- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi hidennisko
-
- #109.321
Ne güzel yaa maşallah güle güle büyütün. Ben de 20+6 dan bildiriyorum. Ben de o güzel günleri görür müyümMerhaba kızlar ben de perşembe doğum yaptım bebişim de ben de şükür iyiyiz alışmaya çalışıyoruz o dünyaya ben anneliğe ama bambaşka bir duyguymuş gerçekten bekleyen herkes sağlıkla vaktinde bebeğini kucağına alır inşallah
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşMerhaba kızlar ben de perşembe doğum yaptım bebişim de ben de şükür iyiyiz alışmaya çalışıyoruz o dünyaya ben anneliğe ama bambaşka bir duyguymuş gerçekten bekleyen herkes sağlıkla vaktinde bebeğini kucağına alır inşallah
Hangi ülkedesiniz ?Kızlar merhaba bendede rahimağzıyetmezliği var tüpbebek tedavisi görüyorum hamile kalırsam serklajı nerde olucagımı hiç bilmiyorum
Yurtdışında serklaj olan varmı hiç aranızda
fransa canımHangi ülkedesiniz ?
Ya da serklajı burda yaptırıp bir hafta otelde fln uzanarak dinlenip, sonra ülkenize dönersiniz. Sıkıntı olmaz bence.
İnş en kısa zamanda hamile kalırsınız
ben ikiz serklajlıyım ama benim ilerleyen haftalarda fark edilen açılma sebebiyle yapıldı serklajım. önceden konmuş bir teşhis yoktu. yanılmıyorsam sizin gebelikten sonra 12-14. haftalarda falan serklaj olmanız gerekiyor önlem amaçlı olduğu için . bu arada benim doktorumun almanya dan gezmeye gelip serklaj olup geri dönen hastası falan olmuş, Allahın izniyle size de benzer bi çözüm bulunur.fransa canım
Doktorum burda ol sonra gidersin diyor
Ama eşimle zaten 3 aydır ayrıyız bide şimdi hamile kalıp serkaljı beklersem daha zor olucak
Birde bu üçüncü denemem oldugu için iki embriyo transfer edilcek ikiz olupta serklaj olan varmı aranızda
Doğum yaptınız mı pekiben ikiz serklajlıyım ama benim ilerleyen haftalarda fark edilen açılma sebebiyle yapıldı serklajım. önceden konmuş bir teşhis yoktu. yanılmıyorsam sizin gebelikten sonra 12-14. haftalarda falan serklaj olmanız gerekiyor önlem amaçlı olduğu için . bu arada benim doktorumun almanya dan gezmeye gelip serklaj olup geri dönen hastası falan olmuş, Allahın izniyle size de benzer bi çözüm bulunur.
başınız sağ olsun , kaybınıza üzüldüm. inşallah size de çare bulunur, kalbiniz şifa bulurDoğum yaptınız mı peki
Ben üçüzlerimi kaybettim ondan sonra ögrendik rahimağzı yetmezliğim oldugumu belki bende gider geri gelirim serklaj için
Kaç haftalık doğum yaptınız nelere dikkat ettiniz hep yattınızmı
Bende hamile kalırsam hiç ama hiç ayağa kalkmıycam bi kere evlat acısı yaşadıgım için bidaha o acıyı çekmek istemiyorumbaşınız sağ olsun , kaybınıza üzüldüm. inşallah size de çare bulunur, kalbiniz şifa bulur
ben doğum yapmadım, şu an hep yatıyorum. sadece tuvalet için kalkıyorum yemeğimi bile yattığım yerden yiyorum. özellikle vajinal enfeksiyona yakalanmamak için dikkat ediyorum , inşallah bi şey olmaz. kronik idrar enfeksiyonum var işte şu an onu çözmeye çalışıyoruz. doktorumun söylediği bol sıvı bol istirahat. bir de durumunuza göre ilaç veriyor doktorlar. onları kullanıyorum.
inşallah 35-36 haftaları görürüm diye de dua ediyorum artık
Aslında ikiz ya da üçüz gebeliklerde hiçbir sorun olmasa da direkt serklaj da yapılabiliyormuş. Ama doktor görüşü değişiyor tabi ne yazık ki. İnş aynı acıyla sınamasın Rabbim.Doğum yaptınız mı peki
Ben üçüzlerimi kaybettim ondan sonra ögrendik rahimağzı yetmezliğim oldugumu belki bende gider geri gelirim serklaj için
Kaç haftalık doğum yaptınız nelere dikkat ettiniz hep yattınızmı
Ben hep vicdansız kötü doktorlara denk geldimAslında ikiz ya da üçüz gebeliklerde hiçbir sorun olmasa da direkt serklaj da yapılabiliyormuş. Ama doktor görüşü değişiyor tabi ne yazık ki. İnş aynı acıyla sınamasın Rabbim.
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsunleSourire canım Facebookta iki grup var bunlara uye ol belki sana yardımcı olacak birileri vardır
Ekran fotoğraflarını atiyorum
Abdomimal serklaji araştırmanı tavsiye ederim
Gebelik öncesi yapıyorlar başarı oranı daha yüksek
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım allah razı olsun
25 de transferim olucak sanırım bunu yaptıramam
Maşallah rabbim uzun ömürler versin inşallahRica ederim
Bende abdominal olmayı çok istiyordum ama nasip olmadı
Normal serklaj ile bebeğimi kucağıma aldım
Lütfen kafanı çok kurcalama yaşadıkların çok acı biliyorum hepsi geride kalacak bir gün insaallah
Bundan sonra senin biraz rahat olman lazim
Bence doğru olanı yapıyorsun. Bekledikçe problemler değişmiyor, psikoloji değişmiyor. Evlat kaybetmiş biri olarak diyebilirim ki, evet yeri dolmaz ancak kafan dolar yeni bi bebekle. Onun telaşı, uykusuzluğu, kosusturmasıyla. İnş tez zmnda hamile kalıp, vaktinde doğurursunMaşallah rabbim uzun ömürler versin inşallah
Evet herşeyi takan bi insan oldum artık psikolojim zaten yerlebir oldu doktorum tedaviye aravermemi istiyor ama ben hamile kalmadan kendimi toprlayamıycam
Amin inşallahhhh canımBence doğru olanı yapıyorsun. Bekledikçe problemler değişmiyor, psikoloji değişmiyor. Evlat kaybetmiş biri olarak diyebilirim ki, evet yeri dolmaz ancak kafan dolar yeni bi bebekle. Onun telaşı, uykusuzluğu, kosusturmasıyla. İnş tez zmnda hamile kalıp, vaktinde doğurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?