Merhaba ben 2016 yılında tüp bebek yaptırdım gittiğim merkezde bu şekilde çalışıyor opu yapıldıktan sonra 1 ay ara veriliyor bu sürede rahim dinleniyor sonraki ay dondurulan embriyo çözdürülüp eğer sağlıklıysa ve rahim duvarı yeterli kalınlıktaysa transfer yapılıyor ilk denemede hamile kaldım fakat 9 haftalık gelişimi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım diyeceğim şu ki internetten yaptığım araştırmalarda da doktorumla görüştüğümde de dondurulmuş embriyonun rahime tutunma olasılığının daha yüksek olduğunu öğrendim rahimin dinlenmeside etkili olabilir sonuçta opu işlemi sırasında zedelenme olabilir bu durum faydamıza aklında soru işareti olmasınBen dokuz senelik ewliyim 4aşılama bir kimyasal gebelik birde tüp bebek geçmişim var şimdi Ankara ecemiş klinik Tolga beyle görüşmeye gittim daha önceki doktorların yapmadıkları açıklamayı vermedikleri güveni sağladı bana yumurta toplandıktan sonra bir ay rahim dinlendirilip öyle transfer yapcak bu yöntemle hamile kalan varmı acaba?...
Çok teşekkür ederim bebeğin içinde çok üzüldüm benim rahim yapımda bozukluk varmış opu yapılırken histeroskopi ile oda düzeltilcek rahim darlığı açılacak falan bende araştırıyorum internetten ama yaşayanlardan fayda görenlerden duymak daha farklı tabiMerhaba ben 2016 yılında tüp bebek yaptırdım gittiğim merkezde bu şekilde çalışıyor opu yapıldıktan sonra 1 ay ara veriliyor bu sürede rahim dinleniyor sonraki ay dondurulan embriyo çözdürülüp eğer sağlıklıysa ve rahim duvarı yeterli kalınlıktaysa transfer yapılıyor ilk denemede hamile kaldım fakat 9 haftalık gelişimi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım diyeceğim şu ki internetten yaptığım araştırmalarda da doktorumla görüştüğümde de dondurulmuş embriyonun rahime tutunma olasılığının daha yüksek olduğunu öğrendim rahimin dinlenmeside etkili olabilir sonuçta opu işlemi sırasında zedelenme olabilir bu durum faydamıza aklında soru işareti olmasın
Hayrli olsn cnm benmde dondurulmuş embriyo transferim olcak ilk defa bişey sorucam rahim darlığı olduğunu nasl anladılar usg dan mı?Çok teşekkür ederim bebeğin içinde çok üzüldüm benim rahim yapımda bozukluk varmış opu yapılırken histeroskopi ile oda düzeltilcek rahim darlığı açılacak falan bende araştırıyorum internetten ama yaşayanlardan fayda görenlerden duymak daha farklı tabi
Evet olumlu bişeyler duymak konuşup rahatlamak istiyor insan hakkında hayırlısı olsun sorunların nedir biliyorsun enazından beklentinde ona göre olurÇok teşekkür ederim bebeğin içinde çok üzüldüm benim rahim yapımda bozukluk varmış opu yapılırken histeroskopi ile oda düzeltilcek rahim darlığı açılacak falan bende araştırıyorum internetten ama yaşayanlardan fayda görenlerden duymak daha farklı tabi
Sağol teşekkür ederim aslında rahim filmini çok önceden çektirdim 3doktor gördü bi sorun olmaz diye geçiştirdiler son doktorum rahim yapısının eğriliğinden rahim ağzı darlığından bahsetti embriyo tutunamazmışHayrli olsn cnm benmde dondurulmuş embriyo transferim olcak ilk defa bişey sorucam rahim darlığı olduğunu nasl anladılar usg dan mı?
Ewet bugüne kadar hiç Bi sorunun yok denilip geçiştirildim bu zoruma gidiyo az Bi Zaman değilki 9yıl yürüyen para olarak görüyo çoğu doktor senin neler yaşadığından kimsenin haberi yokEvet olumlu bişeyler duymak konuşup rahatlamak istiyor insan hakkında hayırlısı olsun sorunların nedir biliyorsun enazından beklentinde ona göre olur
Malesef birçok insan bu durumdan şikayetçi ben gittiğim her doktora tavsiye üzerine gittim maddi açıdan beni yormaları hiç önemli değil manevi açıdan çok yıpratıcıydı kendimi teslim edeceğim samimi her soruma cevap verecek bir doktor bulamamıştım en son kendi kararımla farklı bir merkeze gittim ben doktoru bulmadım o beni buldu diyebilirim çok memnunum kendisinden olumlu sonuç aldık tedaviden ama devam etmedi sağlık olsun yine onunla devam ediyorum maddi açıdan bizi yormamak için elinden geleni yapıyor her konuda çok anlayışlı keşke daha önce karşılaşmak nasip olsaydıEwet bugüne kadar hiç Bi sorunun yok denilip geçiştirildim bu zoruma gidiyo az Bi Zaman değilki 9yıl yürüyen para olarak görüyo çoğu doktor senin neler yaşadığından kimsenin haberi yok
Gerçekten doktor seçimi çok önemli benim şu anki doktorumu çok methettiler nettede çok araştırdım bakalım nasip kısmet rabbim ol derse olcak doktorlar vesile bizler içinMalesef birçok insan bu durumdan şikayetçi ben gittiğim her doktora tavsiye üzerine gittim maddi açıdan beni yormaları hiç önemli değil manevi açıdan çok yıpratıcıydı kendimi teslim edeceğim samimi her soruma cevap verecek bir doktor bulamamıştım en son kendi kararımla farklı bir merkeze gittim ben doktoru bulmadım o beni buldu diyebilirim çok memnunum kendisinden olumlu sonuç aldık tedaviden ama devam etmedi sağlık olsun yine onunla devam ediyorum maddi açıdan bizi yormamak için elinden geleni yapıyor her konuda çok anlayışlı keşke daha önce karşılaşmak nasip olsaydı
Öyle tabii hayırlısı artık ne diyelim ne zaman başlıyor tedavin ne aşamadasın şuanGerçekten doktor seçimi çok önemli benim şu anki doktorumu çok methettiler nettede çok araştırdım bakalım nasip kısmet rabbim ol derse olcak doktorlar vesile bizler için
Şimdi adetimi bekliyorum kist varmış Yasmin doğum kontrol hapı kullancam nisanda opu histeroskopi mayıstada transfer olcak inşlh sen ne durumdasınÖyle tabii hayırlısı artık ne diyelim ne zaman başlıyor tedavin ne aşamadasın şuan
Şimdi adetimi bekliyorum kist varmış Yasmin doğum kontrol hapı kullancam nisanda opu histeroskopi mayıstada transfer olcak inşlh sen ne durumdasın
Hayırlısı olsun Hakkı'nda rabbim isteyen herkese versinEylülde kürtaj oldum aralıkta tekrar denemek için başladık embriyolarımız 3.günden sonra sağlıklı gelişemediği için doktorum üzülmemizi istemedi ve transferi yapmadı sonrasında 2 aylık yeni bir tedavi uyguladı 2.adetinden sonra 21.gün gel dedi bekliyorum bende 28 şubatta gidicem bakalım ne olur
Aminnnn inşallah canımHayırlısı olsun Hakkı'nda rabbim isteyen herkese versin
Oha ya böyle doktorlara güveniyoruz bide. çok zor şeyler yasatiyolar Allaha havale ediyrm hepsini benmde ilk transferimde çok ağrılı oldu çok uzun sürdü tansiyonum düştü ben hep kistten saniyodum ama amelyttan snra da ikinci tüp bebek transferinde de aynısı olunca başka bi sorun oldugnu anladm doktor rahimden geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi rahim biraz öne eğik ama sorun değil diyo bide transferim yapılmadı ertelediler ama bidaha deneme yapcm yine aynısı olursa histeroskopi yaparz diyo bide ikinciye aynısı oldu bnde sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedimSağol teşekkür ederim aslında rahim filmini çok önceden çektirdim 3doktor gördü bi sorun olmaz diye geçiştirdiler son doktorum rahim yapısının eğriliğinden rahim ağzı darlığından bahsetti embriyo tutunamazmış
Bu kadar zorlanıyorsanız neden anestezi ile yapılmıyor yaşadığınız stres korku acı sonucu etkiler diye düşünüyorumOha ya böyle doktorlara güveniyoruz bide. çok zor şeyler yasatiyolar Allaha havale ediyrm hepsini benmde ilk transferimde çok ağrılı oldu çok uzun sürdü tansiyonum düştü ben hep kistten saniyodum ama amelyttan snra da ikinci tüp bebek transferinde de aynısı olunca başka bi sorun oldugnu anladm doktor rahimden geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi rahim biraz öne eğik ama sorun değil diyo bide transferim yapılmadı ertelediler ama bidaha deneme yapcm yine aynısı olursa histeroskopi yaparz diyo bide ikinciye aynısı oldu bnde sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedim
Haklısın bn ilkinde kötü olunca dedm anestezi ile yapabilirmyz diye hayır dediler smdi de deneme yapacaklarmış bn deneme tahtasıym sanki gene kötü olursa histeroskopi yada anestezili yaparz diyo bide çok sinir oldmBu kadar zorlanıyorsanız neden anestezi ile yapılmıyor yaşadığınız stres korku acı sonucu etkiler diye düşünüyorum
Çok saçma resmen zorluyorlar nerde yaptırıyorsun özel mi devlet miHaklısın bn ilkinde kötü olunca dedm anestezi ile yapabilirmyz diye hayır dediler smdi de deneme yapacaklarmış bn deneme tahtasıym sanki gene kötü olursa histeroskopi yada anestezili yaparz diyo bide çok sinir oldm
Merhaba cnm benim daha önceki denememde opu dan sonra taze transfer yapıldı negatif sonuç aldım.şimdiki ise Şubat başında opu oldu ve Embryo lar donduruldu adet oldum bugün Mart başı gibi transferim olacak inşallah. Doktorum dinlenmeyi tavsiye etti zaten hormonlardan dolayi rahimde sıvı görüldü.dinlenmiş ilaçlardan arınmış olacağız doktorum bu şekilde anlattı gayette mantıklı umarım hepimiz için sonuç olumlu olurBen dokuz senelik ewliyim 4aşılama bir kimyasal gebelik birde tüp bebek geçmişim var şimdi Ankara ecemiş klinik Tolga beyle görüşmeye gittim daha önceki doktorların yapmadıkları açıklamayı vermedikleri güveni sağladı bana yumurta toplandıktan sonra bir ay rahim dinlendirilip öyle transfer yapcak bu yöntemle hamile kalan varmı acaba?...
Seni çok iyi anlıyorum sakın denemelerine izin verme aynı sorunları yaşıyoruz önceki transferde dar olan rahim açılcakmı çok saçma senin çektiğin sıkıntıyı düşünen yok dondurulmuş embriyo transfer edilecekse opuyla beraber histeroskopi diğer ayda transfer yapılması daha mantıklı değilmiOha ya böyle doktorlara güveniyoruz bide. çok zor şeyler yasatiyolar Allaha havale ediyrm hepsini benmde ilk transferimde çok ağrılı oldu çok uzun sürdü tansiyonum düştü ben hep kistten saniyodum ama amelyttan snra da ikinci tüp bebek transferinde de aynısı olunca başka bi sorun oldugnu anladm doktor rahimden geçişte zorlanıyorum kanama oluyor dedi rahim biraz öne eğik ama sorun değil diyo bide transferim yapılmadı ertelediler ama bidaha deneme yapcm yine aynısı olursa histeroskopi yaparz diyo bide ikinciye aynısı oldu bnde sorun çözülsünde transfer geç olsada olur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?