Rahim atonisi

elocumm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
28
6
16
32
Merhaba hanımlar fikirlerinize çok ihtiyacım var. Bir buçuk sene önce normal doğum yaptım çam ve Sakura da. Doğum sonrası rahim atonisi yaşadım masajla ilaçla toparladılar Allah'a şükür fakat çok kötüydü
. Şimdi tekrar hamileyim bu doğumda sezeryan olup bağlatmak istiyorum benim gibi atoni geçirip sonra tekrarlayan varmı.

Merhaba korkma bende ilkinde yaşadım ikicide olmadı 9 ay ağlamıştım yine yasicam diye çok şükür olmadı rahim kaslariyla ilgili sanırım her zaman olmuyor ameliyathanede ağlıyordum doktor ne olduda bu kadar ağlıyorsun dedi anlattım korkma dedi olmucak ki daha önce ki doktor beni korkutmustu kesinlikle doğum önermiyorum masada kalırsın demişti ben beceriksizim demedi Allah bilir kim ölür kim kalır onun yüzünden 9 ay ağladım çünkü 2 gebeliği yanlışlıkla hamile kalmıştım okadar korkmuştum ki 2 yapmayı hiç düsünmemistim nasıl olduysa oldu eşim aldiralim demişti düsünûn okadar korkmuştum tabi asla aldırmam dedim ölsemde çok şükür şuan 11 yaşında kızım belkide doktordan doktora farkediyordur bilmiyorum sen iyi doktora git yinede arastir

Umarım benimde sizinki gibi olur çok korkuyorum bende teşekkür ederim cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…