Rahim dinlendirme yöntemi ile tüp bebekte başarı sağlayanlar varmı

İ
Benimde nasip olursa mayısta transferim olcak şimdi bayağı bi vitamin antioksidan ilaçlar verdi bana ve eşime hayırlısı inşlh tüm Bebek bekleyenlerle beraber rabbim bizlerede nasip eder

Bide şöyle bişey var benim doktorum rahim filmine bakar bakmaz Rahmi'n darlığını eğikliğini görünce direk histeroskopi dedi öyle deneriz olmazsa falan demedi

Çok haklısn cnm benm opu oldu ztn direk transfer yapılacaktı ama ben fenalaşinca yapmayin bayılcm gene dedm ağrıdan dayanamadım öyle durdular embriyolari dondurdular bide sonradan diyo kanama oldugu icin embriyolari transfer etseydik tutunmazdi fln ama yarm saat zorladilar transferde beni ilkinde aynısı olmasına rağmen

Bide şöyle bişey var benim doktorum rahim filmine bakar bakmaz Rahmi'n darlığını eğikliğini görünce direk histeroskopi dedi öyle deneriz olmazsa falan demedi
Bna rahim filmi çekmedi ler cnm ben dışarda cektircektim ama orda çikolata kisti amelytı oldm doktr gerek yok dedi

Bna rahim filmi çekmedi ler cnm ben dışarda cektircektim ama orda çikolata kisti amelytı oldm doktr gerek yok dedi
Ama çok saçma rahim filmi tüpten Bi önceki aşamadır önce çekilir yani benim rahmimdeki sorunları o filmden anladılar belki senin sorun tüplerde kanama falan olduğuna göre bence doktorunu değiştir böyle saçmalıkmı olur

Devlet bursa uludağ üniversitesi cnm ztn imkanım olsa direk özele giderdim
İşgüzarlık yemin ediyorum o kadar seninle uğraşacakları yerde 10 dk uyutsalar ne sen sıkıntı çekicen nede onlar yine aynı olursa bimere şikayet edicem de tehdit et resmen eziyet yaaa rezil insanlar

Bnde dedm rahim filmi çekmicenzmi diye gerek yok dedi çok saçma smdi embriyolari dondurdular ya dışarıda vermiyolar raporu bile vermiyolar bu seferde tutmazsa özele gitcem cnm

İşgüzarlık yemin ediyorum o kadar seninle uğraşacakları yerde 10 dk uyutsalar ne sen sıkıntı çekicen nede onlar yine aynı olursa bimere şikayet edicem de tehdit et resmen eziyet yaaa rezil insanlar
Aynen herkes şikayetçi onlardan aslnda gittiğimde söylucem gene histeroskopi yaparlar belki

Aynen herkes şikayetçi onlardan aslnda gittiğimde söylucem gene histeroskopi yaparlar belki
Bursa istanbul'a çok uzak değil bahçecinin anadolu yakasında umut tüp bebek merkezi var ilk muayene ücretsiz oluyor en azından doğru teşhisle mi tedavin devam edecek onu öğrenirsin gelip bi konuş muayene ol sonra ona göre devam et bana biraz baştansavma gibi geliyor tedavi sürecin telefonla da bilgi alabilirsin istediğin doktordan internetten numarasını bulup ara bence

Bnde dedm rahim filmi çekmicenzmi diye gerek yok dedi çok saçma smdi embriyolari dondurdular ya dışarıda vermiyolar raporu bile vermiyolar bu seferde tutmazsa özele gitcem cnm
bugüne kadar onlara güvendiğin hata canım benim senin ne yaşadığının hiç önemi yok

Rahim dinlendirme 20 yumurtadan fazla olanlar için öneriyor benim doktorum yoksa dinlenmeye gerek yokmuş ...

Rahim dinlendirme 20 yumurtadan fazla olanlar için öneriyor benim doktorum yoksa dinlenmeye gerek yokmuş ...
Yapılan araştırmalar dondurulmuş embriyonun tutunma şansının daha yüksek olduğunu gösteriyor rahim dinlenmesinin de bir zararı yok bu durumda taze transferdense 1 ay beklemeyi tercih ederim

Şuan embriyolari dondurdular tedavi devam ediyor bırakıp başka yere gidemem ama bu sferde olmazsa muhakkak araştırıp iyi bi yere gidicem cnm sağol ilgilendigin icin

Yapılan araştırmalar dondurulmuş embriyonun tutunma şansının daha yüksek olduğunu gösteriyor rahim dinlenmesinin de bir zararı yok bu durumda taze transferdense 1 ay beklemeyi tercih ederim
4 kez tüp bebek yaptırdım
İki kez dondurulmuş ile oldum
İki kezde taze embriyo ile oldum
1 dondurulmuş denemeden kızım var
1 taze embriyo denemesinden ikizlere hamileyim ..
Ohs olmadıktan sonra önemli deil

Yaşın kaç ben 27 yaşındayım 19da ewlendim evlendiğim günden bu yana çocuk düşündüm hep gittiğim doktorlar bilinçsizce sırf para uğruna saçma sapan tedaviler uyguladılar biri Rahmi'n ters dedi biri çift rahimlisin dedi biri dar olsun hiç problem değil dedi benim geçen yıllarım heba oldu dicem oki seni para için üzen doktorlara sakın fırsat verme

benim ikinci denememi bu şekilde yaptik. yumurtalar toplandiktan sonra 1ay boyunca farkli igne ve ilaclar kullandim hepsi rahim duvarini transfer icin hazirlamak icindi. ayrica gebelik aşisida yapildi.. yani yumurtanin tutunmasi icin rahmi dört dörtlük hazirlamaya calistik.. herseyde olumluydu ve 3 tane embriyo transfer edildi (yaşım 28) ve gebelik elde edildi ama kimyasal gebelik gecirdim. insallah siz olumlu sonuc alirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…