Rahim dinlendirme sırasında hamile kalınabilir mi

surmel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
21
4
6
28
Kızlar merhaba açıkça anlatmak istiyorum çok heyecanlandım 17 martta opu oldum 26 Mart ta adet oldum erken oldu yani 29 u akşamı temizlendim bu adetimde transfer olacaktı hiç düşünmemiştim hamile kalırmıyım diye ama bugün tam 25 gün oldu temiz olalı adet belirtim hiç yok açıkçası gebelik belirtisi de yok normalde 21 günde adet olurum en geç 1-2 oynar şuan geçti olarak görünüyor bu normal mi yoksa hamile olabilir miyim yardımcı olur musunuz lütfen

Canım elbette olabilir ama opu dan önce regl erken başlıyor ve genelde de bir sonraki regl gecikiyor forumda da çok insandan okudum. Eğer regl gününe az kaldıysa veya geldiyse evde test yaparsan çıkar diye düşünüyorum

Teşekkür ederim aslında şuan 4 gün geçti bile olmadı yarın sabah yapayım test şimdi okudum bende gecikiyormuş biraz umudum kırıldı ama olsun

Bende senin gibi umutlanmıştım canım ama doktorum gecikmemin olacağını söyledi normal dedi öyle diyince test yapmadım

Opuda sonra 2 co adetlerde gecıkme oluyor ben 33 gunde mı 35 co gundmeı oldum

Ben opu sonrası transferi beklerken öğrenmiştim hamile olduğumu. Benim de 4 gün gecikmisti

Ben opu sonrası transferi beklerken öğrenmiştim hamile olduğumu. Benim de 4 gün gecikmisti
Yaaa ne güzel içimde bir umut var ama beklemeyi seçtim umudumun sebebi 1.adetten 18 gün sonra adet belirtisi yaşadım sancı karınımda şişlik ödem 2 gün sürdü her dk gidip oldum mu diye baktım ve o geçti şimdi gecikmemin 5.günü

Ben hiç tahmin etmiyordum.hatta şöyle söyleyim geri çekil yöntemi ile korunuyorduk.aslinda yıllardır aynı yöntemi kullanıyorduk ama içime kurt düştü test yaptım silik çıktı kan verdim hamilesiniz dediler. Çok şok olmuştum.belki faydası olur diye söylüyorum farklı yaptığımız tek şey ikimizde vitamin kullandık.beslenmeye dikkat etmeye çalıştık bir de eşim sigarayi bırakmıştı. Belki faydası olur

Çok teşekkür ederim ya gerçekten transfer beklerken 4 gün gecikince test yapmıştınız değil mi bu süreçte gecikme normal diyorlar ya sizde hiç belirti oldu mu kusura bakmayın çok soru sordum

Çok teşekkür ederim ya gerçekten transfer beklerken 4 gün gecikince test yapmıştınız değil mi bu süreçte gecikme normal diyorlar ya sizde hiç belirti oldu mu kusura bakmayın çok soru sordum
Aslında sıfır belirtiydi.aynen doktor bana regl olunca haber et transfer için hazirlancaz ama regl gecikebilir demişti.ben de gecikmeyi normal görüyordum ama böyle beni bir şey dürttü test yap diye negatif göreceğimi emindim ama silik hayalet cizgi cikmisti

Anladım benim de içimde öyle bir his var bugün yapacağım test karar verdim inşallah bakalım ne olacak haber vericem size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…