Premature Bebekler Rahim Ağzı Yetmezliğin dua topiği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
merracım açık varsa bebem okumaya başlıyım ben haber vermen yeterli okumayan olrsa tabi :5::5:

Paşam için 300 okudum.Allah kabul etsin.

PAŞAM İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 18 NİSAN PERŞEMBE SAAT 21:00 A KADAR

gurbetçii --------------450 okudu
kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------300 okudu
merra1----------------- 574 okudu
mumudihaba-----------100 okudu
melek18----------------300 okudu
bade81-------------------100 okudu
Sibel_duru---------------250 okudu
svly88.........................300 okudu
feryal37------------------300 okudu
mmery--------------------100
regrete------------------- 50 okudu
umudum------------------50
Chnb……………................ 300 okudu
Metal ......................... 100 okudu
Hidenisko .....................50 okudu
Paşam.........................800 okudu
saftunç.........................20

Yazmayı unutmuşum arkadaşım ben okudum bugün gündüz allah kabul etsin inşallah paşamın hatta bir arkadaştan ismini öğrendim adına okuyayım diye...

Paşam ın tefriciyelerini okudum.Allah kabul etsin hayırlı sağlıklı bir evlat nasip ona inşallah:16:

PAŞAM İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 18 NİSAN PERŞEMBE SAAT 21:00 A KADAR

gurbetçii --------------450 okudu
kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------300 okudu
merra1----------------- 574 okudu
mumudihaba-----------100 okudu
melek18----------------300 okudu
bade81-------------------100 okudu
Sibel_duru---------------250 okudu
svly88.........................300 okudu
feryal37------------------300 okudu
mmery--------------------100 okudu
regrete------------------- 50 okudu
umudum------------------50 okudu
Chnb……………................ 300 okudu
Metal ......................... 100 okudu
Hidenisko .....................50 okudu
Paşam.........................800 okudu
saftunç.........................20 okudu

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

kızlar liste tamamlandı.dün chnb ile konuşmuştuk o minitonun da ilk başlarda birkaç arkadaşa okuduğunu hatırlattı.
minito ikizlerine hamileymiş ve biraz sıkıntılı bir süreç geçiriyormuş.ikizlerden birinin kesesinde sorun varmış yanlış hatırlamıyorsam.
isterseniz ona okuyabiliriz herkes katılır mı?

kızlar allah razı olsun beni mutl ettiniz rabbimde bu mubarek günde sizleride mutlu etsin 1 aydır eşim evdeydi dün aradılar iş geldi :14::14:duanın gücü bu işte sagoln rabbim hamile olanlara hayırlı dogumlar hamile olmayanlara hayırlı tezzamanda bebeler
bebegi olanlarada ömür versin işşallah dün arkadaşın biri aradı yemin olsn bak şaka degil sabah ezanı okunuyord yandıgımda diyorki eylül gülü çekmedi paşam diyor sen çek bende diyormki uyyordum sabah çeksem olrmu allahım yataktan fırladım eşimde korktu oyn oynuyord dedim da topigine bak rüyama girdi biri okumamış onun yerine okcak dedim hatun vallahi azimmine hayranım bu kk aşkına dedi:9::9:baktım herkez okumuş sonra deidm birşeymi oldu bizm topige bak oh dedim burdada birşey yok iyi dedim kızlar dün çok kötü rüyalarla uyandım ben allahım esirgesin ama cenaze var erkek cenazesi hemde:53::53:ben ne zaman kadın önü görüyüm ve rekli çamaşır görüyüm çıkıyor:14::14:allahım canım çok sıkılıcak rabbim sen rüyamı hayır eyle:14::14:
herkeze teşekkür ederim şimdiden rabbim dalarımızı kabul etsin :16::16:hakkınızı helal edin :48::48:

kızlar liste tamamlandı.dün chnb ile konuşmuştuk o minitonun da ilk başlarda birkaç arkadaşa okuduğunu hatırlattı.
minito ikizlerine hamileymiş ve biraz sıkıntılı bir süreç geçiriyormuş.ikizlerden birinin kesesinde sorun varmış yanlış hatırlamıyorsam.

ben varım bebem minitonn ismi neydi ban özelden atıver:48::48:

onemli degil kime isterseniz okuyalim ama aksam eşım geliyor yarin da bebek icin aliseris yapicaz insallah ne kadar dayanabilirsem artik bana 200 yazarsaniz zorlanmamis olurum

Hay allah minitonun bebişlerinin kesesinde problem mi olmuş :((
Onun önceki kayıpları da ikizdi galiba, gene mi ikiz olmuş

Bende okurum kızlar 50 tane yazarsınız bana da

Bende devam ederim canım kime isterseniz okuyalım.
HattA Eminem gecen gün dedi yetişmeyenlerde bende okuyayım diye

Back