Premature Bebekler Rahim Ağzı Yetmezliğin dua topiği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Merra cnm ,çok tşk ederim cnm Allah razı olsun Senin bebişde sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun inşallah :)

canım inş. en kısa zamanda duaların kabul olur,önce göbişin sonrada kolların dolar

Ay inşallah cnm :)) hamilelik çok özel bir duygu gerçekten ilkinde kısmet olmadı karnım yeni büyümeye başlamıştı gitti bebişim melek oldu :((( çok içim yandı 1 yıl göz yaşım kurumadı zaman her şeyin ilacı şimdi umutla geleceğe bakıyorum Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın Hepimizin karnı kucağı bebişlerle dolsun inşallah ;))

Regrete icin 250 tane okudum.

Rabbim en kisa zamanda hamilelik ve saglikla kucagina alacagi bir evlat nasip etsin.

REGRETE İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 13 NİSAN CUMARTESİ SAAT 21:00 A KADAR

gurbetçii --------------450 okudu
kargunesi------------- 300
19asos03--------------200
merra1-----------------524 okudu
mumudihaba-----------100
melek18----------------300 okudu
bade81-------------------100 okudu
Sibel_duru---------------250
svly88.........................250
feryal37------------------250 okudu
mmery--------------------100
regrete------------------- 500
umudum------------------50
Chnb……………................ 500
Metal ......................... 100
Hidenisko .....................50
Paşam.........................400 okudu
Saftunç.........................20

fıstıklar regreteden sonra eylülgülü ve paşam var
eylülgülüne msj attım cvp bekliyorum yarın ondan gelecek cevaba göre liste hazırlayacağım

Regrete icin 250 tane okudum.

Rabbim en kisa zamanda hamilelik ve saglikla kucagina alacagi bir evlat nasip etsin.

Çok tşk ederim Feryal en kısa zamanda ikimize de olsun inşallah

Regrete için 300 dua okudum. Allah en kısa zamanda dileğini kabul eder inşallah
Kargüneşi çok tşk ederim hepimizin kalbindeki dilekleri kabul olsun inşallah

Canım benim çok tşk ederim Allah kısmet ederse aynı zamanlara geleceğiz gibi görünüyor :)) 2 yılı geçti birbirimize destek oluyoruz inşallah burda HAMİLEYİM yazdığımız sonrada sağlıkla doğum yaptık yazdığımız günler gelir cnm :)))

Melek,çok tşk ederim cnm Hepimize olsun bu güzel dualar inşallah :)

Badecim ,çok tşk ederim cnm Senin bebişde zamanında sağlıkla doğdun hayırlı evlat olsun inşallah ;)

Âmin canım Çok tşk ederim :) çok mutlu oldum :)))) Duygulandım İnan
:17::17::17:uatndım bak şimdi daha dur senle hamile kalıcez sen ban ben sana sataşıcez:9::9::9::9:birde aynı hastanede dogrunca temem bu iş :9::9:dr bir hayal ediyim hasıl oluyormuş:16::16:anacım sen bebegide kucagıma vermezsin he yeni dogdu diye hele bir yap:9::9::9:
dilerim rabbimden gönlünden ne dilek murad geçiyorsa onu yaşatsın yaradan sende dün beni aradıgında bende çok dygulandım dün telefonlarım hiç drmadı nede çok sevenim varmış:14::14:

Regrete için 50 okudum, Allah kabul etsin,bebişi göbüşe gelsin sağlıkla zamanında doğsun inşallah

kargunesi------------- 300
19asos03--------------200
mumudihaba-----------100
Sibel_duru---------------250
svly88.........................250
regrete------------------- 500
umudum------------------50
Chnb……………................ 500
Metal ......................... 100
Hidenisko .....................50
Paşam.........................400 okudu
Saftunç.........................20

100 okudum Allah kabul eylesin. Yüce Mevla tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin. :16:

Regrete için 20 okudum Allah kabul etsin en kısa zamanda sağlıcakla hamile kalsın birlikte hamile hamile dolaşalım devre olalım :)Sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşalım..

Regrete için 500 tane tefriciye okudum Allah kabul etsin bu ay ya da mayısta güzel haberler versin inşallah... Amin...

:17::17::17:uatndım bak şimdi daha dur senle hamile kalıcez sen ban ben sana sataşıcez:9::9::9::9:birde aynı hastanede dogrunca temem bu iş :9::9:dr bir hayal ediyim hasıl oluyormuş:16::16:anacım sen bebegide kucagıma vermezsin he yeni dogdu diye hele bir yap:9::9::9:
dilerim rabbimden gönlünden ne dilek murad geçiyorsa onu yaşatsın yaradan sende dün beni aradıgında bende çok dygulandım dün telefonlarım hiç drmadı nede çok sevenim varmış:14::14:

Âmin cnm inşallah :) kız söz Allah nasip etsin bir tane doğurayım hemen kucağına vericem :)) inşallah ben kucağına benimkini verdiğimde senin öbür kucağında kendi bebeğin olsun :))

Regrete için 50 okudum, Allah kabul etsin,bebişi göbüşe gelsin sağlıkla zamanında doğsun inşallah

100 okudum Allah kabul eylesin. Yüce Mevla tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip eylesin. :16:

Regrete için 20 okudum Allah kabul etsin en kısa zamanda sağlıcakla hamile kalsın birlikte hamile hamile dolaşalım devre olalım :)Sağlıkla sıhhatle bebişlerimize kavuşalım..

Regrete için 500 tane tefriciye okudum Allah kabul etsin bu ay ya da mayısta güzel haberler versin inşallah... Amin...

bende okudum allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun regrete

Kızlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun ...Allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah ;))

Son düzenleme:
Bende 50 tane okudum allah kabul etsin regrete kiz pasamla ikinizin yanina benide alin ayni anda hamile kalalim hepimiz;)

kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------200 okudu
mumudihaba-----------100 okudu
Sibel_duru---------------250 okudu
svly88.........................250 okudu