Canım ilaç miktarı yumurta kalitesini düşürüyormuş evet ben de bundan sonra gerek kalırsa daha düşük doz kullanımı sorucam aklımda. Ben ilk hamile kalmak istediğimde kontrol amaçlı gittim doktora daha hiç denememiştim. Amh 0.4 çıktı. Doktor öyle olumsuz konuştu ki sanki birkaç ay sonra menapoza girecekmişim gibi, kaybedecek tek bir günün yok dedi bana. İlk aklıma gelen yumurta donasyonu oldu. Sonra iyi bir doktor buldum, yumurtalarım sayıldı 11 folikülün var dedi, amh’ı yeniden yaptık 1.2 çıktı. İlk tahlil sonucu yanlışmış. Rezerv düşmeye başlamış ama çok kötü değil dendi. Bu süreçte kararlıydım gerek kalırsa yumurta almaya. Ben anlıyorum seni asla yadırgamam. Peki donasyon yapılan spermlerin kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi size, morfolojisi DNA hasarı bakılmış mı? 5aa için en iyisi diyorlar ya 5aa olmamaları aldığınız spermden kaynaklanıyor olabilir mi?
[/QUOTE
Benımde aynı folikulum iyi gorunuyo o yuzden kendi yumurtamla denıyım dedım ama bi havuz yaptırcam olmuyosa embrıyo donasyonu yapcam cunku cok yoruldum kumar gibi olucak mı olmıcak mı tutucak mı bir sürü ilaç kullanımı giden paralar benım psikolojımı bozdu
rahımım iyi olsun barı cunku donasyon yapanlara bakıyorum rahımden dolayı tutmayan cok kadın var ve yıllardır son carelerı donasyon denıyolar
11 folikul varsa zaten kesin amh 1.2 dir cunku iyi bir folikul sayısı... acıkcası sperm hakkında cryos sperm bankasının sitesıne baktık orda bu kişinin daha önce hamile bıraktgı yazıyo ve sonuçta iyi spermi olmayan donordan sperm almıcaklarını dusunduk cunku donorler bu işten para kazanıyo iyi olmayan bişeye neden para versın banka dedık.. onların dedıklerı spermlerın zaten kaliteli oldugu
merkez bana yumurta etkılemiş olablr dedı tam bir acıklama yapmıyorlar... iç kısmı iyi embrıyonun dedıler dış kısmı cok gelişmemiş, büyümemiş o da rahıme konulunca saatler içinde buyuyebılır dedıler, bazen cözdürürkende büyüyebılıyomuş embrıyo onu da dedıler