geçmiş olsun canım öncelikle bende 30 martta amelyat oldum bende de tek boynuzlu rahim var... sağ yumurtalık rhime yapışıktı laparaskopi oldum.. adana başkent hastanesinde ödemede 1400 tl ssk ile anlaşması olan bir hastane tercih etmelisin sanırımSelam arkadaslar...3 hafta once 29 haftalik bebegimi rahin anomalisi sebebi ile kaybettim...hamileligimin7.haftasindaogrendim ,o tarihten beri proluton depot her hafta igne oldum ve progestan kullandim ve yattim,buna rahmen son safhada rahim kasti ve bebegin kalbi durdu sezeryanla aldilar...simdi ameliyat olmam gerekiyormus rahim icinde perde var ve bana denilen ozel hastane rakamlari en az 15.000 tl ...daha once bu ameliyati olan ,hangi doktor? hangi hastane? kac para ? lutfen paylasirsa sevinirim...
Çok geçmiş olsun. Bende de aynı durum var. Çok fazla değilmiş. Erken dığuma sebep olabilir dedi doktor. Bahçeciye gidiyorum. 5100 tl istedi. O kadar param yok yaptıramadım. Görümcem Konya'da aynı ameliyatı özelde oldu yine. Eurofertil diye bir yer. 750 tl almışlar. Popülerliğine göre değişiyor galiba. İnşallah sıkıntı yaşamam ama hastanede bir gün tutup gönderiyorlarmış eve. Git gel hızlı tren yol masrafı her şey 1000 tutmayacak. Bir durum olursa orayı düşüneceğim. Araştır derim. Bu kadar uçuk farklar olduğuna göre daha da uygunu bulunur. Doğum hastaneleri var devletin. Onlara da bakmak lazımSelam arkadaslar...3 hafta once 29 haftalik bebegimi rahin anomalisi sebebi ile kaybettim...hamileligimin7.haftasindaogrendim ,o tarihten beri proluton depot her hafta igne oldum ve progestan kullandim ve yattim,buna rahmen son safhada rahim kasti ve bebegin kalbi durdu sezeryanla aldilar...simdi ameliyat olmam gerekiyormus rahim icinde perde var ve bana denilen ozel hastane rakamlari en az 15.000 tl ...daha once bu ameliyati olan ,hangi doktor? hangi hastane? kac para ? lutfen paylasirsa sevinirim...
BAHCECI DEDIGINIZ YER NERESI?? BEN ISTANBULDAYIM..BAHCECI DIYE DUYDUM AMA BILMIYORUM NEREDEÇok geçmiş olsun. Bende de aynı durum var. Çok fazla değilmiş. Erken dığuma sebep olabilir dedi doktor. Bahçeciye gidiyorum. 5100 tl istedi. O kadar param yok yaptıramadım. Görümcem Konya'da aynı ameliyatı özelde oldu yine. Eurofertil diye bir yer. 750 tl almışlar. Popülerliğine göre değişiyor galiba. İnşallah sıkıntı yaşamam ama hastanede bir gün tutup gönderiyorlarmış eve. Git gel hızlı tren yol masrafı her şey 1000 tutmayacak. Bir durum olursa orayı düşüneceğim. Araştır derim. Bu kadar uçuk farklar olduğuna göre daha da uygunu bulunur. Doğum hastaneleri var devletin. Onlara da bakmak lazım
Adana başkent üniversitesini de önerebilirim size benim durumum farklı ama doktorları çok iyi hastane özel hastanelerden katkat iyiÇok geçmiş olsun. Bende de aynı durum var. Çok fazla değilmiş. Erken dığuma sebep olabilir dedi doktor. Bahçeciye gidiyorum. 5100 tl istedi. O kadar param yok yaptıramadım. Görümcem Konya'da aynı ameliyatı özelde oldu yine. Eurofertil diye bir yer. 750 tl almışlar. Popülerliğine göre değişiyor galiba. İnşallah sıkıntı yaşamam ama hastanede bir gün tutup gönderiyorlarmış eve. Git gel hızlı tren yol masrafı her şey 1000 tutmayacak. Bir durum olursa orayı düşüneceğim. Araştır derim. Bu kadar uçuk farklar olduğuna göre daha da uygunu bulunur. Doğum hastaneleri var devletin. Onlara da bakmak lazım
Merhabalar bende cift rahim icin ameliyat oldum simdi rahim biraz daha acildi ama orjinali gibi olamaz dediler. Sanirim siz operasyon sonrasi hamile kalabilmissiniz hayirli olsuN sag saglim alirsiniz insallah kucaginiza. Benim sormak istedigim operasyondan ne kadar sure sonra kalabildiniz ve normal yolla mi yoksa herhangi ekstra bir tedaviniz olDu mi? Bi de bana gebe kaldigin zaman zorlu bi surec olcak surekli yaticaksin falan demisti doktorum sizin icin bu surec nasildur?Cnm devlet hastanesinde yaptır ,septum ameliyatı nolucak ,devlete güvenebilirsin eğitim araştırmaya git 5kuruş vermeden yaptır ..bende çift rahımliyim ,bna ilk öncüye septum demişlerdi,sonradan anlaşıldı çift rahım olduğu ,ama septum olsaydı devlette olacaktım ameliyat
Merhabalar cok gecmis olsun. Istanbul daysaniz ben ercan kose de operasyon oldum kendisi operasyonun zorluk derecesine gore degisiyo demisti bana fiyat icin ben 2000 gibi bir para odemistim. Ayni operasyonun istanbul tup bebek te 1900 tl ye maloldugunuda biluyorum. Ote yandan bezmialem vkif univ de de olabilirsin hsg ni cektirip gidersen kiss sure icinde yapicaklardir ve hastane cogu ozelden daaha iyiSelam arkadaslar...3 hafta once 29 haftalik bebegimi rahin anomalisi sebebi ile kaybettim...hamileligimin7.haftasindaogrendim ,o tarihten beri proluton depot her hafta igne oldum ve progestan kullandim ve yattim,buna rahmen son safhada rahim kasti ve bebegin kalbi durdu sezeryanla aldilar...simdi ameliyat olmam gerekiyormus rahim icinde perde var ve bana denilen ozel hastane rakamlari en az 15.000 tl ...daha once bu ameliyati olan ,hangi doktor? hangi hastane? kac para ? lutfen paylasirsa sevinirim...
Cnm bnm durumumun ameliyatı yok ..anca1cmgenişletıyorlar rahim ..onuda olmadım bn ..bikornis rahımlıyım bn ..Merhabalar bende cift rahim icin ameliyat oldum simdi rahim biraz daha acildi ama orjinali gibi olamaz dediler. Sanirim siz operasyon sonrasi hamile kalabilmissiniz hayirli olsuN sag saglim alirsiniz insallah kucaginiza. Benim sormak istedigim operasyondan ne kadar sure sonra kalabildiniz ve normal yolla mi yoksa herhangi ekstra bir tedaviniz olDu mi? Bi de bana gebe kaldigin zaman zorlu bi surec olcak surekli yaticaksin falan demisti doktorum sizin icin bu surec nasildur?
Anladim canim benimde benzer operasyon olmazsa hic umut vermemislerdi bende oldum azcik genislettiler darisi basima diyim o zaman insallah sende saglikla alirsin kucağınaCnm bnm durumumun ameliyatı yok ..anca1cmgenişletıyorlar rahim ..onuda olmadım bn ..bikornis rahımlıyım bn ..
3yılın sonunda kendiliğinden oldu cnm ,şükür..ama problemli geçiyor ,yatıyorum
Sağol cnm ..inş tez elden hamile kalırsın..Anladim canim benimde benzer operasyon olmazsa hic umut vermemislerdi bende oldum azcik genislettiler darisi basima diyim o zaman insallah sende saglikla alirsin kucağına
Amin canim insllh. Bi de son olarak hangi doktora devam ettigini ogrenebilir miyim? Bu tarz gebeliklerle her doktor ilgilenemiyor diye biliyorumSağol cnm ..inş tez elden hamile kalırsın..
Geç gördüm kusura bakmayın. Bu süre zarfında bebeğimi kaybettim. Kürtaj vs. Yeni toparlıyorum. Bahçeci Fulyada bir klinik. Acıbadem hastanesinin karşısında. Biraz popülelerler. Tüp bebek tedavi diğer yerlerle aynı fiyat o yüzden gittim orata. Ama ameliyata çok dedi tabi.BAHCECI DEDIGINIZ YER NERESI?? BEN ISTANBULDAYIM..BAHCECI DIYE DUYDUM AMA BILMIYORUM NEREDE
Rahim filmiyle mi çift rahim olduğunu anladilarCnm devlet hastanesinde yaptır ,septum ameliyatı nolucak ,devlete güvenebilirsin eğitim araştırmaya git 5kuruş vermeden yaptır ..bende çift rahımliyim ,bna ilk öncüye septum demişlerdi,sonradan anlaşıldı çift rahım olduğu ,ama septum olsaydı devlette olacaktım ameliyat
Merhabalar bende cift rahim icin ameliyat oldum simdi rahim biraz daha acildi ama orjinali gibi olamaz dediler. Sanirim siz operasyon sonrasi hamile kalabilmissiniz hayirli olsuN sag saglim alirsiniz insallah kucaginiza. Benim sormak istedigim operasyondan ne kadar sure sonra kalabildiniz ve normal yolla mi yoksa herhangi ekstra bir tedaviniz olDu mi? Bi de bana gebe kaldigin zaman zorlu bi surec olcak surekli yaticaksin falan demisti doktorum sizin icin bu surec nasildur?çift rahim için histeroskopi mi oldun
Doktorun kim bide sadece histeroskopi mi yaptıYok tam çift rahim değildi benimkisi. Yani daha doğrusu değilmiş. 4 histeroskopi geçirdim ben toplamda. İlk doktorum becerememiş meğerse hiçbirşey. Benim rahmim septum ile tamamen ikiye bölünmüş. Septumun %95 i alındı üst kısmında hafif bir bölünme duruyor.
Doktorum Mustafa Acet ti. Gerçekten işinde iyi bir doktor ama sanki en son olduğum ofis histeroskopiyi olmasam da olurdu gibi gelmiyor değil. Yine de güvendim ve güvenim boşa çıkmadı. Yalnız şimdi kendi muayenehanesini açtı ve fiyatlar 2 ye katlanmış hatta daha bile fazla. Sadece histeroskopi geçirdim. 2 ayda bir kasımda ilkini yaptı sonra ocakta ve martta oldum. Nisanda korumayı bıraktım. Kendisi 4 ay sonra gel bebek olmazsa demişti ben ocak ayına kadar beklerim diye düşündüm ama 7. Ayda hamile kaldım çok şükür.Doktorun kim bide sadece histeroskopi mi yaptı