emine için 300 taneokudum Allah kabul etsin geç yazdım kusura bakmayın çok ağrım var ama çok büyük bi terslik olmadıkça okurum zaten
Canım sen bana 100 daha ver..Seninki çok olmuş.
Metal abla isterseniz su tanenin payini siz okuyun su tanesi en son chnb ablaya okumus ...
Sutanesi cuma sabahi mide kanamasi gecirmis bundan sonra ona yazma merracim iyi olunca okur tekrar ..
Suan iyi demin konustum ama hala hastanede heran kanama olur diye cikarmiyorlarmis ay kizlar dua edin ona ya kiz cok uzuluyordu bebeklerine
Sagligini kaybedecekti Allahim korumus dr iyiki gencsin demisler yoksa Allahim korusun ...
Herseyin basi saglik kizlar biz kendi sagligimixi hic dusunmuyoruz paraliyoruz kendimixi cocuk cocuk diye rabbim sifa versin...
Merra cnm sutanesinin payini ben okurum cnm
Merra öncelikle sana teşekkür etmek isterim. Bu topiği düzenlediğin ve bizlere önayak olduğun için.
enny -gurbetçii -kargunesi-19asos03-merra1-sutanesi-mumudihaba- melek18- bade81- Sibel_duru-svly88-mmery- regrete-umudum-Chnb-hıdennisco
Canlar Rabbim hepinizden binlerce kez razı olsun.
Yüce Mevla anne olmak için çaba emek veren tüm canlara tez zaman da hayırlı bi gebelik sağlıklı bi evlat nasip etsin.
Hamile olup yavrusunu kucağına almak için gün sayan canların yavrularını zamanında sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Günleri sağlıkla su gibi akıp geçsin.
Bu zor süreçleri rabbimin izniyle aşıp yavrusunu kucağına alan canlar evlatlarınız Salih evlat olsun. Eşinizle yavrularınızla sağlıklı sıhhatli huzurlu bol rızıklı uzun bir ömür nasip etsin mevla.
Canlar herşeyde bi hayır vardır ya bu durumumun en hayır tarafı sizin gibi birbirini anlayan canları tanımak oldu. O kadar güzel ve iyisiniz ki benim canım Eminem için bile dualarınızı eksik etmediniz.
Rabbim sizlerin dualarını makbul dualardan eylesin. Hiçbir zaman başka zorluklar yaşAtmasın.
Hepiniz haklarınızı HELAL EDiNİZ. ..........
Allah yar ve yardımcımız olsun.
SAFTUNÇ İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 9 NİSAN SALI SAAT 21:00 A KADAR
gurbetçii --------------600
kargunesi------------- 300
19asos03--------------200
merra1-----------------694
sutanesi-----------------payına düşenin bir kısmını gurbetçi bir kısmın merraya yazdım
mumudihaba-----------100 okudu
melek18----------------350
bade81-------------------200
Sibel_duru---------------250
svly88.........................300
feryal37------------------300
mmery--------------------100
regrete------------------- 50
umudum------------------150
Chnb ................ 250
Metal ......................... 100
Saftunç.......................50
Hidenisko....................50
Paşam.........................400
Kizlar durumumu diger topige yazdim.
Nesrin abla 100 al ben henuz 250 okuyabildim anca yattigim yerden yavas yavas okuyorum..
SAFTUNÇ İÇİN TEFRİCİYELERİNİ OKUYORUZ 9 NİSAN SALI SAAT 21:00 A KADAR
gurbetçii --------------400
kargunesi------------- 300
19asos03--------------200
merra1-----------------694 okudu
mumudihaba-----------100 okudu
melek18----------------350
bade81-------------------200
Sibel_duru---------------250
svly88.........................300
feryal37------------------300
mmery--------------------100
regrete------------------- 50
umudum------------------150
Chnb ................ 250 + 100 okudu
Metal ......................... 100 + 100 okudu
Saftunç.......................50
Hidenisko....................50
Paşam.........................400
Canım hakkını helal et. Doğum yaklaştı tabi senin ağrıların vardır. Rabbim kolaylıkla doğum yapmanı nasip eylesin.
Allah yardımcın olsun.
sibel duru
cnm yeni listede saftunç için sana 250 yazdım ama eğer bir aksilik olursa(inş. olmaz) haber verirsin biz okuruz
allah şifa versin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?