- 31 Mayıs 2019
- 89
- 146
- 3
- Konu Sahibi melekbebegim
Ah canım, inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın. Bize de müjdeli haberi verirsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canım, inşallah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın. Bize de müjdeli haberi verirsin..
Allah yavrunu sana bağışlasın çok üzüldüm inşallah atlatırsın
Canım Allah bin kere razi olsun oglusumu bana bagislar inşallah100 tane ya şafi çektim şu mubarek günlderde rabbım şifa versin canım
allah oglusunu size bagışlasın inşallahhh
Bende 23 haftalık hamileyim. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende 12 haftalıkken bebeğim babamı kaybettim. Aşırı stres yaptım sancılarım oldu. En azından bir ölçüm yapılmalıydı ultrasonla diye düşündüm. Benim rahim ağzı uzunluğum ölçüldü sancım olduğu İçin. Erken Doğum riski yoktu ama strese bağlı sancım oluyordu ve hala oluyor. Tek yapabileceğiniz şey şu an hareketsiz kalmak ve hiç kalkmamak. Sizde biliyorsunuz zaten. İnşallah şu mübarek günlerde edilen dualarda sizin de bir yeriniz olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
530grbebeginiz kac gr ?
ciger gelistirici tarzi birsey vurdularmi?
Basin sag olsun canim Allah yavrunu sana bagislasinBende 23 haftalık hamileyim. Sizi çok iyi anlıyorum. Bende 12 haftalıkken bebeğim babamı kaybettim. Aşırı stres yaptım sancılarım oldu. En azından bir ölçüm yapılmalıydı ultrasonla diye düşündüm. Benim rahim ağzı uzunluğum ölçüldü sancım olduğu İçin. Erken Doğum riski yoktu ama strese bağlı sancım oluyordu ve hala oluyor. Tek yapabileceğiniz şey şu an hareketsiz kalmak ve hiç kalkmamak. Sizde biliyorsunuz zaten. İnşallah şu mübarek günlerde edilen dualarda sizin de bir yeriniz olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
bildigim kadariyla 400 gr ustu dogan cocukları 25. haftadan sonra yasatabiliyorlar cocugum olecek diye dusunup daha cok strese girmeyin stres sorunsuz gebeliklerde bile erken dogum sebebi kimin ne kadar yasayacagini ne kadar omru oldugunu allhtan başka kimse bilemez530gr
durdurmak icin bir suru sey yapildi o da vurulmuştu sanirsam
canimm aminn aminn insallah 23 haftalik ama inşallah benim oglumda yasicak cok teşekkür ederimbildigim kadariyla 400 gr ustu dogan cocukları 25. haftadan sonra yasatabiliyorlar cocugum olecek diye dusunup daha cok strese girmeyin stres sorunsuz gebeliklerde bile erken dogum sebebi kimin ne kadar yasayacagini ne kadar omru oldugunu allhtan başka kimse bilemez
bende cok kucuk dogmusum okadar kucuk dogmusum ki kedi miyavlasa odleri patlarmis evde kedi beni fare sandida yedi diye
drlar ölur demisler komsular anneme bosa cocugu hirpalamada birak yataginda rahatca ölsun kizim gunah demisler 33 yasimdayim yikilmadim ayaktayim 3 ay oncesine kadar dr yuzu gormedim dogru duzgun yani kimse bilmez kime nekadar omur bicildigini icinizi ferah tutun siz
sen içini ferah tut sakin olki bebegin birde bu yuzden strese girmesin herşey allahtan sonucta bizim dua etmekten baska yapacak hic bir seyimiz yok bu hayatta sen elinden geleni yap gerisini allah a birakcanimm aminn aminn insallah 23 haftalik ama inşallah benim oglumda yasicak cok teşekkür ederim
Aynen oyle canim kendimi tutmaya çalışıyorum Allah ne derse o olucak ama iste...sen içini ferah tut sakin olki bebegin birde bu yuzden strese girmesin herşey allahtan sonucta bizim dua etmekten baska yapacak hic bir seyimiz yok bu hayatta sen elinden geleni yap gerisini allah a birak
beni haberdar edin olurmu durumunuzdanAynen oyle canim kendimi tutmaya çalışıyorum Allah ne derse o olucak ama iste...
Canim cok sag ol Allah razi olsunbeni haberdar edin olurmu durumunuzdan
Aminn insallahRabbim yardimciniz olsun. Minik bebeginizi de size bağışlasın insAllah .