Evet canım silik bir ikinci çizgi var. Güzel haber olsun inşallah...Buna inat üzülmüyorum şu anda
Canım kan testi yaptırdın mı?Evet canım silik bir ikinci çizgi var. Güzel haber olsun inşallah...
Canım kanda almışlarda rahimdende muayene olmuştum ama hangisinden bakıldı bilmiyorum sadece test sonucumda referans aralığı %5-%20 yazıyorRahimden parça alınarak mı yapılmıştı canım, %5”in üstünde serum takılması gerekiyor diye biliyorum, mutlaka bi sor
Canım o zaman kanda bakılmıştır, çünkü histeroskopi ile parça alıyorlar bakmak İçin. Kanda değerlendirmeyi bilmiyorum.Canım kanda almışlarda rahimdende muayene olmuştum ama hangisinden bakıldı bilmiyorum sadece test sonucumda referans aralığı %5-%20 yazıyor
tamam içim rahatladı histeroskopi olmadım çünkü :)Canım o zaman kanda bakılmıştır, çünkü histeroskopi ile parça alıyorlar bakmak İçin. Kanda değerlendirmeyi bilmiyorum.
Ne yaptın arkadaşım kan verdin mi merak ettim ?Buna inat üzülmüyorum şu anda
Kimyasal gebelik maalesefNe yaptın arkadaşım kan verdin mi merak ettim ?
2 ay önce tüp bebek transferinde ekrandan izledim koyduklarını gördüm de Allah ruhunu üflemezse tıp ne yapsın bunu düşününce hiç üzülmedim inan sende aklına getir sakın isyan etme kardeşimüzüLdüm inş bir dahaküne sana tutunurlar
Ben doktordan haber bekliyorum. Siz hangi ilde tedavi görüyorsunuz?Selammm gecikmeli de olsa nihayet regl oldum ve Pazartesi randevum var bu ay transfer olacak bir aksilik çıkmazsa sizler ne durumdasınız?
Bol şans. Ben haziranı bekliyorumSelammm gecikmeli de olsa nihayet regl oldum ve Pazartesi randevum var bu ay transfer olacak bir aksilik çıkmazsa sizler ne durumdasınız?
Ayy canım benim hadi hayırlı olsun. İlk pozitif haber senden gelsin. Açılışı senle yapalım inşallahSelammm gecikmeli de olsa nihayet regl oldum ve Pazartesi randevum var bu ay transfer olacak bir aksilik çıkmazsa sizler ne durumdasınız?
İstanbuldaBen doktordan haber bekliyorum. Siz hangi ilde tedavi görüyorsunuz?
Sağol canım hayırlısı olsun inşallahAyy canım benim hadi hayırlı olsun. İlk pozitif haber senden gelsin. Açılışı senle yapalım inşallah
Çok şükür isyan etmedim allaha sığındım hep arada dalgalanmalar oluyor ruhta ama oda geçici evet bende iki kere transfer oldum gördüm ama hiç can bulmadılar bendede. İnş bundan sonra can bulır içimizde evlatlarımız2 ay önce tüp bebek transferinde ekrandan izledim koyduklarını gördüm de Allah ruhunu üflemezse tıp ne yapsın bunu düşününce hiç üzülmedim inan sende aklına getir sakın isyan etme kardeşim
Gözünaydınnnnnn inş ilk hamiş olursun bizide peşine takarsın inşşşSelammm gecikmeli de olsa nihayet regl oldum ve Pazartesi randevum var bu ay transfer olacak bir aksilik çıkmazsa sizler ne durumdasınız?
Amin canım inşallahÇok şükür isyan etmedim allaha sığındım hep arada dalgalanmalar oluyor ruhta ama oda geçici evet bende iki kere transfer oldum gördüm ama hiç can bulmadılar bendede. İnş bundan sonra can bulır içimizde evlatlarımız
Gözünaydınnnnnn inş ilk hamiş olursun bizide peşine takarsın inşşş
İlk doktorum idiİstanbuldaİstanbul tüp bebek merkezinde
Amin canımcımÇok şükür isyan etmedim allaha sığındım hep arada dalgalanmalar oluyor ruhta ama oda geçici evet bende iki kere transfer oldum gördüm ama hiç can bulmadılar bendede. İnş bundan sonra can bulır içimizde evlatlarımız
Gözünaydınnnnnn inş ilk hamiş olursun bizide peşine takarsın inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?