Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Kızlar bugün moraller nasıl? Üç senedir her anneler gününde içimde bir yumru ile uyanıyorum. Eminim hepiniz aynı şeyi hissediyorsunuz. Ama bugünler bitecek. Anneler gününü en çok biz hak ediyoruz. Belki kendimiz için olsa bu çabanın onda birini harcamadan vazgeçerdik. Ama evlat söz konusu olunca akan sular duruyor, Hepimizin anneler günü kutlu olsun.

Rahimden parça alınarak mı yapılmıştı canım, %5”in üstünde serum takılması gerekiyor diye biliyorum, mutlaka bi sor
Canım kanda almışlarda rahimdende muayene olmuştum ama hangisinden bakıldı bilmiyorum sadece test sonucumda referans aralığı %5-%20 yazıyor

Canım kanda almışlarda rahimdende muayene olmuştum ama hangisinden bakıldı bilmiyorum sadece test sonucumda referans aralığı %5-%20 yazıyor
Canım o zaman kanda bakılmıştır, çünkü histeroskopi ile parça alıyorlar bakmak İçin. Kanda değerlendirmeyi bilmiyorum.

üzüLdüm inş bir dahaküne sana tutunurlar
2 ay önce tüp bebek transferinde ekrandan izledim koyduklarını gördüm de Allah ruhunu üflemezse tıp ne yapsın bunu düşününce hiç üzülmedim inan sende aklına getir sakın isyan etme kardeşim

Selammm gecikmeli de olsa nihayet regl oldum ve Pazartesi randevum var bu ay transfer olacak bir aksilik çıkmazsa sizler ne durumdasınız?

2 ay önce tüp bebek transferinde ekrandan izledim koyduklarını gördüm de Allah ruhunu üflemezse tıp ne yapsın bunu düşününce hiç üzülmedim inan sende aklına getir sakın isyan etme kardeşim
Çok şükür isyan etmedim allaha sığındım hep arada dalgalanmalar oluyor ruhta ama oda geçici evet bende iki kere transfer oldum gördüm ama hiç can bulmadılar bendede. İnş bundan sonra can bulır içimizde evlatlarımız
Selammm gecikmeli de olsa nihayet regl oldum ve Pazartesi randevum var bu ay transfer olacak bir aksilik çıkmazsa sizler ne durumdasınız?
Gözünaydınnnnnn inş ilk hamiş olursun bizide peşine takarsın inşşş

Amin canım inşallah

Amin canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…