Premature Bebekler Rahim Ağzı Yetmezliğin dua topiği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar okuyan herkese teşekkür ederim Allah kabul etsin , sizlerinde ne muradı varsa versin inşallah

Ay bana okunacağını bilmeme rağmen görünce kalbim hop etti heycanlandım ciddi bir şekilde :) Hepinize çok tşk ederim kızlar benim için okurken rahat huzurlu sağlıklı bir hamilelik zamanında doğum yapacağım sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak niyet ederseniz çok sevirim Allah hepimizden razı olsun bana ettiğiniz duaların kat ve kat güzelini Allah size nasip etsin inşallah Âmin :)

Kızlar okuyan herkese teşekkür ederim Allah kabul etsin , sizlerinde ne muradı varsa versin inşallah

Hideniskocum Allah kabul etsin ben okuyamadım ama elimden geleni yapıyorum.Canım oğlumuz 41 yaşında bekar eşimin en yakın arkadaşı bizim evin Süleymanı diyeyim(öyle bir geçer zamndaki süleymen varya onun gibi,tipi benzemiyor ama karakteri her işe koşuşu yardım severliği iş bitirişi aynı o) Emlak ve matbaa işleriyle uğraşıyor gayrimenkulleri var bir evin bir oğlu ablası ve kız kardeşleri benim çok yakın arkadaşlarım demokrat rahat bir aile çok tatlı babası ve annesi ailecek görüşürüz...Dua topiğine benimde bir hayrım dokunsun istedim.Hideniskocum araşalım oğlumuzla kızımızı tanıştırım everelim topiğimizide davet edelim düğünümüze fırsat bu fırsat hep beraber güler oynarız :)

:))) canım vallahi ben bu konuları ablama söylemeye çekiniyorum, keşke tesadüfen karşılaştırabilsek :)) adını soyadını versene face ten bakalım

Gülşah abla için 100 tefriciye okudum..Allah en kısa zamanda karşısına hayırlı bir kısmet çıkarsın i nşallah..Amin.

Merracım regreteye okundu yaz sen allah nasip ederse namazdan sonra oturucam okucam evim temiz yemegim var ilkindiye kadar bitiririm eşimede hasta oarada onunlada ilgilenirim rabbim çektigimiz selatı tefficiyenin yüzü suyu hürmetine regretemize hayırlı bebeler hideskonun kardeşinede hayırlı koacalar nasip etsin amin
Kızlar hayırlı cumalara

Mera okudum cnm ..
Ragri cnm rabbim istedigin zaman hamile kalmayi miyadinda saglicakla.hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah Aminnnnn..

Regreteye 20 okuyum az demezseniz...

Canım benim çok tşk ederim inşallah en yakın zamanda hamilelik haberlerini alalım inşallah :))

Paşam canım çok tşk ederim :)) en kısa zamanda bize hamiş haberlerini ver ve sağlıkla zamanında doğum yap inşallah :))

Mera okudum cnm ..
Ragri cnm rabbim istedigin zaman hamile kalmayi miyadinda saglicakla.hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah Aminnnnn..

Gurbetcii,çok tşk ederim canım Âmin inşallah :) Sende bebişini sağlıkla zamanında kucağına al inşallah

ayyy çok tatlısın yaaaa:)))
hadi hayırlısı gülşah abla ve sizin süleymen bey için:))

canım inş. en kısa zamanda duaların kabul olur,önce göbişin sonrada kolların dolar

HİDENİSKONUN ABLASI GÜLŞAH IN TEFRİCİYELERİ TAMAMLANDI:))

gurbetçii --------------450 okudu
kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------200 okudu
merra1-----------------594 okudu
mumudihaba-----------100 okudu
melek18----------------350 okudu
bade81------------------100 okudu
Sibel_duru---------------250 okudu
svly88.........................300 okudu
feryal37------------------300 okudu
mmery--------------------100 okudu
regrete------------------- 50 okudu
umudum------------------50 (100 okudu)
Chnb……………................ 500 okudu
Metal ......................... 100 okudu
Hidenisko ve ablası.......300 (320 okudu)
Paşam.........................400 okudu

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

canım listeye göre 4444 + 70 okunmuş
hakkınızı helal edin bu sefer sayı fazla çıktı ama rabbim niyetimizi biliyor.
inş. ablan için çok güzel günler yakındadır.allah gönlüne göre versin

Son düzenleme:
REGRETE İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 13 NİSAN CUMARTESİ SAAT 21:00 A KADAR

gurbetçii --------------450 okudu
kargunesi------------- 300
19asos03--------------200
merra1-----------------524 okudu
mumudihaba-----------100
melek18----------------300
bade81-------------------100
Sibel_duru---------------250
svly88.........................250
feryal37------------------250
mmery--------------------100
regrete------------------- 500
umudum------------------50
Chnb……………................ 500
Metal ......................... 100
Hidenisko .....................50
Paşam.........................400 okudu
Saftunç.........................20

amin canım sizlere ne yapsam az anladın sen onubugün tespihini çektim bebem allah kabl etsin işşallah senin içincde 2 rekat yassıdan sonra namaz kılıcam dilek dilicem içimden geldi sen benim için bambaşkasın kardeşlerimden bile ötesin okadar diyim benim 1 ablam var memelkette digeri var brda ama hiç bir işime yaramıyorlar malesefişşallah herşey gönlünce olr kadreşim inan bnu canı gönülden diliyorum
dilerim rabbim bir daha anne kalbin acımsın dilerim rabbimden tez zamanda hamile kalırsın işşallah aynı aylara denk geliriz kız bak ben şimdiden aşermeye başladım rabbim emeklerimizin boşa çıkarmasın işşallah okadar efor sarfediyoruz işe yarasın haydı bakalım sabahlar olmasına regrete hanım
daha varsa gene okrz sıra kimde

Regrete için 300 tane okudum.Allah dualarını kabul etsin.Kısa zamanda hayırlısıyla,hayırlı evlat nasip etsin.

regretecim,canım benim..100 tefriciyeni okudum..Allahım kabul etsin inşallah..Hayırlı zamanda,hayırlı bir evlat nasip etsin sana rabbim..Amiiin..

regretecanım namazını kıldım bebem haberin olsun kızlaqr içimden geldi kaç kişiyiz sizlerede kılmak istiyorum listede rumuzlarınız var gerçek isminizi bilmiyorum faceye bakıyım bir ona göre hergün birine 2 rekat namazını kılayım kabul edenler:44::44:
çok dua ettim regretecim işşallah rabbim dualarımızı geri çevirmicek
Kardeşim

Canım benim çok tşk ederim Allah kısmet ederse aynı zamanlara geleceğiz gibi görünüyor :)) 2 yılı geçti birbirimize destek oluyoruz inşallah burda HAMİLEYİM yazdığımız sonrada sağlıkla doğum yaptık yazdığımız günler gelir cnm :)))

Regrete için 300 tane okudum.Allah dualarını kabul etsin.Kısa zamanda hayırlısıyla,hayırlı evlat nasip etsin.

Melek,çok tşk ederim cnm Hepimize olsun bu güzel dualar inşallah :)

regretecim,canım benim..100 tefriciyeni okudum..Allahım kabul etsin inşallah..Hayırlı zamanda,hayırlı bir evlat nasip etsin sana rabbim..Amiiin..

Badecim ,çok tşk ederim cnm Senin bebişde zamanında sağlıkla doğdun hayırlı evlat olsun inşallah

Âmin canım Çok tşk ederim :) çok mutlu oldum :)))) Duygulandım İnan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…