Premature Bebekler Rahim Ağzı Yetmezliğin dua topiği

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
emine için 300 taneokudum Allah kabul etsin geç yazdım kusura bakmayın çok ağrım var ama çok büyük bi terslik olmadıkça okurum zaten

Canım hakkını helal et. Doğum yaklaştı tabi senin ağrıların vardır. Rabbim kolaylıkla doğum yapmanı nasip eylesin.
Allah yardımcın olsun.

sibel duru
cnm yeni listede saftunç için sana 250 yazdım ama eğer bir aksilik olursa(inş. olmaz) haber verirsin biz okuruz
allah şifa versin sana

Metal abla isterseniz su tanenin payini siz okuyun su tanesi en son chnb ablaya okumus ...
Sutanesi cuma sabahi mide kanamasi gecirmis bundan sonra ona yazma merracim iyi olunca okur tekrar ..
Suan iyi demin konustum ama hala hastanede heran kanama olur diye cikarmiyorlarmis ay kizlar dua edin ona ya kiz cok uzuluyordu bebeklerine
Sagligini kaybedecekti Allahim korumus dr iyiki gencsin demisler yoksa Allahim korusun ...
Herseyin basi saglik kizlar biz kendi sagligimixi hic dusunmuyoruz paraliyoruz kendimixi cocuk cocuk diye rabbim sifa versin...
Merra cnm sutanesinin payini ben okurum cnm

Canım geçmiş olsunnnn yarın ararım. Canım senin çok olmuş ben saftunç için okudum 250 tane bitirmediysen 100 tane alayım senden...

Merra öncelikle sana teşekkür etmek isterim. Bu topiği düzenlediğin ve bizlere önayak olduğun için.

enny -gurbetçii -kargunesi-19asos03-merra1-sutanesi-mumudihaba- melek18- bade81- Sibel_duru-svly88-mmery- regrete-umudum-Chnb-hıdennisco

Canlar Rabbim hepinizden binlerce kez razı olsun.

Yüce Mevla anne olmak için çaba emek veren tüm canlara tez zaman da hayırlı bi gebelik sağlıklı bi evlat nasip etsin.
Hamile olup yavrusunu kucağına almak için gün sayan canların yavrularını zamanında sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Günleri sağlıkla su gibi akıp geçsin.
Bu zor süreçleri rabbimin izniyle aşıp yavrusunu kucağına alan canlar evlatlarınız Salih evlat olsun. Eşinizle yavrularınızla sağlıklı sıhhatli huzurlu bol rızıklı uzun bir ömür nasip etsin mevla.

Canlar herşeyde bi hayır vardır ya bu durumumun en hayır tarafı sizin gibi birbirini anlayan canları tanımak oldu. O kadar güzel ve iyisiniz ki benim canım Eminem için bile dualarınızı eksik etmediniz.

Rabbim sizlerin dualarını makbul dualardan eylesin. Hiçbir zaman başka zorluklar yaşAtmasın.

Hepiniz haklarınızı HELAL EDiNİZ. ..........
Allah yar ve yardımcımız olsun.

Aminnnnn ne güzel bir duadır bu böyle...

Saftunç için 250 okudum. Gurbetçi 100 okuyayım ne dersin istersen 150 okuyayım sen yaz... okula gidip gelirken yolda okurum...

SAFTUNÇ İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 9 NİSAN SALI SAAT 21:00 A KADAR

gurbetçii --------------600
kargunesi------------- 300
19asos03--------------200
merra1-----------------694
sutanesi-----------------payına düşenin bir kısmını gurbetçi bir kısmın merraya yazdım
mumudihaba-----------100 okudu
melek18----------------350
bade81-------------------200
Sibel_duru---------------250
svly88.........................300
feryal37------------------300
mmery--------------------100
regrete------------------- 50
umudum------------------150

Chnb……………................ 250
Metal ......................... 100
Saftunç.......................50
Hidenisko....................50
Paşam.........................400

100 okudun Rabbim kabul eylesin.

Kizlar durumumu diger topige yazdim.
Nesrin abla 100 al ben henuz 250 okuyabildim anca yattigim yerden yavas yavas okuyorum..

METALİN KUZENİ) EMİNE İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 7 NİSAN PAZAR SAAT 21:00 A KADAR

enny ------------------100 okudu
gurbetçii --------------450 okudu
kargunesi------------- 300 okudu
19asos03--------------300 okudu
merra1-----------------594 okudu
melek18----------------250 okudu
bade81-------------------100 okudu
Sibel_duru---------------300 okudu
svly88.........................250 okudu
feryal37------------------350 okudu
mmery--------------------100 okudu
regrete------------------- 50 okudu
umudum------------------50 okudu

Chnb……………................ 250 okudu
Metal ve Emine............ 700 + 180 okudu
hidenisko.....................20 okudu

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

gurbetçii --------------400
merra1-----------------694 okudu

Chnb……………................ 250 + 100 okudu
Metal ......................... 100 + 100 okudu

Son düzenleme:

gurbetçii --------------400
merra1-----------------694 okudu

Chnb……………................ 250 + 100 okudu
Metal ......................... 100 + 100 okudu

Canım gurbetçi 500 tamamlamış ben okumadım eg

50 adet okudum Allah kabul etsin, hep bebişi karnında düşünerek okudum arkadaşım, hayırlısı inşallah

saftunç için 200 adet okudum..Allah kabul etsin..En kısa zamanda bebeği onunla olsun inşallah.Amin.

sibel duru
cnm yeni listede saftunç için sana 250 yazdım ama eğer bir aksilik olursa(inş. olmaz) haber verirsin biz okuruz
allah şifa versin sana

saftunç için de okudum canım Allah kabul etsin muradını versin bakalım bi aksilik olmaz inşallah yarın sabah dikişler alınacak yazmazsam doğurmuşumdur :emir_bebek: doğurmazsamda gelince haber veririm zaten doğuma kadar okumaya devam ederim

Saftunç arkadaşımın tefriciyelerini okudum.Allah kabul etsin kucagını doldursun inşallah:16:

Merracığım Saftunç için 300 tane okudum.50 tane kaldı.Onu da okurum kısa sürede.Okudu yazabilirsin.İnşallah bebeği göbüşüne sıkı sıkı tutunur.Sağlıklı bir hamilelik ve doğum gerçekleştirir.Allah dualarını kabul etsin.

Back