- 3 Eylül 2020
- 598
- 1.626
- 63
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #109.421
hadi hayırlı , güzel haberlerle dönün inşallahÇok çok daha doğru bi söz yok. Ağladıkça sancım artmıştı nstde önceki gebeliğimde. Eşim de şahit olmuştu. Moral hersey demek bu yolda.
Kolay değil inan senin iki tane bi de. Ben bile mahvoluyorum ; geceleri yalancı sancılarım var. Yemek yapmak gücüme gidiyor.
Yarın doktor kontrolüm var. Ama her ihtimale karşı hazırlıklı gidiyorum; geceden itibaren bi şey yemeden fln. Belki farkedemediğim düzenli sancım vardır da sezeryane alır hoca diye. Zaten yarın almazsa da, net bi tarih konuşulur diye düşünüyorum. Yazarım buraya da inş. Rabbim yardımcımız olsun inş.
Cok sukur sanci yada kasilma cikmadi ama stresten kahnakli acilma olusmus eger cumaya kadar kapanmazsa serklaj gerceklesecekGorustum doktorla esimi bekliyorum hastaneye gidicez adet ahrim gibi agrimda var cunku
Ah canım yaCok sukur sanci yada kasilma cikmadi ama stresten kahnakli acilma olusmus eger cumaya kadar kapanmazsa serklaj gerceklesecek
geçmiş olsun, inşallah gerek kalmaz ama olursa diye de sıkıntıya sokmayın kendinizi. bir de mümkünse perinatoloji uzmanı bulun.Cok sukur sanci yada kasilma cikmadi ama stresten kahnakli acilma olusmus eger cumaya kadar kapanmazsa serklaj gerceklesecek
Cok tesekkur ederim emin olun beni pamuklara saran esim ve ailem var tek endisem erken dogum gerceklesmesi doktor kasilmam olmadigi halde magnorm verdi sirf kendimi daha rahat hissedeyim diye cuma tekrar cagirdi insallah bir sorun olmaz da 30. Haftayi saglikli bir sekilde goruruz hedefimiz 30 cunkiluAh canım yaAllah zorunu kolaylaştırsın canım. Bak nedenini biliyorsun, seni üzen insanlardan olaylardan uzak kalmaya bak; hersey senin ve bebeğin sağlığı için. Kimseye değmiyor günün sonunda.
Amin canım inşCok tesekkur ederim emin olun beni pamuklara saran esim ve ailem var tek endisem erken dogum gerceklesmesi doktor kasilmam olmadigi halde magnorm verdi sirf kendimi daha rahat hissedeyim diye cuma tekrar cagirdi insallah bir sorun olmaz da 30. Haftayi saglikli bir sekilde goruruz hedefimiz 30 cunkilu
Doktorum gercekten iyi bir doktor serklaji zorunlu olmadikca yapma taraftari degil bebegi riske atmak istemiyo ama acilma cumaya kadar kapanmazsa mecburen yapilcakgeçmiş olsun, inşallah gerek kalmaz ama olursa diye de sıkıntıya sokmayın kendinizi. bir de mümkünse perinatoloji uzmanı bulun.
Canım bebek geldi mi? İyi misiniz? Merak ediyorum seni...Umarım öyle olur hedefim 37...Şu an 25+3 ( 26. Haftamda mi oluyorum? Şu konuyu bı anlamadım )
Ne güzel telaşlar:)) hanede yeni bı insan :)
Yok canım şimdilik içerdeCanım bebek geldi mi? İyi misiniz? Merak ediyorum seni...
Yok hayır canım. Ben hiç duymadım o testi de.Kizlar aranizda fetal fibronektin test yaptiran var mi?
Oy maşallahYok canım şimdilik içerde
Amin inşOy maşallah
Ben de geçen hafta kontrole gittim dikişler aynı duruyor. Şu an sadece dikişler tutuyo dikkat etmeye devam dedi Dr... 26+4 reyiz... :))) Senin haftaları görmek hedefim insallah
Erken dogumu 1 yada 2 hafta oncesinden belirliyorYok hayır canım. Ben hiç duymadım o testi de.
22 ile 34 haftalari arasinda yapiliyor serklajsiz olmasi lazimmisErken dogumu 1 yada 2 hafta oncesinden belirliyor
Senin dikişler alındı mi? Bı daha ölçümü yaptı mı Dr?Amin inşdayan canım ne kaldı ki şunun şurasında
İlk kez duyuyorum senden. Ne güzel böyle bi şeyin testi varsa, önlem de alınabilir en azından. Sen yaptırdın mı ? Nasıl yazılıyor ki ?22 ile 34 haftalari arasinda yapiliyor serklajsiz olmasi lazimmis
Ben sezeryan olacağım için, önceden dikiş almıyor dr. Ölçüm de yapmadıSenin dikişler alındı mi? Bı daha ölçümü yaptı mı Dr?
Anladım canım... Sağlıcakla birlikte yol alın da sağlıcakla gelsinde bebiş gerisi önemli değil...Ben sezeryan olacağım için, önceden dikiş almıyor dr. Ölçüm de yapmadı
Yok yaptirmadim cok yeri aradim arastirdim sadece memorial sisli bulabildim orada yapiliyomus fiyatida cok cuzi bir rakam bugun sorum 890 tl dedi muayenede 1600 (uzman prof olunca degisiyo) yarin muayenem var sonuca gore pazartrsiden sonra perinatologa goruncem durima gore serklaj yapcazİlk kez duyuyorum senden. Ne güzel böyle bi şeyin testi varsa, önlem de alınabilir en azından. Sen yaptırdın mı ? Nasıl yazılıyor ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?