Rahim Agzi Yetmezliği

İnşallah Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım, mucizeler her zaman var umutsuz olma bol dua et.

aminn canim masallah kizin ne tatli allah bagislasin benim oglumda zamaninda dogar buyur inşallah boyle
Teşekkür ederim cnm Rabbim bütün bebekleri annelerine bağışlasın birlikte hayırlı ömürleri olsun inşallah.. bebeğine ve sana çok dua ediyorum.. sende moralini yüksek tutki etkilenmesin bebeğin onlar herşeyi hissediyorlar..

Aynen canim hissediyorlar her seyi ne kadar iyi olmaya calissamda cok üzülüyorum nstde kasilmalar hala devam ediyor canim boyle giderse durması cok zor bol bol dua ediyorum

Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin canım. Moralini yüksek tut dayan inşallah saglıcakla bekler ve zamanında gelir

Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin canım. Moralini yüksek tut dayan inşallah saglıcakla bekler ve zamanında gelir
canim emin ol geldigimden beri konuşuyorum bebegimle elim hep karnimda guclu durmaya çalışıyorum kendimi birakmamaya çalışıyorum ama kasilmalarim cikiyo hala nstde su an basim asagida ayaklarım havada yatiyorum ki asagi baski olmasin ama doktorum kasilmalarimin boyle devam ederse cok durmayacagini dogumun gerceklesecegini her seye hazirlikli olmami söylüyor bebegim yaşıyorken onu doğurmak ve öldugunu gormak beni kahreder pit pit atiyo kalbi su an o sese tutunuyorum dua ediyorum ❤ insallah atlatıcaz

Şımarıklık olarak algılıyorlar çünkü. Geçen doktor diyor ki kadınlar hep şikayetçi, hep ağrıları var, kocalarına nazları geçmiyor burada dert yanıyorlar. Yanılıyorsunuz dedim herkes bir değil ben evde işte yorulmaksızın çalışıyorum.
melekbebegim canım dualarımdasın. Bırakmasın bebeğin seni

Canimm cok sagol evet naz olarak gordu sanırım ilacini ic yat dedi ama az kalsin evde doğacakmisim bebegimi 3cm acilmam olmus icim rahat etmedi akintiyi gorunce kendim randevu alip gittim ultrasona koyunca gözleri acildi bebek geliyo!! diye bir de son anda dikis atildi ama nstde kasılmalarim devam ediyor erken müdahale edilseydi bu kadar gelmezdi bebeka asagi su an kalbi atiyo tekmelerini hissediyorum dogum gerçekleşir ve yasayamazsa cok uzulurum nolur dua edin dursun bebegim

İçten dua ediyorum canım. Allah yardımcın olsun senin ve bebeğinin. Bırakmasın annesini.
Benim dr da hiç ölçmedi rahim ağzımı, bir günü ben sordum, baktı, 2,5 cm normal dedi. Ama araştırınca o kadar da normal olmadığını görüyorum. Ayakları hep aşağıda tepiyor. Bugün bir tanıdığımın bebeğini aldılar haftası bizim civarımızdaydı, kalpte delik ve büyüme varmış bir sürü doktora gitti ama sonuç değişmedi.
Bir gün benim de kahve akıntım oldu, tatil günüydü dr u aradık yarın gelin dedi, içimiz rahat değil dedik, sonra normalin üç katı ücret karşılığında hastaneye gelmeyi önerdi, ultrasonda bir sorun göremedi. Meğer polip oluşmuş rahim ağzında, akıntılar ondan kaynaklıymış, alttan muayene ile gördü, üç gün sonra aldı polipi. Ama o gün bir dr a görünmesem rahat duramazdım bir yıl uğraştım hamile kalabilmek için. Allah hiç birimizi üzmedin canım, önce seni, yanı sıra bizi.

ahh canım ya kiyamam saglikla al insallah kucagina hepimiz alalim insallah bebegini kaybeden arkadasin icin cook uzuldum allahim ona dayanma gucu versin

Saglikla al kucagina bebegini. Bir ogrencim 24 haftalik dogmus. Cok zeki, hic bir problemi de yok. Su an 7ye gecti.
Insallah senin daha uzun sure karninda durur bebecigin. Allah yuzunu guldursun.

Canim bu rahim uzunlugunu olcmediler mi? Gecen ben muaynneye gittgimde 30 cm iyi gorunuyor dedi mesela o olcuyu sana soylememismiydi doktor ..yoksa onu bilmek yetmiyor mu..dua edicem hep.Rabbim ayirmasin sizi bebeginizden

Ah canim benim.kiyamam sana benn cok uzuldum bugun Kadir Gecesi senin icin dua edicem Allah in izniyle bebegini saglikla.kucagina alirsin insallah... Her kosulda Allah a sarilmaliyiz her serde bi hayir her hayirda bir ser oluyor sen elinden geleni yap yat dinlen gerisi Allah a kalmis insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…