Merhaba , umarım iyisinizdir.
Çarşamba akşamı ameliyatımı oldum , bu gün eve döndüm. Rahim ve sol yumurtalığım alındı. Ameliyat sonrası ağrısı sezeryana kıyasla fazla oldu, genel anestezi olduğu için aniden uyanınca böyle oldu sanırım. Gaz sorunu yaşadığım için beslenmeye ameliyattan 50 saat sonra çorbayla başlayabildim. Sıkıntılı bir süreçti ama çok şükür en zor ve ağrılı kısmı atlattım gibi. Bundan sonra dikkat etmek kaldı artık.
Hastane konusunda çok çok yersiz endişe etmişim, özel hastanede doğum yapmıştım o bile böyle konforlu olmadı. Şansıma özel oda alabildim, ama 2 kişilik de olsa genel olarak ilgi alaka hemşireler temizlik her şey çok iyiydi, odalarda günlük koridorda saat başı temizlik oluyordu, gece hemşireleri son derece kibar ilgiliydi, doktorun tavsiyesiyle duşumu odamda rahatlıkla aldım.
Camlar sabitti açılmıyordu ama çok iyi havalandırma sistemi vardı. Bir sorun olsa koşarak gelip ilgilendiler, dün akşam farklı bir rahatsızlığım oldu nöbetçi 2 doktor muayene be tedavi etti yarım saat içinde başka bölümlerden uzman doktorlar ekip olarak gelip baktılar. Biraz uzunca yazdım çünkü aynı yeri düşünüp okuyan olursa içi rahat olsun, benim gibi korkuya kapılmasın diye. Allah bir daha düşürmesin ama yokluğunu da göstermesin.
Size de çok geçmiş olsun tekrardan.
Sevgilerimle.