- 19 Aralık 2023
- 14
- 3
- 23
-
- Konu Sahibi caglabademlierik
Muhittin?Benimde kolposkopi den sorna uzun sürmüştü yoğun degilfi ama
Evet ben muhittinMuhittin?
Bak benim de yoğun değil kanamam sadece reglim yoğun gelmişti bu sanki bazen lekelenme kahverengimsi akıntı bazen de bayağı kırmızımsı adet kanaması gibi oluyor ama mutlaka kanamam oluyor yani neden bu kadar uzun oldu bilmiyorum ayın yarısı kanayarak geçti resmen ve 2 hafta sonra regli dönümüm başlıyor yani bir türlü operasyon sonrası orası steril kalamadı demek bu beni düşündüren de bu
Selam kızlar geçmiş olsun öncelikle bende nisan 3 kolposkopi olucam diye hastaneye gittim cihaz bozukmuş 6 yerden parca aldılar. bugün 6. Gün kanama hala devam ediyor.kanamanın on günü gecmesi normalmiBenimde kolposkopi den sorna uzun sürmüştü yoğun degilfi ama
Merhaba bilmiyorum ama aşırı ve yogunsa 10 günden sonra gidinSelam kızlar geçmiş olsun öncelikle bende nisan 3 kolposkopi olucam diye hastaneye gittim cihaz bozukmuş 6 yerden parca aldılar. bugün 6. Gün kanama hala devam ediyor.kanamanın on günü gecmesi normalmi
Henüz 6. Günüm antibiyotiklerim bugün bitiyor çok yoğun değil ama sürekli az az geliyorSelam kızlar geçmiş olsun öncelikle bende nisan 3 kolposkopi olucam diye hastaneye gittim cihaz bozukmuş 6 yerden parca aldılar. bugün 6. Gün kanama hala devam ediyor.kanamanın on günü gecmesi normalmi
Çok normal, korkmayın benim de 15 gün kadar sürdü.Henüz 6. Günüm antibiyotiklerim bugün bitiyor çok yoğun değil ama sürekli az az geliyor
Bende aynı şeyi yaşıyorum birinci ay dolmak üzere kanamadan sonra tekrar yakıldı kanama durdu ama akıntım kaldı doktorum bir müddet sürecek dedi, ıkınınca özellinle pembemsi akıntı geliyor daha önce asla böyle sorunlarım olmadı ne zaman düzelirÇok normal, korkmayın benim de 15 gün kadar sürdü.
Dokularda işlem kaynaklı tahribat oluyor, içerinin toparlanması da 1-2 ayı buluyor hatta.
Bende aynı şeyi yaşıyorum birinci ay dolmak üzere kanamadan sonra tekrar yakıldı kanama durdu ama akıntım kaldı doktorum bir müddet sürecek dedi, ıkınınca özellinle pembemsi akıntı geliyor daha önce asla böyle sorunlarım olmadı ne zaman düzelirMuhittin?
Bak benim de yoğun değil kanamam sadece reglim yoğun gelmişti bu sanki bazen lekelenme kahverengimsi akıntı bazen de bayağı kırmızımsı adet kanaması gibi oluyor ama mutlaka kanamam oluyor yani neden bu kadar uzun oldu bilmiyorum ayın yarısı kanayarak geçti resmen ve 2 hafta sonra regli dönümüm başlıyor yani bir türlü operasyon sonrası orası steril kalamadı demek bu beni düşündüren de bu