transfer iyi bir şey değil mi yani
Bir de ben şu genetik test olayını anlamdım
Ne zaman hangi durumlarda yapılıyor

Ben opu sonrası 2 adet oldum öyle transfer oldum. Rahim dinlendirme gayet iyi bir şey. Opu sonrası aktif olan yumurtalar sönüyor. Ben 6 şubatta opu oldum. 1 nisanda transfer oldum. Şuan 27+6 günlük hamileyim. 19 tane yumurtada gayet güzel inşallah güzel embriyolarınız olur
İnşallah allah razı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Kaliteleri ii olsun inşallah. Rahim dinlendirme güzel olur hatta dondurulmuş transfer daha ii oluyor diyorlar. :Tabi buna doktorunuz ve siz karar verceksiniz.

Gayet iyi bir sayı. benim en son OPU da 3 tane olgun toplandı 3ü döllendi 5. güne sadece 1 tanesi gitti ve donduruldu. :) Yani süper bir sayı seninki merak etme canım :)

5. Güne hiç kalmazsa diye korkuyorum doktorum ilk adette muayene 3 hafta sonra da transfer dedi inşallah tutar çok yoruldum artık süreçte Rabbım hepimizin kucağını doldursun inşallah

Umarım korkuyorum biraz bisey sorucam transferde 1 tanesi mi transfer oluyor 2 tanesi mi bilginiz var mı
Ben daha önce hiç transfer olmadım ama buradan okuduğum kadarıyla 35 yaş altı tek embriyo koyuyorlar 35 yaş üstü çift embriyo. Tabi hastahaneden hastahaneye değişiyor doktorunuzla görüşün bazen birkaç kez deneyen insanlarda da çift önerebiliyor doktor ya da ısrar ederseniz çift koydurmakta doktora bağlı değişebilir :)

Kızlar selam dün 5. Gündü 5. Güne erisen 1 tane çok korkuyorum olmazsa diye yüreğime taş oturdu resmen tekrar yumurta toplama veya aynı süreç için maddi durumum da kalmadı

Kızlar selam dün 5. Gündü 5. Güne erisen 1 tane çok korkuyorum olmazsa diye yüreğime taş oturdu resmen tekrar yumurta toplama veya aynı süreç için maddi durumum da kalmadı
Hepimiz bir yumurtadan oluşmadık mı? Tutar Allahın izniyle. Bende 7 yumurta toplandı 4ü döllendi. 3ü 5.güne geldi 2sini aynı anda transfer oldum 1 ini dondurdum. 2 transferden 1i tuttu çok şükür

Hanımlar selam bugün yumurta toplama işlemi yapıldı 19 tane toplandı bu konuda bilgim hiç yok sayı az mıdır çok mudur diye doktorum rahim dinlendirme yapıcsz adet olduğunda gel dedi gidince ne yapılıyor transfer kaç gün sonra oluyor gene iğne mi veriyor bilgisi olan var mı
Kuzum benimde hiçbir bilgim yok sana sorayım dedim. Naptın transfer yapıldı mı. Adetten ne kadar sonra yapılıyor transfer acaba

Transfer olduktan sonra hep yattiniz mi düşük tehlikesi her tüp Bebek te oluyor mu

Transfer olduktan sonra hep yattiniz mi düşük tehlikesi her tüp Bebek te oluyor mu
Doktor bana normal hayatına devam et dedi. Ağır kaldırma, ev süpürme falan dedi. Hep yatmadım benim lekelenmelerim falan da oldu kanama alanı, düşük tehlikesi falan demedi doktor hiç. Hep yatmadım. 12. Haftaya kadar dikkat ettim. Sonra zaten normal gebe ne yapıyorsa onu yaptım

Doktor bana normal hayatına devam et dedi. Ağır kaldırma, ev süpürme falan dedi. Hep yatmadım benim lekelenmelerim falan da oldu kanama alanı, düşük tehlikesi falan demedi doktor hiç. Hep yatmadım. 12. Haftaya kadar dikkat ettim. Sonra zaten normal gebe ne yapıyorsa onu yaptımev

Back
X