Rahim Agzi Yetmezliği

Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine Allah onu sana bağışlasın. İnşaallah sıkıntın geçer bebeğin sana sıkı sıkı turunur. Sağ salim zamanında kucağına almak nasip olurinşallah

Şu kadir gecesi inş dualarınız kabul.olur ve Rüzgar bebek hayata tutunsun.

Canım mübarek kadir gecesi dualarım seninle sağlıkla kavuş bebeğine bu günleri atlat inşallah olumlu düşünmeye çalış şöyle düşün sen ne kadar şu an üzülsen stres yapsanda bi faydası olmıcak o yüzden rahatlamaya çalış inşallah herşey düzelir

Allah yardimcin olsun canım dualarimiz seninle inş bebeğin tutunur annesine

Çok geçmiş olsun..inşaAllah sağlıklı vaktinde dogurursun oğlunu seni cok iyi anliyirum.kaderimizde ne varsa onu yaşayacağız kaçış yok malesef..bol bol dua et bizim de dualarimiz senle olacak Rabbim ikimizide korusun...Şuan doktor unu parcaualasim geldi ne kadar umursamaz bi doktir 6aylik hamilesin ve pembe akıntı görüyorsun bi zahmet edip seni muayene etmiyor şaşılacak bu durum belkide nişan di kimbilir boyke vurdum duymaz doktorlara verdiğimiz para zikkim haram olsun....demekki nekadar iyi bi titiz bi doktorum varmış.

Rabbim kötü gün göstermesin arkadaşım Allah sana bağışlasın inşallah

Canım nasıl oldun. Inşallah hayırlı haberler verirsin.

Çok üzüldüm, Rabbim sana bağışlasın evladını arkadaşım, sen çok güçlü bir annesin. Rabbim yardımcın olsun inşallah

Bende aynı sorundan bu sabah bebeğimi kaybettim maalesef
Cumartesi detaylı ultrasonda 21 haftalık rahim ağzı iyi bir şekilde rapor verildi ve herhangi bir sorun yoktu . Pazar gecesi 1-2 damla pembemsi kan gelince sabahına doktora hem detaylı ultrason un sonucunu sordum hemde şikayetimden bahsettim . Muayene olduğumda rahimde açıklık ve sıvının dışarıda olduğu bilgisi verilerek hastaneye yatırıldım hiç yataktan kalmadım tuvalete dahi ama bu sabah erken saatlerde suyum gelince ölü Doğum yapmak zorunda kaldım gerçekten dünyam başıma yıkıldı hala daha kabusta gibiyim. Nasıl geçicek bilmiyorum

A
Allah yardımcınız olsun inş bebeginiz size sıkı sıkı tutunur dualarım sizinle

Rabbim sabır versin inşallah. Melek kuzunuz şefaatçi olsun size.

Canım benim bende inan ki 11 12 senedir bekleyenler arasındayım bebek ama olmuyorsa vardır bir sebebi diorum bugünde sol over da sıvı var dendi ne olcak bilmiorum ve sen hiç ama hiç üzülme melek oldu o seni bekliyor inan bana rabbim bildiği vardır o yüzden kötü düşünme sakın Allah bunu verip aldıysa tekarar seni anne kılar artık okadar çok mucizeler oluyor ki anlatamam sana sen bol bol dua et emin ol gelicek meleğin yeniden

Başın sağolsun canım
Bende 30 Nisanda 22 haftalıkken suyun erken gelmesi ile kaybettim bebeğimi
Seni çok iyi anlıyorum

Teşekkür ederim canım . O kadar çok dua ediyorum ve ettim hep rabbim isteyen herkese versin inşallah . Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah

Başın sağolsun canım
Bende 30 Nisanda 22 haftalıkken suyun erken gelmesi ile kaybettim bebeğimi
Seni çok iyi anlıyorum
Teşekkür ederim canım Nasrettin hoca misali bizi bizden başka kimse anlamaz . Bana diyorlar neden oldu öyle böyle kafam öyle dolu ki sağlıklı bişey zAten düşünemiyorum . Birde milletin lafları gerçekten insana acısını bile yaşatmıyorlar. Rabbim sabır versin hepimize inşallah

Merhaba. Bende 15 gündür hastanede yatıyorum. Benim hafif kan geldi ve hemen doktora gittim. 20+6 haftalıktım ilk gebeliğim. Doktor 2 cm açıklığın var ve kese rahim ağzında bu yüzden dikiş atamayız dedi acil hastaneye yatman lazım dedi. Bende o an yatış yaptım. Sadece tuvalete kalktım hep yattım. İlk hafta progestan verildi sonra endol fitil verildi hala veriliyor. Antibiyotik ve serumda. Hiç ağrım sancım olmadı bebek sağlıklı hareketleri güzel. Geçen tuvalete gittim bebeğin eşi aşağıya geldi elimle tuttum resmen.. hemen ebe geldi eşi geri ittirdi. Doktor geldi baktı tamamen açılmış rahim ağzı dedi. Bunu söylediğinde 22+6 iken söyledi. Hiç kalkmayacaksın böyle doğana kadar beklicez dedi. Ertesi günde ultrasondan baktı bebek artık az besleniyor senden dedi. İstersen sezaryenle alırız ama yaşamaz dedi. Ya da karnında durabildiği kadar durur kendi doğar. Ama bu sırada az beslendiği için karnında ölme riski de var dedi. En doğrusu en azından 24 hafta olana kadar beklemek kararını aldık doktorda bu fikri destekliyor. Bugün 23+2 den gidiyoruz. Öylece yatıyorum ve yapacak hiç bir şey yok. Ölmeden doğmasını bekliyorum. Benim durumum da bu. Paylaşmak istedim. Allah yavrularımızı bize bağışlasın.

Allah yardımcın olsun kuzum. Umudunu kaybetme belki 30a dayanacak. Sakin ol güzel beslen.

Konu sahibi arkadaştan haber yok inşallah iyidir ikiside.

Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…