• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Uyku uyumayız uykuuuu o kadar bak gör
ben razıyım 14 senedir uyuyorum varsın bundan sonrada uykusuz gecelerim var diyeyim :rolleyes: :rolleyes:
En azından sürekli çocuklarından şikayet eden annelerden olmayacağız, hep şükrederiz ömür boyu, yeter ki nasip olsun. Bu arada oldum olası sokakda, avm’de vs çocuğunu itip kakan, bağıran annelere sinir olurum. Allah da onlara bol bol veriyor.

En azından sürekli çocuklarından şikayet eden annelerden olmayacağız, hep şükrederiz ömür boyu, yeter ki nasip olsun. Bu arada oldum olası sokakda, avm’de vs çocuğunu itip kakan, bağıran annelere sinir olurum. Allah da onlara bol bol veriyor.
Bende çöpe atanlara.....
Çöp mü o 😥

Bende çöpe atanlara.....
Çöp mü o 😥
Onları hiç aklım almıyor. İçlerinde zerre insanlık yok onların. Onlara insan bile denmez. İnsan atıyor kedi gidip üşümesin, soğuktan ölmesin diye üstüne yatıp ısıtıyor. Allah’ın hikmetinden sual olunmaz ama onlara bol bol verirken bi de bizim sınavımız da bu.

Sanmıyorum canım haziran sonuna kadar sürmeyebilir. Bayramdan sonra normal düzene geçmeye başlıyormuşuz. Haziran başında açabilirler ç.
İnşallah kendiliğinden olur neler yaptım bu ay iğnelerin etkileri varken hâlâ denemeler bitkiler dualar 😍

Evet bir kaç tüp bebek merkezi hastalarını arayıp ilk adetinizde gelin tüp bebeğe ve donmuş transferine başladık demişler..hadi hayırlısı mayıs yada haziranda herkes başlar ..inş hepimiz gebe olarak devam ederiz bu topiğe.... :halay: :anneadayı: :KK36:

Evet bir kaç tüp bebek merkezi hastalarını arayıp ilk adetinizde gelin tüp bebeğe ve donmuş transferine başladık demişler..hadi hayırlısı mayıs yada haziranda herkes başlar ..inş hepimiz gebe olarak devam ederiz bu topiğe.... :halay: :anneadayı: :KK36:
Benim uzun sürer çünkü üniversite hastanesi

Benimkisi onu da aramadı. İnstagramda ilan gördüm. İnşallah canım🙏🙏🙏🙏

Kızlarrrr nasılsınız? Ne zaman başlıyosunuz transferlere🥰 ben Allah kısmet ederse haziranda başlıcam tedavıme gun sayıyorum🥰🥰🌸

Kızlarrrr nasılsınız? Ne zaman başlıyosunuz transferlere🥰 ben Allah kısmet ederse haziranda başlıcam tedavıme gun sayıyorum🥰🥰🌸
Merhaba canım. Benim kafa karışık. Bugün Merkezi aradım. Haftasonları yasak olunca kapalı oluyorlarmış, ben açık sanıyordum çok şaşırdım. Bi hafta içinde adet olucam, diyorum gitsem histeroskopi-rahme çizik atma mi sorsam. Onda da gerek yok der pat diye transfere başlar diye çekiniyorum, önümüz bayram. Benim doktorum itiraz sevmiyor. Valla kafam bulandı oruç oruç zaten beynim çalışmıyor.

Merhaba canım. Benim kafa karışık. Bugün Merkezi aradım. Haftasonları yasak olunca kapalı oluyorlarmış, ben açık sanıyordum çok şaşırdım. Bi hafta içinde adet olucam, diyorum gitsem histeroskopi-rahme çizik atma mi sorsam. Onda da gerek yok der pat diye transfere başlar diye çekiniyorum, önümüz bayram. Benim doktorum itiraz sevmiyor. Valla kafam bulandı oruç oruç zaten beynim çalışmıyor.
Doktorun histeroskopi rahme çizik mi atalım dedi ki canım?

Back