Premature Bebekler Rahim Ağzı Yetmezliğin dua topiği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
gurbetçii --------------450 okudu
kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------200 okudu
merra1-----------------474 okudu
mumudihaba-----------100 okudu
melek18----------------300 okudu
bade81-------------------100 okudu
Sibel_duru---------------250 okudu
svly88.........................250 okudu
feryal37------------------250 okudu
mmery--------------------100 okudu
regrete------------------- 50 okudu
umudum------------------50 okudu
Chnb……………................ 300 okudu
Metal ......................... 100 okudu
Hidenisko .....................50 okudu
Paşam.........................400 okudu
Eylülgülü ve ablası ........500 okudu
saftunç.........................20 okudu
efulim............................200 okudu

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

Kızlar dün gece ablamı gördüm ruyamda,benim hamilelik t-shirt'um vardi onu ablama gösteriyorum,hamile kalınca sana vercem diyorum,ayyy insallah kabul olmuştur dualarınız ben buna yordum

rabbim hayırlara çıkarsın işşalah 2 tanede bende var giymek nasip olmadı en büyük hayalim gebelik tşörtleri çok seviyorm ya hergün degişik giyinseydim ne olurdu:43::43::43:

Canım sana dua ederken tam olark niyetimizi nasıl söyleyelim tedavide misin ? Kusura bakma sen söyle dileğini isteğini niyetin tam belli olsun

kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim :14::14:banada selatı tefficiye çektigini ziçin bazılarınza çekemedim haklarınızı helal edin olurmu:14:inanın beni çok mutl ettiniz regrete dediya allahım içim gitti ismimi görünce diye alın bendende okadar çok duyglandım:43:allahımdan çok istedigim birşey gerçekleşti sevdigim insanla evlendim :16: tek istedigim ondan bir parça dogrmak istiyorms aglıklı saatli bir evlat hayırlısından vatanına milletine dinine baglı bir insan olsun annesini babasına asi olmasın anasını babacıgını üzmesin ben artık bebekleirmi kaybedip üzülmek istemiyorm bu sefer üzüntüden degilde sevinçten aglamak istiyorm işşallah :43::43:eşime demek istiyorum işte canım bak bu sefer oldu yavrumuz bu dyip kucagına çok vermek isterim artık başkalarını çocuklarını sevmesin çok agırıma gidiyor öyle böyle degil :43:
sizden tek istedigim ban dua ederken önce saglık sonra hayırlı evlatlar sonrada eşime hayırlı işler rabbbim nasip etsinki kimseye muhtaç olmuyum parasalda duygusal yöndende işşallah allahım dualarımız kabul etsin işşallah şimdiden hepinize teker teker teşekkür ediyorm rabbim tuttugunuzu altın etsin evlat acısı göstermesin işşallah hiç birinize:14::14:ü
en son ömürümü yolladım cennete okadar canım acıdıki dedim kendi kendime dikiş vardı nedend drmadı allahımd edim agladım çok fenayım çok öyle böyle degil ogllarımı görmedim ama kızımı gördüm halen gözümün önünden gitmiyor o güzel bedeni artık ameliyat hanelerdeki yeşili göresim yok içim acıyor :43::43: işşallah bu okunan selatı tefficiyeler yerini bulurda ömürüm ve abileri cennetten kardeşlerini yollarlar çabuk yollasınlar anacıgı ve babacıgı çok istiyor yollarını gözlüyor çok aglıyorlar çünkü:14::14:
:43::43::43::43:

bebegin anneye seslenişi:(((((
yüregim acıyor annem senden ayrıldıgım günden beri burası cennet ama kokunu duyamadıktan sonra benle konşmanı yavrum demeni çok özledim annem .:(:14::14:

annenin bebegine seslenişi:(:43::43::43:
kokun burnumda tütüyor yavrum brnumn diregi sızlıyor birinin bebegini alsam kucagıma siz deyip sarılıp öpüyorm kokluyorum içime çekiyorum kokularınızı:14::14:çok hasretim sizlere öyle böyle degil babanızda çok hasretokadar uzak yollardasınınzki ne siz gelebilrsiniz nede ben :43::43::43:hiç biriniizn mezarı yok ah olsa gelmemmi yanınıza topragınızı okşamammı kalk yavrum bak ben geldim annem baban geldi demezmiyim mezar taşını sarıp öpmammı ısıtmammı seni erken ar,yrıldınız yavrlarım benden kokunuzu içime çekemedim bir sefer emziremedim :43::43:sütlerim hp boşa gitti içim yanıyor içim sizlerle akranları görünce içim acıyor ben ne yapayım nerelere gidiyim :43::43::43:
bedenim seni arıyor yavrum sıcaklıgını helede sabahları kalktıgında tekmelerini hatırlarmısın senin vardlıgını bildigimizde babanla ben nede aglamıştık sevincimizden ama erken gittin be melegin annenin babanın yüregini daglatıpta gittin
ben biliyormki cennet kuşu oldun sen babanla ben bunu bilip seviniyoruzya:(ama şunu bilinki yavrularım kimseler sizlerin yerini tutmaz anneniz babanız sizlerin yollyacagı kardeşlerini bekliyor ne olur çabuk yollayınki duada edin olurmu birdaha sizlerin varlıgını bilmek tekmelerinizi hissetmek çok istiyorm rabbime yalvarın deyinki rabbim sen annemin babama hayırlı evlatlar ver saglıklı saatlisinden rabbim anacımla babacım bir daha evlat acısı görterm canları acımasın bizlere çok agladılar heleki annemin aglamaları yavurlarım gene sütlerim boşa gitti demesi bana aldıgı baddaniyeye sarılıp sabahlara kadar aglayıp uyuması heleki babam üüzlmesin diye poliyannacılık oynasından dolayı çok üzgünüz rabbim ne olur anneme babama bizim gibi anne hasretiyle yanan yüreklere tez zamanda kardeşlerimiiz yolla rabbim yollaki evlat hasretinden yanan yürekler bir nebzede acıları dinsin biliyorzki bizleri unutamazlar ama bir kardeş yollamanı çok istiyoruz rabbim senden tek istegimiz annelerimiz üzülmesin burdaki bebeklerini kaybeden anneler bilsinlerki her batışın bir doguşu var işşallah zamanı gelince bizde sizlerle beraber olcaz az sabır :(:43::43:

kızlar öncelikle hepinize teşekkür ederim :14::14:banada selatı tefficiye çektigini ziçin bazılarınza çekemedim haklarınızı helal edin olurmu:14:inanın beni çok mutl ettiniz regrete dediya allahım içim gitti ismimi görünce diye alın bendende okadar çok duyglandım:43:allahımdan çok istedigim birşey gerçekleşti sevdigim insanla evlendim :16: tek istedigim ondan bir parça dogrmak istiyorms aglıklı saatli bir evlat hayırlısından vatanına milletine dinine baglı bir insan olsun annesini babasına asi olmasın anasını babacıgını üzmesin ben artık bebekleirmi kaybedip üzülmek istemiyorm bu sefer üzüntüden degilde sevinçten aglamak istiyorm işşallah :43::43:eşime demek istiyorum işte canım bak bu sefer oldu yavrumuz bu dyip kucagına çok vermek isterim artık başkalarını çocuklarını sevmesin çok agırıma gidiyor öyle böyle degil :43:
sizden tek istedigim ban dua ederken önce saglık sonra hayırlı evlatlar sonrada eşime hayırlı işler rabbbim nasip etsinki kimseye muhtaç olmuyum parasalda duygusal yöndende işşallah allahım dualarımız kabul etsin işşallah şimdiden hepinize teker teker teşekkür ediyorm rabbim tuttugunuzu altın etsin evlat acısı göstermesin işşallah hiç birinize:14::14:ü
en son ömürümü yolladım cennete okadar canım acıdıki dedim kendi kendime dikiş vardı nedend drmadı allahımd edim agladım çok fenayım çok öyle böyle degil ogllarımı görmedim ama kızımı gördüm halen gözümün önünden gitmiyor o güzel bedeni artık ameliyat hanelerdeki yeşili göresim yok içim acıyor :43::43: işşallah bu okunan selatı tefficiyeler yerini bulurda ömürüm ve abileri cennetten kardeşlerini yollarlar çabuk yollasınlar anacıgı ve babacıgı çok istiyor yollarını gözlüyor çok aglıyorlar çünkü:14::14:
:43::43::43::43:

bebegin anneye seslenişi:(((((
yüregim acıyor annem senden ayrıldıgım günden beri burası cennet ama kokunu duyamadıktan sonra benle konşmanı yavrum demeni çok özledim annem .:(:14::14:

annenin bebegine seslenişi:(:43::43::43:
kokun burnumda tütüyor yavrum brnumn diregi sızlıyor birinin bebegini alsam kucagıma siz deyip sarılıp öpüyorm kokluyorum içime çekiyorum kokularınızı:14::14:çok hasretim sizlere öyle böyle degil babanızda çok hasretokadar uzak yollardasınınzki ne siz gelebilrsiniz nede ben :43::43::43:hiç biriniizn mezarı yok ah olsa gelmemmi yanınıza topragınızı okşamammı kalk yavrum bak ben geldim annem baban geldi demezmiyim mezar taşını sarıp öpmammı ısıtmammı seni erken ar,yrıldınız yavrlarım benden kokunuzu içime çekemedim bir sefer emziremedim :43::43:sütlerim hp boşa gitti içim yanıyor içim sizlerle akranları görünce içim acıyor ben ne yapayım nerelere gidiyim :43::43::43:
bedenim seni arıyor yavrum sıcaklıgını helede sabahları kalktıgında tekmelerini hatırlarmısın senin vardlıgını bildigimizde babanla ben nede aglamıştık sevincimizden ama erken gittin be melegin annenin babanın yüregini daglatıpta gittin
ben biliyormki cennet kuşu oldun sen babanla ben bunu bilip seviniyoruzya:(ama şunu bilinki yavrularım kimseler sizlerin yerini tutmaz anneniz babanız sizlerin yollyacagı kardeşlerini bekliyor ne olur çabuk yollayınki duada edin olurmu birdaha sizlerin varlıgını bilmek tekmelerinizi hissetmek çok istiyorm rabbime yalvarın deyinki rabbim sen annemin babama hayırlı evlatlar ver saglıklı saatlisinden rabbim anacımla babacım bir daha evlat acısı görterm canları acımasın bizlere çok agladılar heleki annemin aglamaları yavurlarım gene sütlerim boşa gitti demesi bana aldıgı baddaniyeye sarılıp sabahlara kadar aglayıp uyuması heleki babam üüzlmesin diye poliyannacılık oynasından dolayı çok üzgünüz rabbim ne olur anneme babama bizim gibi anne hasretiyle yanan yüreklere tez zamanda kardeşlerimiiz yolla rabbim yollaki evlat hasretinden yanan yürekler bir nebzede acıları dinsin biliyorzki bizleri unutamazlar ama bir kardeş yollamanı çok istiyoruz rabbim senden tek istegimiz annelerimiz üzülmesin burdaki bebeklerini kaybeden anneler bilsinlerki her batışın bir doguşu var işşallah zamanı gelince bizde sizlerle beraber olcaz az sabır :(:43::43:

Sorumun cevabını aldım canım Allahım inşallah bu sefer sevinçten ağlamayı nasip etsin

:43::43::43:

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!

Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.

Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;

O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.

Beni öyle bir melekle buluştur ki

Benden önce,

Onunla buluşmuş olan Sen olasın.

Onunla el ele tutuştuğumuzda,

İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!

yavruma öyle gözler ver ki;

Ben o gözlerden Sana bakayım.

Bana öyle bir tohum ver ki

gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.

Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;

Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN:43::43:

anne

..

İlk kundağın

Ben oldum, yavrum;

İlk oyuncağın

Ben oldum.

...

Acı nedir

Tatlı nedir... bilmezdin

Dilin damağın

Ben oldum.

Elinin ermediği

Dilinin dönmediği

Çağlarda, yavrum

Kolun kanadın

Ben oldum

Dilin dudağın

Ben oldum.

Belki kıskanırlar diye

Gördüklerini

Sakladım gözlerden

Gülücüklerini...

Tülün duvağın

Ben oldum!

Artık isterlerse adımı

Söylemesinler bana

'Onun Annesi' diyorlar...

Bu yeter sevgilim bu yeter bana!

Bir dediğini iki

Etmiyeyim diye öyle çırpındım ki

Ve seni öyle sevdim sana

O kadar ısındım ki

Usanmadım, yorulmadım, çekinmedim

Gün oldu kırdın...

İncinmedim;

İlk oyuncağın

Ben oldum.. Yavrum

Son oyuncağın

Ben oldum...

Layık değildim

Layık gördüler

Annen oldum yavrum

Annen oldum..:43::43:

Bi kızım olsun..ADI ÖMÜR OLSUN:43::43::43:

parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..

Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede

gaz sancıLarını gördükçe içim acısada

kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.

Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'

diye içim sızlasın ..

İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..

Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..

Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..

Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..

Dudakları bal gibi aynı sen..

Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..

Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..

Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..

Kızımın saçları çıkmaya başladığında

minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..

Yürümeye başladığındakülotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..

Gurur duyayım bu benim kızım diye ..

tıpış tıpış yürürken bezi yüzündentebessümümle

Allahıma hep şükredeyim..

O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? ..

Kızlar ben selatı tefficiyeyi çektim 800 tane eşim 120 tane çekti 680 ben çektim şimdide ablasetimi tazelicem ilkindiyi kılıcam eşimle arkalı önlü işşallah namaz kılıcam o secdelere kapanıcam rabbim bir daha evlatlarımın acısını gösterme ne olur dicek eşime hayırlı kazançlar ver rabbim jkimsenin canı yanmasın anne kalbi acımasın ne olur cennetten emanetlerimiiz yollaki iyi bir anne baba olalım evlat hasretimiz dinsin işşallah amin şimdi namaz zamanı kzılar sonra yemek yapmam lazım bugün giremzsem kusra bakmayın gene dygusala bagladım insan yadıgını okrken aglarmı ben artık aglamak degil gülmek istiyorm evlatlarıma kavuçmak istiyorm koklarını içime çekmek istiyorm :14::14:kiloarı rabbim evlatlarım için verdim sen biliyorsn sana secdeler ettim dualarımı kabul et allahım ne olur paşa kulnda sevinsin sana söz hamileligim süresince ömürümde hergün nasıl 2 rekat şükür namazı kıldım bu gebeligimdede kılıcam işşallah içimde eşimden bir parça vardır allahım hamileysemde sen yavrumu koru amin :43::43:

Paşam için 50 tane okudum en kısa zamanda Hayırlısıyla hamile kalsın hamileliği huzur mutluluk içinde geçsin bebeği zamanında sağlıkla doğsun evladı hayırlı evlat olsun inşallah :))

PAŞAM İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 18 NİSAN PERŞEMBE SAAT 21:00 A KADAR

gurbetçii --------------450
kargunesi------------- 300
19asos03--------------300
merra1----------------- 574 okudu
mumudihaba-----------100
melek18----------------300
bade81-------------------100
Sibel_duru---------------250
svly88.........................300
feryal37------------------300
mmery--------------------100
umudum------------------50
Chnb……………................ 300
Metal ......................... 100
Hidenisko .....................50
Paşam.........................800 okudu
saftunç.........................20

Pasam icin 300 tane okudum.
Allah kabul etsin.

Merra canim ben nete tlf dan giriyordum ve tlf da ariza var.
sorun cozulene kadar giremeyebilirim.
Beni yeni listeye yazma.
Sorun cozulur cozulmez haber verir yine katilirim.

Paşam için 300 tane okudum.Allah'ım Paşam'a sağlıklı,hayırlı evlatlar,eşine hayırlı işler,mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin.Allah dualarını kabul etsin.

Paşam için 100 tefriciye okudum..Allah kabul etsin..Hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin..Amin.

PAŞAM İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 18 NİSAN PERŞEMBE SAAT 21:00 A KADAR

gurbetçii --------------450
kargunesi------------- 300
19asos03--------------300
merra1----------------- 574 okudu
mumudihaba-----------100
melek18----------------300
bade81-------------------100
Sibel_duru---------------250
svly88.........................300
feryal37------------------300
mmery--------------------100
umudum------------------50
Chnb……………................ 300
Metal ......................... 100
Hidenisko .....................50
Paşam.........................800 okudu
saftunç.........................20

100 okudum Rabbim kabul eylesin.

paşam için 250 tane okudum allah kabul etsin gönlüne göre versin inşallah hamilesindir rabbim vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin allah bidaha bebeğinden ayırmasın seni

Back