Rahim Boyu Kisalanlar Lütfen Yardım:(

passam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2014
608
364
Merhaba arkadaşlar rahim uzunluğu 4 cmden 1.5 cmye düştü seklaj yapılamıyor 28 haftalik hamileyim. Benim durumum olup kaç haftalik doğum yaptınız. Erken doğum riskin var 36ya kadar dayanır mi. Lütfen cevap verin. Dualariniza ihtiyacım var.

Cnm yat hiç kalkma ,sabırlı ol inş sıkıntı olmaz

Hastaneye yatış verdiler sürekli ilaç alıyorUm. DRM çok uzun beklemez diyo korkuyorum.Allahım bana ve kızıma ve bizim durumumuzdaki tüm hamileler yardım et. Çok zormuş.

Hastanede vakit geçmek bilmiyor ne yapayım kızlar durumumu untmak istiyorum 2 gündür lokma uyku girmedi gözuMë. Akil verin lütfen.

Ayni durumdayiz canim. Benimde 4cm civariydi bi anda 2kusurlere dustu. Bu kisalma sadece 1 haftada oldu. Beni daha once de 1 hafta erken dogum riskin var diye yatirdilar sonra yanlis anlamisiz diyip taburcu ettiler. Hastane sureci cok zor biliyorum ama bebislerimiz icin degmez mi.. doktorum demisti ki anne karninda 1 gunde aldigini kuvezde 1 haftada alamiyor. O yuzden birgun bile daha fazla anne karninda kalsa kâr.. su an beni yatirmak icin 2 bucuk cmnin altina dusmesini bekliyolar. herseyin hayirlisi. Ben hastanede yatarken sukretmeyi ogrendim. Her dakika icin sukrediyodum oglum hala benimle diye. Hastanedeyken 22 haftalik hamileydim ve bebegim dogarsa maalesef yasama sansi yoktu. Simdiyse sukrediyorum 27 haftalik olduk yasama sansi var diyorum. hastanede yatarken bir abla ikizlerini 28 haftalik dogurdu ve ikiside solunum cihazina bile baglanmadi.

Zor bir surec evet, ama biz ANNEYIZ.. cok gucluyuz...
ben 22 yasindayim ve tesaduf dogum gunumu hastanede gecirdim, o kadar aglamistim ki.. ama sonra dedimki oglum hala benimle bu bana en buyuk hediye..

Istedigin zaman yaz bana. Bir de hangi sehirde ve hangi hastanedesin?

Teşekkür ederim canıM ben Silivri medicalparktayim çok korkuyorum ama çevremde çok yansitmiyorum 1.5 cm olmuş hemde 1 günde kasılma nstlerde çıkmıyor kasılma yok ama rahim kIsaliyor. 2 gün oldu umarım daha kissalmaz. Adalat ve magnezyum içiyorum. 36. Hafta için yalvariyorum bazılarında kapanma oluyormuş diye duydum netten okudum
Allah mucizelerini esigemesin inşaallah. Sen nerdesin.

Benim kasilmalarim var ama nstye girdigimde aksi gibi kasilmam olmuyor. :)
Ben de magnezyum ve progestan kullaniyorum. Kasilnam gorunmedigi icin adalat verilmedi. Bol bol sol tarafiba yat bebege en cok soluna yatinca kan gidiyor ve buyuyor. Hastanede yatarken hemsire demistiki burda bi hasta vardi 5 cm aciklikla hep yatarak 38 haftada dogum yapti. Biraz gayret ve allahin izniyle 35-36 ya geliriz insalkah bevegin kilosu ne durumda su an? ankaradayim ben bu arada

Canım bende açılma yok rahim kısalmis aynı sey mi bilmiyorum. O bayan 5 cn açıklık derken rahim kısaltması değil açıklık mi yaşamış yani eğer öyle durumda 38 olduysamaşallah darısı bize bebeğin boy kilo haftayla uyumlu dedi Dr son baktığında bişey sormadım inan agalmaktan soktaydim resmen bi sonrakinde sorarım ama ilaç içiyorum ya zayıflar diyede korkmuyor değilim içimë su serptin ben 36ya dahi razıydim 38leri görmek dünyalara bedel inşallah görürüz birlikte.

Evet canim rahim boyu sifira inmis bir de ustune 5cm acilma olmus. Allah izin verirse oluyor yatacagiz surekli wcye sadece.
yine internette okudum bir bayan 26. Haftada 3cm acilmasi olmus biranda 39. Haftadayim daha dogum yapmadim yazmis hep yatmis. Olumsuz hikayeleri okuma hep guzel bitenleri oku. Dua ediyorum senin benim gibi ve daha nice zor zamanlar gecirenler icin. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Amin canım ya ben olumlu şeyler oku.aya çalışıyorum. Ama aynı durumda olan insanları bulmak zor. Ne tür bi tedaviyle o aşamaya gelmisler acaba. Maşallah darısı bize.

Merhaba kaçıncı haftada doğum yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…