• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim dinlendirme sürecinde olup transfer bekleyenler, gelin beraber bekleyelim.

Kızlar selamlar herkese. Bugün eski ve çok sevdiğim bir arkadaşımla telefonda sohbet ettim. Kızın eşinde on iki yıl önce çok ciddi sperm sorunu çıkmıştı, o zaman biraz dertleşmiştik. Sonra çocuğu olmadı, niye olmadı diye de sormadım onca zaman hiç, bilerek, üzmeyeyim, burnumu sokmayım diye, bugün kendi anlattı. Olmazsa daha çok üzülürüz diye çok korkmuşlar ne tedavi ne tüp bebek denemesi yapmamışlar, bırakmışlar peşini, ablasının oğluna bağlamış kendini. Maddi durumları çok iyi isterlerse en iyi doktorlarla tedavi olabilirlerdi. Onları tutan sadece cesaretsizlik. Şimdi yaşı 47, pişman. Kızı dinlerken bizi düşündüm, buradaki herkesi, aylardır okuduğum tüm benliğiyle mücadele eden kızları. Hepimizin nasıl güçlü, nasıl savaşçı olduğunu. Korkmak, pes etmek de bir tercih. Ama buradaki herkes bir gün anne olacak, çünkü kimse daha doğmamış çocuğundan vazgeçmeyecek. Çoğumuzun ilk denemesi değil, ama büyük bir umutla, çabayla devam ediyoruz yolumuza. Hepimize tekrar büyük bir saygı duydum bugün. Allah bunca duayı, emeği karşılıksız bırakmaz inanıyorum ben. 💐💐💐❤️❤️❤️

Yolunuz açik olsun insallah birer birer pozitif haberler gelir bugün ramazanin ilk gunu Rabbim emeklerinizin karsiligini versin🤲🤲🤲
😊 Amin teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. İlk tedavimde çoğunluk negatif sonuç almıştı, çok umudum kırılmıştı, tedaviyle bile olmuyorsa napıcaz diye. Burda pozitif sonuç alanları görünce hem sizin adınıza mutlu oluyorum hem de bizim adımıza umutlu. Hamillerin duası kabul olur derler, dua edin bizim için. Hayırlı Ramazanlar.

Yolunuz açik olsun insallah birer birer pozitif haberler gelir bugün ramazanin ilk gunu Rabbim emeklerinizin karsiligini versin🤲🤲🤲
Amin teşekkür ederiz Rabbim sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizi unutmayıp bize dua ettiğiniz için ayrıca teşekkür etmek istiyorum

Belki de 😊ben de Mart ayı boyunca oradaydım 🤣belki transfer aşamasında karşılaşırız
Adetinde gel dedi bakalım nisanın ilk haftası transfer için acaba ne yapıyorlar sadece rahim kalınlığı mı ölçülüyor
Ben Ramazan da orucu rahat tutmak için ikinci adeti bekleyebilirim

Kızlar selamlar herkese. Bugün eski ve çok sevdiğim bir arkadaşımla telefonda sohbet ettim. Kızın eşinde on iki yıl önce çok ciddi sperm sorunu çıkmıştı, o zaman biraz dertleşmiştik. Sonra çocuğu olmadı, niye olmadı diye de sormadım onca zaman hiç, bilerek, üzmeyeyim, burnumu sokmayım diye, bugün kendi anlattı. Olmazsa daha çok üzülürüz diye çok korkmuşlar ne tedavi ne tüp bebek denemesi yapmamışlar, bırakmışlar peşini, ablasının oğluna bağlamış kendini. Maddi durumları çok iyi isterlerse en iyi doktorlarla tedavi olabilirlerdi. Onları tutan sadece cesaretsizlik. Şimdi yaşı 47, pişman. Kızı dinlerken bizi düşündüm, buradaki herkesi, aylardır okuduğum tüm benliğiyle mücadele eden kızları. Hepimizin nasıl güçlü, nasıl savaşçı olduğunu. Korkmak, pes etmek de bir tercih. Ama buradaki herkes bir gün anne olacak, çünkü kimse daha doğmamış çocuğundan vazgeçmeyecek. Çoğumuzun ilk denemesi değil, ama büyük bir umutla, çabayla devam ediyoruz yolumuza. Hepimize tekrar büyük bir saygı duydum bugün. Allah bunca duayı, emeği karşılıksız bırakmaz inanıyorum ben. 💐💐💐❤❤❤
Amin rabbimde bize acır inşallah duyr sesimizi hepimiz için olumlu son transfer olur

26 yaşındayım, tüm testler yapıldı hiç bi sorun yok. Genetik testlerimiz de çok iyi geldi. Ama bebek bi türlü gelmiyor 3 yıl oldu. Bahçecide tedavi görüyorum aralık ayında taze transfer oldu sonuç pozitifti, herşey çok güzel gidiyodu ama 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik. 3 tane daha dondurulmuş embriyo var bakalım ne zaman nasip olacak transfer
Hayırlı olsun canım bahçeci durdurmuş tedaviyi bir tarih verdi mi başlamak için size

Adetinde gel dedi bakalım nisanın ilk haftası transfer için acaba ne yapıyorlar sadece rahim kalınlığı mı ölçülüyor
Tatlım benim de ilk deneme olacak o yüzden çok bilgi sahibi değilim sanırım rahim kalınlığı ölçülüp çeşitli ilaçlarla Rahmi hazırlıyorlar sanırım tatlım senin regl ne zaman? Benim mayısın dokuzu zaten transfer iki üç hafta sonra oluyor Ramazanın sonuna denk geliyor o yüzden ben başlamayı planlıyorum hayırlısıyla tutar inşallah

Bu arada sabah aradılar 7 yumurtamdan 6 sı döllenmiş bakalım kaç kalacak sonunda :KK43:
[/QU
Kaçıncı gün dondurulacak üç mü beş mi?? Beşinci güne gidince yarıyarıya azalıyor maalesef bana öyle söylemişlerdi öyle de oldu

Canım işin en zahmetli aşamasını atlattın. Bundan sonrası kolay. Adetinle gidiyorsun, Rahmi hazırlamak İçin bazı haplar başlatıyorlar, dediğin gibi rahim kalınlığı ölçülüyor, doktor transfer gününü belirliyor. O gün idrar sıkışık transfere giriyorsun, beş dakikada bitiyor. Gerisi Allah büyüktür.

😊 Amin teşekkürler. Size de hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin. İlk tedavimde çoğunluk negatif sonuç almıştı, çok umudum kırılmıştı, tedaviyle bile olmuyorsa napıcaz diye. Burda pozitif sonuç alanları görünce hem sizin adınıza mutlu oluyorum hem de bizim adımıza umutlu. Hamillerin duası kabul olur derler, dua edin bizim için. Hayırlı Ramazanlar.
Benim tüp bebek degildi ama ilac tedavisiydi hic umudunuzu kaybetmeyin cunku cok yakinim ikizlere hamile kaldi bi yakinim ise suan 2 cocuk sahibi bende 2 yil ugrastm onemli olan umutla azimle cabalamak insallah bu emekler sonunda burdaki herkes saglikli bebisler alir kucagina icten dua ediyorum🥰💕💕🤲🤲🤲

Bu arada çok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin

Amin teşekkür ederiz Rabbim sizin de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizi unutmayıp bize dua ettiğiniz için ayrıca teşekkür etmek istiyorum
Bende cok tesekkur ederim basligi gorunce dua etmek istedim dualarla ayaktayiz Allah yardim etsin burda bekleyen isteyen herkese🤲🤲💕

Tatlım benim de ilk deneme olacak o yüzden çok bilgi sahibi değilim sanırım rahim kalınlığı ölçülüp çeşitli ilaçlarla Rahmi hazırlıyorlar sanırım tatlım senin regl ne zaman? Benim mayısın dokuzu zaten transfer iki üç hafta sonra oluyor Ramazanın sonuna denk geliyor o yüzden ben başlamayı planlıyorum hayırlısıyla tutar inşallah
Nisan 4 gözüküyor adetim ama geçen ay histereskopi oldum belki düzelir ama doğru ramazan sonuna gelirse bende başlarım

Bu ayeti zikir olarak çekiyorum size de söylemek istedim belki birine de vesile olur

Eklentiler

• BBFEC4FE-EFEA-464F-A360-6C29A194B848.png
    BBFEC4FE-EFEA-464F-A360-6C29A194B848.png
    263,2 KB · Görüntüleme: 35
Bu ayeti zikir olarak çekiyorum size de söylemek istedim belki birine de vesile olur
Saol canım. Ben de emininim siz de okuyorsunuzdur , Meryem süresi ve Yasin okuyorum. En azından çok rahatlatıyor, çok iyi geliyor. Özellikle yasin süresini o kadar okuyor ve dinliyorum ki eşim erkek olursa babasının ismini koymak istediği halde bazen Yasin koyalım diyor. 😁😁

Saol canım. Ben de emininim siz de okuyorsunuzdur , Meryem süresi ve Yasin okuyorum. En azından çok rahatlatıyor, çok iyi geliyor. Özellikle yasin süresini o kadar okuyor ve dinliyorum ki eşim erkek olursa babasının ismini koymak istediği halde bazen Yasin koyalım diyor. 😁😁
Ben her gün okumuyorum ama arada okuyorum keşke her gün okusam 😞

Back