Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku uyumayız uykuuuu o kadar bak görallah nasip etsin de biz o evlatları koyacak yer bulamayız onlar bizim yıllardır beklediğimiz cennet kokulu melekler....
ben razıyım 14 senedir uyuyorum varsın bundan sonrada uykusuz gecelerim var diyeyimUyku uyumayız uykuuuu o kadar bak gör
Uyku uyumayız uykuuuu o kadar bak gör
En azından sürekli çocuklarından şikayet eden annelerden olmayacağız, hep şükrederiz ömür boyu, yeter ki nasip olsun. Bu arada oldum olası sokakda, avm’de vs çocuğunu itip kakan, bağıran annelere sinir olurum. Allah da onlara bol bol veriyor.ben razıyım 14 senedir uyuyorum varsın bundan sonrada uykusuz gecelerim var diyeyim
Bende çöpe atanlara.....En azından sürekli çocuklarından şikayet eden annelerden olmayacağız, hep şükrederiz ömür boyu, yeter ki nasip olsun. Bu arada oldum olası sokakda, avm’de vs çocuğunu itip kakan, bağıran annelere sinir olurum. Allah da onlara bol bol veriyor.
Onları hiç aklım almıyor. İçlerinde zerre insanlık yok onların. Onlara insan bile denmez. İnsan atıyor kedi gidip üşümesin, soğuktan ölmesin diye üstüne yatıp ısıtıyor. Allah’ın hikmetinden sual olunmaz ama onlara bol bol verirken bi de bizim sınavımız da bu.Bende çöpe atanlara.....
Çöp mü o
Çapa açıldı mıKızlar merhaba. Nasılsınız? Herkes iyi mi? Tüp bebek merkezleri açılmaya başladı, transfere başlayan var mı?
Bilmiyorum canım ama sanmıyorum. Özellerin gözünü para bürümüş. İki hafta oturamadılar evde.Çapa açıldı mı
Haklısın en son gittiğimde haziran sonu demişler diBilmiyorum canım ama sanmıyorum. Özellerin gözünü para bürümüş. İki hafta oturamadılar evde.
Sanmıyorum canım haziran sonuna kadar sürmeyebilir. Bayramdan sonra normal düzene geçmeye başlıyormuşuz. Haziran başında açabilirler ç.Haklısın en son gittiğimde haziran sonu demişler di
İnşallah kendiliğinden olur neler yaptım bu ay iğnelerin etkileri varken hâlâ denemeler bitkiler dualarSanmıyorum canım haziran sonuna kadar sürmeyebilir. Bayramdan sonra normal düzene geçmeye başlıyormuşuz. Haziran başında açabilirler ç.
Benim uzun sürer çünkü üniversite hastanesiEvet bir kaç tüp bebek merkezi hastalarını arayıp ilk adetinizde gelin tüp bebeğe ve donmuş transferine başladık demişler..hadi hayırlısı mayıs yada haziranda herkes başlar ..inş hepimiz gebe olarak devam ederiz bu topiğe....
Olsun da bir iki ay daha bekleyelim sonunda o çift çizgiyi kan da o değerleri görelim inşBenim uzun sürer çünkü üniversite hastanesi
İnşallah canım. Keşke hepimiz gebe kalıversek. İnşallahİnşallah kendiliğinden olur neler yaptım bu ay iğnelerin etkileri varken hâlâ denemeler bitkiler dualar
Benimkisi onu da aramadı. İnstagramda ilan gördüm. İnşallah canımEvet bir kaç tüp bebek merkezi hastalarını arayıp ilk adetinizde gelin tüp bebeğe ve donmuş transferine başladık demişler..hadi hayırlısı mayıs yada haziranda herkes başlar ..inş hepimiz gebe olarak devam ederiz bu topiğe....
Merhaba canım. Benim kafa karışık. Bugün Merkezi aradım. Haftasonları yasak olunca kapalı oluyorlarmış, ben açık sanıyordum çok şaşırdım. Bi hafta içinde adet olucam, diyorum gitsem histeroskopi-rahme çizik atma mi sorsam. Onda da gerek yok der pat diye transfere başlar diye çekiniyorum, önümüz bayram. Benim doktorum itiraz sevmiyor. Valla kafam bulandı oruç oruç zaten beynim çalışmıyor.Kızlarrrr nasılsınız? Ne zaman başlıyosunuz transferlere ben Allah kısmet ederse haziranda başlıcam tedavıme gun sayıyorum
Doktorun histeroskopi rahme çizik mi atalım dedi ki canım?Merhaba canım. Benim kafa karışık. Bugün Merkezi aradım. Haftasonları yasak olunca kapalı oluyorlarmış, ben açık sanıyordum çok şaşırdım. Bi hafta içinde adet olucam, diyorum gitsem histeroskopi-rahme çizik atma mi sorsam. Onda da gerek yok der pat diye transfere başlar diye çekiniyorum, önümüz bayram. Benim doktorum itiraz sevmiyor. Valla kafam bulandı oruç oruç zaten beynim çalışmıyor.