Rahim Ağzındaki Polipler- Klomen tedavisi

tikitak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
150
281
103
Merhaba Hanımlar;
Kısaca başımdan geçenleri anlatayım, tecrübelerinize ihtiyacım var ve bunları paylaşırsanız çok sevinirim.
2 yıldır bebeğimiz olması için uğarasıyoruz. Polikistik Over Sendromum bulunuyor, adet düzensizliğim en büyük sorunum ve insülin direncim bulunuyor,çeşitli tedaviler denedik ama sonuç alamadık malesef .
Geçtiğimiz ay doktor değişikliği yaptım ve yumurta takibine başladık, vajinal muayenede rahim ağzında 2 tane polip oldugunu ve bunları ilerleyen zamanda alması gerektiğini belirtti, ilk ay Klomen kullandım ve tam son kontrolde eşimin Covid-19 Testi pozitif oldugu için bu tedavi sonuçlanamadı(çatlatma iğnesi ve cinsel beraberlik günleri planlanmıştı).

Dün tekrar başaldık öncelikle regl olabilmem için bir ilac var ve 10 gün sonra Klomene tekrar baslayacağım, ama asıl önemli konu doktrorum Klomenin ilk ay işe yaramadıgını yumurtaların gelişmediğini dozu 4 taneye çıkaracağını söyledi ve bu ay da işe yaramaz ise polipleri alacağını söyledi, bu konuda deneyimli olanlar ve bu operasyonu geçirmiş olanlarınızdan tecrübelerini paylaşmalarını rica edeceğim.

Canım merhaba ilk ay klomen kullandığımda 2 tane kullanıyordum 1 tane iyi büyük yumurtam olmuştu oda 17mm felandı doktor bana ne kadar umutla yakınşalsda biliyordum olmayacağını o ay adet oldum doktor dozunu 3 e çıkaracağım klomenin dedi tamam dedim kullandıktan 5 gün sonra doktora gittiğimde 4 tane yumurtam oluştuğunu her biri 18-17-20-21 mm olduğunu söylemişti klomenin dozunu artırması iyi bişey bu ay inşallah hamile kalırım bat 11 kasım bu ayda olmazsa rahim filmi çekineceğim

Öncelikle mesajın için teşekkür ederim, hayırlı haberler alırız umarım. Çok az kalmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…