Anlıyorum canım çok zor. Ben de tüplerim yine tıkandı mı diye takıyorıum kafaya ara ara. Embriyolar tutmazsa tekrar film çektircem. Hep bi acabalar, belirsizlikler. Bazen yeter diyorum bırak peşini hayatını yaşa. Ama pes edersem çok pişman olucam biliyorum. Güçlü kalmaktan başka çare yok.Şu zaman da hastaneye gitmeye de insan çekiniyor.o kalabalık hastane ortamına girmemek istiyorum.şu süreç geçsin kan pıhtılaşmasından tut bütün kan testlerini vereceğim.çok teşekkürler ilginize.bakalım adet olamadım daha adet olsam hocayı arayacağım.dedim ya bir de 42 yaşa girdim bu kadar ikaç 7 yıldır sürekli tüp bebek ameliyatlar derken 1 yıldır da menapozla uğraşıyorum.yani çok talihsizler yaşadım ama peşini bırakmadım 6 tane yumurta 1 yılda dondurup sürecin bitmesini bekliyorum.adet olursam hiç olmaasa hocaya ne yapacağız diyeceğim.süreç geçer geçmez zaten nisan ayında ameliyat oldum 2 ay bekleyelim demişti.daha önce ysptıreığım da 1 yıl bekledim tutmadı sanırım tekrar yapışıklık oldu engelledi embriyonun tutmasını.allah hepimize güç kuvvet versin.pozitif düşünmekten başka şansımız yok.çevre de dediğin gibi bütük faktör ben dinlememeye gayret ediyorum.kusura bakmayın yanlış anlaşılmasın şu 7 yılda 350.000 tl yaklaştıö hsrcadığım çevtem e artık bırakın zormalamyın işte ya o çocuk olsa işte rahatsız olsa daha mımiyi bunkkadar zorlanır mı hayatınızı yaşayın.sürekşi tedaciye para harcıyorsunuz hayatınızı yaşayamıyorsunuz gibi cümlelee tabiivki insanın canını sıkmakta.inan ben çocuklu insanların evine gidemez oldum.psikolojim yerle bir oldu biraz topsrlarım ama tam anlamıyla değil.....
Kürtajdan sonra çektirmiştim canım rahim ağzında çok az bir yapışıklık çıkmıştı. Hoş transferden önce histerıskopi istiycem, yapışılık varsa açarlar. Benim ilk rahim filmim 40 dakika da fln çekilmişti. Tıkalıydı tüpler açtık demişlerdi. Bazı doktorlar tıkalıymış, açmışlar bir süre sonra tekrar tıkanır demişti bazıları da film çekilirken rahimde kasılma olmuş aslında tüplerinde sorun yok demişti. Hangisi doğru hiç anlamadım. Bir yıl sonra ikinciyi çektirdim. 5 dakikada sorunsuz bitti ama bazen kafama takılıyor yeniden tüpler tıkanmışmıdır diye. Histereroskopi de tüpler görünmüyormuş o yüzden üçüncüyü çektirmek istiyorum. İnsan tüp bebek yanında belki doğal yollarla olur diye de umuyor,Ben yerinde olsam tekrar rahim dilmi çektiririm kürtaj olmuştun sanırım.tüler hidrosalpenx olduysa tutunmaz engeller emin ol derim.
Nerde yaşıyorsum bilmiyorum iyi araştır iyi bir yerde ismi duyulmuş rahim filmi çeken bir labratuara git iyi araştır derim.ben 3 4 kez çektiedim 2 si fsrklı yerde.o çektirdiğimi hocalar bile anlayamıyor.kafama göre başka yere gittim.yani diyeceğim şu rahim filmi çeken iyi bir yeri kesinlikle iyi araştır derim.ben antalyada yaşıyorum.iyi araştırmıştımKürtajdan sonra çektirmiştim canım rahim ağzında çok az bir yapışıklık çıkmıştı. Hoş transferden önce histerıskopi istiycem, yapışılık varsa açarlar. Benim ilk rahim filmim 40 dakika da fln çekilmişti. Tıkalıydı tüpler açtık demişlerdi. Bazı doktorlar tıkalıymış, açmışlar bir süre sonra tekrar tıkanır demişti bazıları da film çekilirken rahimde kasılma olmuş aslında tüplerinde sorun yok demişti. Hangisi doğru hiç anlamadım. Bir yıl sonra ikinciyi çektirdim. 5 dakikada sorunsuz bitti ama bazen kafama takılıyor yeniden tüpler tıkanmışmıdır diye. Histereroskopi de tüpler görünmüyormuş o yüzden üçüncüyü çektirmek istiyorum. İnsan tüp bebek yanında belki doğal yollarla olur diye de umuyor,
Canım ben İstanbul’da yaşıyorum. Burda Şişli echomar diye bi yer var. Türkiye’nin en iyisi diyorlar. Herkes orda çektiriyor bende orda çektirdim ikisini de. Hatta ikinci çektirdiğimde oranın kurucusuyla görüşüp değerlendirmesini istedim. İlkinde tıkalıymış açmışız ne uzatıyorsun diye bağırmıştı. Beni de o tavrı işkillendirdi zaten. Kesin dedim hata yaptılar, kapatmaya çalışıyorlar. Şuanki doktoruma da sordum. Film çekiminin yüzde 25inde rahim kasılır böyle olur kafaya takma dedi, ama insan takıyor yine de. Aklımda kalacağına bi baktırıcam.Nerde yaşıyorsum bilmiyorum iyi araştır iyi bir yerde ismi duyulmuş rahim filmi çeken bir labratuara git iyi araştır derim.ben 3 4 kez çektiedim 2 si fsrklı yerde.o çektirdiğimi hocalar bile anlayamıyor.kafama göre başka yere gittim.yani diyeceğim şu rahim filmi çeken iyi bir yeri kesinlikle iyi araştır derim.ben antalyada yaşıyorum.iyi araştırmıştım
Aslimu seni nisan formundan da hatırladım hayırlı olsun demek yumurtaların toplandı maşallah çok güzel kaçıncı gün embriyosu?Merhaba kızlar benim de 9 tane dondurulmuş embriyom var doktorum taze transfer yapmadı 2 ay kadar bekleyelim dedi ben de aranıza katılmış oldum
Canım bir de bir soru sormak istiyorum bu rahim dinlendirme süreci için ücret aldılar mi senden?Bahçeci de bunun için ücret talep etmişlerdi bana mantıksız gelmişti.Benim gittiğim merkez almadı meselaMerhaba kızlar benim de 9 tane dondurulmuş embriyom var doktorum taze transfer yapmadı 2 ay kadar bekleyelim dedi ben de aranıza katılmış oldum
Merhaba canım evet hatırladım :) geçen hafta 30 yumurtam toplandı bugün 5.gün 9 embriyomu dondurdular. Hayır almadılar zaten kendileri karar verdi çok yumurta toplandığı için OHHS olmayayım diye. 2 adet sonra yapacağız transferi dedi doktorum. Şimdi merak ettiğim ben ne zaman adet olacağımCanım bir de bir soru sormak istiyorum bu rahim dinlendirme süreci için ücret aldılar mi senden?Bahçeci de bunun için ücret talep etmişlerdi bana mantıksız gelmişti.Benim gittiğim merkez almadı mesela
Güzel benim de aynı sebepten ertelenmişti canım ben 14 gün sonra adet olmuştum ama bazıları çok daha erken olmuştuMerhaba canım evet hatırladım :) geçen hafta 30 yumurtam toplandı bugün 5.gün 9 embriyomu dondurdular. Hayır almadılar zaten kendileri karar verdi çok yumurta toplandığı için OHHS olmayayım diye. 2 adet sonra yapacağız transferi dedi doktorum. Şimdi merak ettiğim ben ne zaman adet olacağım
Anladım hayırlısı olsun inşallah en güzel sağlıklı zamanda transfer olup bebeklerimize kavuşuruzGüzel benim de aynı sebepten ertelenmişti canım ben 14 gün sonra adet olmuştum ama bazıları çok daha erken olmuştu
AminAnladım hayırlısı olsun inşallah en güzel sağlıklı zamanda transfer olup bebeklerimize kavuşuruz
Canım hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun. Zorunlu hep beraber toplaştık burda. Bu salgın olmasa şu günlerde transfer hazırlıkları başlayacaktı. Nasip böyle hayırlıymış. Demek ki. Bahçecide misini sen de hangisindesin?Merhaba kızlar benim de 9 tane dondurulmuş embriyom var doktorum taze transfer yapmadı 2 ay kadar bekleyelim dedi ben de aranıza katılmış oldum
Canım bahçeci benden de almadı. Anlamadım ben de. Aslında baştan verdikleri ücret formunda vardı. Pgtye gideceği için rahim dinlendirme zorunluydu. Tüp bebek işlem ücreti (10,5) +embriyo dondurma(1,5)+pgt (4,5) ödedik.Canım bir de bir soru sormak istiyorum bu rahim dinlendirme süreci için ücret aldılar mi senden?Bahçeci de bunun için ücret talep etmişlerdi bana mantıksız gelmişti.Benim gittiğim merkez almadı mesela
Hoşbuldum canım yok ben Acıbadem Maslakta Bülent hocada başladım. Senin de ilk transferin mi olacak kısmetse?Canım hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun. Zorunlu hep beraber toplaştık burda. Bu salgın olmasa şu günlerde transfer hazırlıkları başlayacaktı. Nasip böyle hayırlıymış. Demek ki. Bahçecide misini sen de hangisindesin?
Anladım canım. Meşhur Bülent hocadasın o zaman, tedavide bülent hocayı hiç görmüyoruz diyorlar doğru mu? Hiç bahçecide 9 embriyo donduran duymadım şaşırmıştım, nedense notları kıt. Benim üçüncü transfer olacak bu son olur inşallah. İlki özel bi hastanedeydi bi tedaviyle üç embriyo elde etmiştik. Bahçeci umuta geçtim şimdi, iki donuk embriyom var.Hoşbuldum canım yok ben Acıbadem Maslakta Bülent hocada başladım. Senin de ilk transferin mi olacak kısmetse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?