Rahim ağzındaki yara ?

bende agrı olmuyor ama baya baya kanıyor
pekı sonraısnad denız havuz veya korunma verdıler mı?
Doktorum 1 ay ilişkiyi yasaklamıştı.havuz deniz için bir şey dememişti.hem tüp bebek tedavisi hem de mevsim kış olduğu için havuzu denizi sormak aklıma bile gelmemişti.tahminince havuz yasak olabilir.

Yok artık bu kadar bencillik olamaz. Kanıyorum dedikçe bişey yok demek? Şaka gibi.
Geçmiş olsun. Siz bakmayın kimseye, olun tedavinizi.

Geçmiş olsun. Acı verici ve anestezi isteyen bir durum değil. Merak etmeyin. Operasyonu olduktan 1 ay sonra herşey normale dönecektir. Ama ne deniz ne havuz en az 1 ay yasak. Yani ablamda öyleydi. Hamilelik de düşük ihtimal ama ihtimaller dahilinde. Kan tahlili öneririm ki hamileyseniz hemen Dr.a bu bilgiyi vermelisiniz.

adet oldum neysekı
cumartesı sabah 11 de dondurma ıslemı yapılacak
3 hafta denıze gırersın ama havuza gırme dıyor
sınır oldum ama ya
yaz sonunu beklesem ılıskı oldukca kanıyorum yazında boyle gecmesını ıstemıyorum

Bende de oldu aynı durum, ilişki esnasında ve her tuvalete gittiğimde mutlaka bayağı bir miktar kan geliyordu. Doktor "Doğum kontrol hapını bırak. Bir dahaki âdette gel, kan alıp değerlerine bakalım, sonra da ya donduralım ya yakalım" dedi, o bir ayı ilişkisiz geçirmeyi tavsiye etti, aynı şekilde SMEAR örneği de aldı. SMEAR temiz çıktı, bir ay ilişkiye girmedikten sonra da kendiliğinden geçti. Bir müddet ilişkiye ara verseniz iyi olabilir.

Bu kadar dert varmis basinizda eh kocanizda azicik sabirli ve dusunceli olsun, oyle kanli kanli nasil israr ediyor size yani..
Bence tedavinizi olun baska doktorada gidin gerekirse ama kocanizda azicik vicdanli insancil olsun siz caninizla ugrasirken yani.

Dondurma işleminden sonra geçti mi yaranız ben de dondurcam da kesin çözüm müdür acaba ?

Arkadaşlar yardımcı olur musunz? benimde ilişkiden yarım saat sonra pembe bir akıntı geliyor son 3 defadır. 3 sene önce simir testi yaptırmıştım. sizce kötü bişey var mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…