Benim kanamam vs yoktu bir gün önce hastaneye gitmiştim hiçbir şey dememişti doktor 1 günde nasıl bu kadar açılma olup doğum başladı ben anlamadım hep acaba bir gün önce doktordan kaynaklı bir ihmal mi oldu diye düşünüyorum zamanı geri alamıyorum kızım cennetlikmiş diye avutuyorum kendimi
Bende sizin gibi ihmal mi ben mi ters hareket yaptım şöyle mi böyle mi diye o kadar suçladım sorguladımki kendimi
23ü perşembe gitmiştim 20 haftalıktık hiçbir sorun yoktu. Detaylı ultrason ve kardiyoloji haftamız gelmişti onlara gitmemizi söylemişti doktor.
26 sında kahverengi leke geldi. Acile gittik açılma olduğu ve bebeğin aşağı indiği söylenildi,başka hastaneye sevk edildim.
Yatış yapıldı, 27 si sabah eğer su gelmediyse bebek itilip açılmaya dikiş atılıcaktı
Ama kanamadan dolayı su testi yapılamadı…
28 inde test yapıldı pozitif çıktı su gelmiş
o gün belki kendisi düşer diye beklenildi ama gitmedi miniğim hatta ilk ve son tekmesini attı.
Kaç tane özel hastanenin doktorunu aradım çare aradım su geldiyse kıpırdama dedi hepside.
İlgilenen doktora soruyorum bekleyelim küveze alın,yok diyor 22 hafta yaşam sınırı alamayız.
22 hafta olmasını bekleyelim diyoruz senin hayatın ve rahmin riske giriyor bu riski alamam diyor
Son ana kadar kalbi atıyordu ultrasona girdiğimde sormuştum,29 unda hapla suni sancı verildi ve 3 saat çektiğim acı tarif edilemez canımdan can gitti her anlamda. Benim miniğimde kızdı,hayaller kurupta mezara koymak o kadar zorki allah kimseye yaşatmasın.
Şimdi sürekli araştırıyorum habire bir şeyler okuyorum ve perinatolog arıyorum hamile kalmadan birkaç taneyle görüşüp karar vericem. Bir sonraki hamilelikte 12.haftada dikiş atılması önerildi