Premature Bebekler Rahim Ağzı Yetmezliğin dua topiği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
HİDENİSKONUN ABLASI GÜLŞAH İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 11 NİSAN PERŞEMBE SAAT 21:00 A KADAR
(iş yerinde huzur bulması,sağlığına kavuşması ve hayırlı bir eşi olması için okuyoruz)

gurbetçii --------------450
kargunesi------------- 300
19asos03--------------200
merra1-----------------744
mumudihaba-----------100
melek18----------------350
bade81-------------------100
Sibel_duru---------------250
svly88.........................300
feryal37------------------300
mmery--------------------100
regrete------------------- 50
umudum------------------50
Chnb……………................ 450
Metal ......................... 100
Hidenisko ve ablası.......200
Paşam.........................400

hidenisko canım namazını kılıp niyetini sen yapabilirsin.
allah ablanın gönlüne göre versin,her yönden sağlık ve mutluluğu yakalasın tez zamanda inş.
senin tefriciyeyi 200 olarak değiştirdim allah kabul etsin

Canım 37 yaşında hala bekar :)) ve işyerinde de çok sıkıntılar yaşadı zona çıkardı Sedef hastası zaten, her yeri Sedef oldu :(( huzuru mutluluğu bulsun, artık hem eşden hem işten yüzü gülsün inşallah

Insallah her duamda hissederek okuyacam rabbim buyuk zifiri karanliktan sonra gun dogar rabbimin vardir bi bildigi...

Allah hepinizden razı olsun, konuştum şimdi ablamla 100 tane okurum dedi, 200 ben okurum 300 yazabilirsiniz bana ve ablama :) listeyi sürekli değiştirdik kusura bakmayın, çok olandan düşelim 100

Merra cnm seninki cok olmus senden 50 de ben aliyim hideniskonun ablasida 100 okuyacakmis kendinden 150 dus cnm..

HİDENİSKONUN ABLASI GÜLŞAH İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 11 NİSAN PERŞEMBE SAAT 21:00 A KADAR
(iş yerinde huzur bulması,sağlığına kavuşması ve hayırlı bir eşi olması için okuyoruz)

gurbetçii --------------500
merra1-----------------594 okudu
mumudihaba-----------100
Hidenisko ve ablası.......300

hidennisko ablan gülsah icin 200 tefriciye okudum insallah sedefi duzelir işinde mutlu olur ve insallah rabbim hayirlisiyla hayirli gönlüne gore bir eş te nasip eder

19asos03--------------200 okudu
mumudihaba-----------100

mumudihaba-----------100

merra canım ben 500 okudum hideniskonun ablası için Allah kabul etsin kendinden düş istersen...

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

Allah razı olsun hepinizden eliniz gözünüz diliniz dert görmesin Allahım bütün dileklerinizi tez zamanda hayırlı bir şekilde gerçekleştirsin.Beni çok duygulandırdınız ne desem sizin dualarınızın yanında anlamsız kalır iyi varsınız sizi çok seviyorum benim canım arkadaşlarım kaderdaşlarım

gurbetçii --------------450 chnb 50 fazla okmuş sen tamamlamadıysan 500 deği 450 oku canım
19asos03--------------200 okudu
mumudihaba-----------100
Chnb……………................ 500 okudu

Son düzenleme:
ablam için 320 adet okuduk, 300 demiştik 20 birinden düşün
Allah kabul etsin inşallah!!!

herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Gülşah Ablanın tefriciyelerini okudum Allah kabul etsin.

Merra canım bugünden sonra kime okunacaksa bana yine 100 yazarsın pazara kadar okurum.
ben simdi İstanbula gidiyorum da kızlardan bilgi alırım kim diye.
beni cıkarma listeden:54:

Hidennisko nun ablası Gülşah için 50 tane okudum Allah kabul etsin inşallah en yakın zamanda iyi bir eş ve işinde huzuru bulsun sağlığına kavuşsun inşallah

Merra1 slm cnm,sanırım bundan sonra bana okunacak şimdiden hepinize çok tşk ederim Allah razı olsun bana okunanın bin katı güzellikler tüm arkadaşlarım için olsun inşallah ...ben kendim için 500 tane okurum bana huzurlu rahat ve zamanında tamamlayacağım bir hamilelik ve hayırlı bir evlat için okuyalım :)) tekrar çooookkkkk teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar :))))

Son düzenleme:
Merra1 slm cnm,sanırım bundan sonra bana okunacak şimdiden hepinize çok tşk ederim Allah razı olsun bana okunanın bin katı güzellikler tüm arkadaşlarım için olsun inşallah ...ben kendim için 500 tane okurum bana huzurlu rahat ve zamanında tamamlayacağım bir hamilelik ve hayırlı bir evlat için okuyalım :)) tekrar çooookkkkk teşekkür ederim iyiki varsınız kızlar :))))

evet canım yarın senin için liste yapacağım,seninki biraz rotarlı oldu:)
Allah gönlüne göre versin canım.rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat/evlatlar versin

kızlar hidenisko 20 fazla okumuş,okumayanlardan biri eksik okuyup bana yazabilir miiiiiiii

Back