Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Doktorun histeroskopi rahme çizik mi atalım dedi ki canım?
Yok demedi. Tedaviye başlarken histeroskopi sordum . Eski doktorum iki negatif sonuçtan sonra gel histeroskopi yapalım, polip var mı bakalım demişti. Ama ben yaptırmadan merkez değiştirdim. Başlarken de sordum, hele bi pgt sonucu gelsin de dedi kestirdi attı. Şimdi zorunlu olmasa bile ben rahme çizik atma istiyorum ama fikrini bilmiyorum şuan. Sonuçta histeroskopinin de zararları olabilir. Çizik attırmadan da tutanlar var mı acaba. Her pozitif sonuç alan kimi okusam öncesinde çizik arttırmış.

Evet bazı durumlarda cizik atıyolar ve tutuyo ama bunu cok iyi bir doktorun yapması gerekıyo histeroskopide oyle. Cunku rahım cok hassas bi organmış hemen zarar gorebılıyomuş yapışıklık olablıyomuş. Mesela bn cd56 testı yaptrcaktım rahımden yapmayalım küçük bi parca olsada gerek yok rahıme cok ellenmez demişti

Ya evet canım o da aklıma geliyor. Ben de o yüzden kararsız kaldım. Bi doktor başarısız tedavi yapınca hemen suçu hastasının rahmine atıp gel histeroskopi yapalım diyor, öbürü gerek yok diyor. Hangisine güveneceğimizi şaşırdık. Cd56 testi de var aklımda sorucam onu da. Bahçecide Cem hoca da tedavi görüyorum, onun yaptığı operasyona güvenirim de onunla da eski doktorumla olduğu gibi rahat iletişim kuramıyorum. Bakalım en mantıklısı adet olunca gidip bi görüşmek, olmadı bu ay transfer istemiyorum der çıkarım.

Ben instagramda doc dr gokalp onerın canlı yayınına katıldım orda soru sordum kandan cd56 testı yaptrdım 14.1 cıktı dıye. Kandanda az cok belli edıyor kandaki degerınız yuksek bi baktırın demişti Sonra bakıyorum başkasının yorumuna orda diyolar ki her ay katil hucre oranı aynı olmuyomuş bazen yuksek cıkıp bazen dusuk olabılıyomuş o kadar kafam karıstı kı anlatamam. Adet olmayı beklıyorum bülent tıraş hocaya gtcem en mantıklı ona soracagım bu işin aslını

Canım sen hayıt tohumu aslan pencesi otu hiç kullandın mı?

Yok canım. Hiç bilgim yok. Araştırıyorum canım şimdi bi bakayım
Hayıt otu olması gereken kadar düzenliyor ama yumurtlama zamanı bırakman gereken bir kür sonrası zararlı
Buna benzer soğan suyu kürü de aynı
Aslan pençesi de aynı
Görevi o kadar bunların
Bırakma nedeni de oluşan yumurtanın zarar görmemesi çok araştırdım bunu öyle kullandım

Ben içmeye devam ettim 1.5 ay falan inşallah hormonları bozmamıştır

Yumurtlama gunum cok agrım oldu zaten direk anladım

Bende şimdi yaptırdığım testlere baktım cd56 testim %8 çıkmış. internetten baktım yanlışta anlıyor olabilirim % 5 ve üstüne serum tedavisi yapıyorlarmış. Ama bana doktorum bu değerle ilgili bir şey demedi. Sizin bu konuyla ilgili bir bilginiz varmı?

Rahımden parca alınca %5 ın ustu problem evet ama kandan nasıl bilmiyorum hiç onu haftaya doktora gıdınce sorucam

Bende sordum bi dokturun canlı yayınında cd56 yaptırmakla uğraşma, doktundan intralipid serum iste dedi. Zararı yok galiba serumun. Testle uğraşmayalım öyleyse

Canım onları kullanırken her ay adet bitince başlayıp yumurtlama günü bırakıyor musun?

Rahimden parça alınarak mı yapılmıştı canım, %5”in üstünde serum takılması gerekiyor diye biliyorum, mutlaka bi sor

Bende sordum bi dokturun canlı yayınında cd56 yaptırmakla uğraşma, doktundan intralipid serum iste dedi. Zararı yok galiba serumun. Testle uğraşmayalım öyleyse
Ama serum bu seferde normal hücreleri düsürürse, doktora sormak lazım en guzeli o

Canım onları kullanırken her ay adet bitince başlayıp yumurtlama günü bırakıyor musun?
Aynen bu şekilde
İdrar testim silik pozitif çıktı
Şaka gibi adet oluyorum şu anda
Annemde diyor ki ben sana hamile iken 4 ay adet gördüm

Aynen bu şekilde
İdrar testim silik pozitif çıktı
Şaka gibi adet oluyorum şu anda
Annemde diyor ki ben sana hamile iken 4 ay adet gördüm
Benim annem de hamilelik boyunca adet olmuş, bir arkadaşım da 2 ay adet olmuş 3. Ay adet olmayınca doktora gitmiş 3 aylık hamile olduğunu öğrenmiş. Doktorum tedaviye başlarken adet olmama rağmen betahcg bakıp öyle başlamıştı tedaviye nolur nolmaz diye. Oluyor böyle şeyler. İnşallah gerçekten pozitiftir. İlk fırsatta kan ver

Buna inat üzülmüyorum şu anda

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-07-19-38-26.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…