Cnm yat hiç kalkma ,sabırlı ol inş sıkıntı olmazMerhaba arkadaşlar rahim uzunluğu 4 cmden 1.5 cmye düştü seklaj yapılamıyor 28 haftalik hamileyim. Benim durumum olup kaç haftalik doğum yaptınız. Erken doğum riskin var 36ya kadar dayanır mi. Lütfen cevap verin. Dualariniza ihtiyacım var.
Cnm yat hiç kalkma ,sabırlı ol inş sıkıntı olmaz[/QU allah razı olsun 36. Haftayı görsem deli gibi sevincem Dr pek ümitli değil sadece inşaallah diyor. Lütfen dualarinizi benden ve bebeğinin esirgemeyen.
Teşekkürler canım allah razı olsun inşaallah 36. Haftayı görürüz allahım sana sgindik yardım et. Dualarinizi esirgemeyin Lütfen.Allah Yardımcın olsun canım INŞALLAH minik bekler ve vaktini doldurur ....
Teşekkür ederim canıM ben Silivri medicalparktayim çok korkuyorum ama çevremde çok yansitmiyorum 1.5 cm olmuş hemde 1 günde kasılma nstlerde çıkmıyor kasılma yok ama rahim kIsaliyor. 2 gün oldu umarım daha kissalmaz. Adalat ve magnezyum içiyorum. 36. Hafta için yalvariyorum bazılarında kapanma oluyormuş diye duydum netten okudumAyni durumdayiz canim. Benimde 4cm civariydi bi anda 2kusurlere dustu. Bu kisalma sadece 1 haftada oldu. Beni daha once de 1 hafta erken dogum riskin var diye yatirdilar sonra yanlis anlamisiz diyip taburcu ettiler. Hastane sureci cok zor biliyorum ama bebislerimiz icin degmez mi.. doktorum demisti ki anne karninda 1 gunde aldigini kuvezde 1 haftada alamiyor. O yuzden birgun bile daha fazla anne karninda kalsa kâr.. su an beni yatirmak icin 2 bucuk cmnin altina dusmesini bekliyolar. herseyin hayirlisi. Ben hastanede yatarken sukretmeyi ogrendim. Her dakika icin sukrediyodum oglum hala benimle diye. Hastanedeyken 22 haftalik hamileydim ve bebegim dogarsa maalesef yasama sansi yoktu. Simdiyse sukrediyorum 27 haftalik olduk yasama sansi var diyorum. hastanede yatarken bir abla ikizlerini 28 haftalik dogurdu ve ikiside solunum cihazina bile baglanmadi.
Zor bir surec evet, ama biz ANNEYIZ.. cok gucluyuz...
ben 22 yasindayim ve tesaduf dogum gunumu hastanede gecirdim, o kadar aglamistim ki.. ama sonra dedimki oglum hala benimle bu bana en buyuk hediye..
Istedigin zaman yaz bana. Bir de hangi sehirde ve hangi hastanedesin?
Merhaba kaçıncı haftada doğum yaptınızMerhaba arkadaşlar rahim uzunluğu 4 cmden 1.5 cmye düştü seklaj yapılamıyor 28 haftalik hamileyim. Benim durumum olup kaç haftalik doğum yaptınız. Erken doğum riskin var 36ya kadar dayanır mi. Lütfen cevap verin. Dualariniza ihtiyacım var.